18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

ab grubu daha tatilden dönememiş anlaşılan :X
kayıp idare eder gitmiş irfan şahin bu iş ihiç bilmiyor anlaşılan ilk 4 bölüm sönük dedi 5.bölüm 4 bölümden daha düşük :F
  • as ın tekrarı dila ve kayıp ı geçmiş yok böyle dizi helal olsun 8.yılında bunu yapabilecek dizi örneği yok baka dünyada enfesto :X
medcezir ve karagül totalde normalin altında reyting almışlar
beyaz a yeni saati yaramamış
esra erol yeni kanalına alışmış 2.5 reyting almış neredeyse

Bayram nedeniyle bu hafta sonunclar biraz düsük gelmis artik haftaya eski oranlar alinmaya baslanir. Karagülümü tebrik ediyorum herkese kafa tutabiliyor bu kadar az reklamla

Tatar ramazan'ın hali ne olacak peki? Onunda sayılı günleri kaldı artık:))

Sanki kayıp yalan dünya varken ab de 9 alıyoduda, şimdi yok diye 3 buçuğa düştü.:)

Saat 23 den sonra kim başlar yeni diziye? En en geç 22.30 başlar, o da ya merhametin yerine gelerek yada pazartesiye gelerek olabilir.
dostum sayılı gün tez geçermiş)))) bu sitede kayıptan çok tatarı eleştirmişliğim vardır @takas şahit)))

Yaklaşık 2 küsüratı Yalan Dünya sayesinde alıyor.

Ayrıca görüldüğü gibi Totalde 2`ye kadar düşmüş. Beyaz normalde totalde 3-4, A/B`de 5-6 alırdı şimdi ne hallerde.

Yalan Dünya da 23.00`e kadar uzayınca totalde 4.50+, A/B`de 7+ alıyordu.

Kayıpa katkıyı İntikam da sağlayabilir pek hala. :)
Yalan dünya totelde 3 ab de 5 alıyor. İlk kendine bi katkı sağlasında gerisine gerek yok.:) 1 rtg bile fark yokken yalan d varkem, ama hala 2 rtg diyosun, o da iyiymiş..

dostum sayılı gün tez geçermiş)))) bu sitede kayıptan çok tatarı eleştirmişliğim vardır @takas şahit)))
Eleştirmek önemli değil, önemli olan eleştirmeyi ne taraftan bakarak yaptığın.:))

Beyaz 25. olmuş forumumuzun aşkla sevdiği kanal Kanal D'den yine güzel bir atak(!) :) :)

cuma dizi bollugunun oldugu gün olsa da yeni kaliteli bir dizi gelse alıp göterebilir. show tv sevdalugu ne etsin eylesin cumaya koysun medcezir için baştan dedim bu diziden çok bişey beklemeyin kuzey güneye ufak kardeş geldi. uarlama işini türkiyede en iyi yapan ece melek onlar olmazsa medcezir daha da düşük çıkardı

Yalan dünya totelde 3 ab de 5 alıyor. İlk kendine bi katkı sağlasında gerisine gerek yok.:) 1 rtg bile fark yokken yalan d varkem, ama hala 2 rtg diyosun, o da iyiymiş..

Eleştirmek önemli değil, önemli olan eleştirmeyi ne taraftan bakarak yaptığın.:))
eleştiri karşı taraftan yapılır)))) kastın senin gibi kanal fanı oldugum iddiası ise huzur sokagının çok az eleştirdim ki o da düşük reyting alıyor. tatar kötü oldugu için eleştirdim düşük aldığı için değil. mesela kayıp iyi reyting alıyor onu da bayağı eleştirdim . hatta düne kadar atv nin en iyi işi olan karadayıya da top çeviriyor diye eleşti getiriyordum. ben kanallara eşit mesafedeyim. kanal d'yi hiç övmüyorum belki ona takılmışındır ama Allahasen hak ver kanal d de düzgün bir dizi mi var öveyim reytingler ortada yahuu )))))

Karagül iyi gitmiş. AB'de beklediğimden yüksek almış. Haftaya yükselir iki grupta da tüm yapımlar gibi. :)

ab grubu daha tatilden dönememiş anlaşılan :X
kayıp idare eder gitmiş irfan şahin bu iş ihiç bilmiyor anlaşılan ilk 4 bölüm sönük dedi 5.bölüm 4 bölümden daha düşük :F
  • as ın tekrarı dila ve kayıp ı geçmiş yok böyle dizi helal olsun 8.yılında bunu yapabilecek dizi örneği yok baka dünyada enfesto :X
bayramdayız ve çocuklar için tatil ve bir çok tatilci eve dönmüş bu çocuklar sence evde ne yapar ))))) bak 16 COCUKLAR DUYMASIN (TKR) FOX TV 23:36:27 00:34:51 2,64 9,93 çocuklar duymasının tekrarı teee gece yarısı 16. olmuş

medcezir

eleştiri karşı taraftan yapılır)))) kastın senin gibi kanal fanı oldugum iddiası ise huzur sokagının çok az eleştirdim ki o da düşük reyting alıyor. tatar kötü oldugu için eleştirdim düşük aldığı için değil. mesela kayıp iyi reyting alıyor onu da bayağı eleştirdim . hatta düne kadar atv nin en iyi işi olan karadayıya da top çeviriyor diye eleşti getiriyordum. ben kanallara eşit mesafedeyim. kanal d'yi hiç övmüyorum belki ona takılmışındır ama Allahasen hak ver kanal d de düzgün bir dizi mi var öveyim reytingler ortada yahuu )))))
Ben ni kanal fanıyım? İzlediğim 2 diZi de kanal d de diye kanal fanı mı oldum şimdi?
Kanal fanları var forumda evet ama nasıl bi kanalın herşeyini kötüleyenler, herşeyini yerden yere vuranlar varsa kanal fanlarıda var. Fan olanlar garip görünüyoda, anti kanalcılar o kanalın herşeyini kötüleyenler niye garip görünmüyor. İkisi aynı yere çıkıyor:))) bana kanal d fanı diyosun ya ozaman da sen anti kanal d ci oluyosun. İkiside aynı şey, nası bi kanalın herşeyini öven fan garipseniyosa herşeyini kötüleyende garipsenmeli. Dediğim bu işte, objegtif olarak eleştriye bakman önemli yoksa herkes kendi yarattığı penceresinden olaya giriyor ama durum öyle olmuyor:)))))

bayramdayız ve çocuklar için tatil ve bir çok tatilci eve dönmüş bu çocuklar sence evde ne yapar ))))) bak 16 COCUKLAR DUYMASIN (TKR) FOX TV 23:36:27 00:34:51 2,64 9,93 çocuklar duymasının tekrarı teee gece yarısı 16. olmuş

medcezir
belki bölüm heyecanlıdır :Fçocuklar eve dönse medcezir 7+ olurdu :F

karagül 7 yi geçmiş ve zirvede yer almış helal valla
medcezirde çok iyi gitmiş 2.olmuş ab grubunda 1.durumda
kayıp kayıplarda her zamanki gibi :kiki:
tatar ramazan o kadar rakibe rağmen kendi saatinde olmamasına rağmen 3 ü geçmiş uygun saat diliminde 4 ü geçebilir

karagül 7 yi geçmiş ve zirvede yer almış helal valla
medcezirde çok iyi gitmiş 2.olmuş ab grubunda 1.durumda
kayıp kayıplarda her zamanki gibi :kiki:
tatar ramazan o kadar rakibe rağmen kendi saatinde olmamasına rağmen 3 ü geçmiş uygun saat diliminde 4 ü geçebilir
işin osnuna bak rıza baba tekrarıyla ikisini de geçmiş bir farkalrı yok :D

Ben ni kanal fanıyım? İzlediğim 2 diZi de kanal d de diye kanal fanı mı oldum şimdi?
Kanal fanları var forumda evet ama nasıl bi kanalın herşeyini kötüleyenler, herşeyini yerden yere vuranlar varsa kanal fanlarıda var. Fan olanlar garip görünüyoda, anti kanalcılar o kanalın herşeyini kötüleyenler niye garip görünmüyor. İkisi aynı yere çıkıyor:))) bana kanal d fanı diyosun ya ozaman da sen anti kanal d ci oluyosun. İkiside aynı şey, nası bi kanalın herşeyini öven fan garipseniyosa herşeyini kötüleyende garipsenmeli. Dediğim bu işte, objegtif olarak eleştriye bakman önemli yoksa herkes kendi yarattığı penceresinden olaya giriyor ama durum öyle olmuyor:)))))
her sezon nedense hep izlediğin dizilerin çogu kanal d de çıkıyor )))))
fatihin ilk bölümünü burda savunanan tek bendim anti kanal dci olsam yapar mıydım )) yalandünyayı ne kadar eleştirsem izlerim ara sıra. bana zaten sorulan ana soru senin övdüğün dizi var mı ))) kanal d ye değil her kanalı eleştirirm.. kanal d iyi iş yapsın övelim. ama hep aynı kitleye benzer iişler yapıyor ve kalite düşük.

Babam Sınıfta Kaldı tekrarı iyi gitti bütün hafta AB'de yükselecek mi bakalım. Bu hafta erken başlayacak.

belki bölüm heyecanlıdır :Fçocuklar eve dönse medcezir 7+ olurdu :F
herkes dönmemiş ama büyük kısmı dönmüş. bayramdan önceki hafta tv başında türkiyenin %38.9 varken bu cuma %35.2 varmış. yani dedğim gibi büyük çogunluk ekran başına geçmiş

Medcezir çok iyi oranlar almış sbt biraz yanılttı bizi ilerleyen haftalarda totali de alacaktır. :D