18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

adam çok çekmiş belli :F

tamam işte adam tükendi demek ki o ka müzikten sonra tamamen farklıları çıkmıyor :D
bu adamın farklı bir müzik tarzı var insanın içine işleyen bir duygu katıyo şarkılarına bakarsan da bu var mesela yerine sevmem, yağmur, nisan falan bu şarkılarını dinle farkı görürsün çok değişik bi tarzı var dizi müzikleri konusunda 1 numara zaten

Örnek aldığı filan yok, birisi sadece KONUK olmuş, hemen gönderilcek yani kalıcı değil :kiki:
örnek almazsa kendi zararına önünde bu işlerin piri bir dizi var eğer bişeyler kapamazsan barınman zordur :)

Karagül bence yarın her iki grupta yükseliş yakalayacak, zirvede yer alırsa şaşırmam :)

bu adamın farklı bir müzik tarzı var insanın içine işleyen bir duygu katıyo şarkılarına bakarsan da bu var mesela yerine sevmem, yağmur, nisan falan bu şarkılarını dinle farkı görürsün çok değişik bi tarzı var dizi müzikleri konusunda 1 numara zaten

örnek almazsa kendi zararına önünde bu işlerin piri bir dizi var eğer bişeyler kapamazsan barınman zordur :)
Hiçbir benzerliği olmayıpta ondan misli misli başarılı olanlarda var. Söylememe gerek yok zaten tüm forum anlamıştır dizinin ismini :d

bu arada bu falko telefonda kimden emir aliyi böyle :F kemal olamaz adam öldürdü adam leyla ise gerçekten çok iyi numara yapıyor geriy dayısıyla özlem kaliyi (b)
Evin, o içten davranan cana yakın hizmetçisi çıkarsa şaşırmam baş patron :kiki:

Hiçbir benzerliği olmayıpta ondan misli misli başarılı olanlarda var. Söylememe gerek yok zaten tüm forum anlamıştır dizinin ismini :D

olabilir kocasını da öldürttü parayı alır kaçar :F bence o ilk bölümlerdeki kızıl sakallı adam da olabilir:)

Toygar ışıklı ve nail yurtsever var ondan önce başı çeken:)

olabilir kocasını da öldürttü parayı alır kaçar :F bence o ilk bölümlerdeki kızıl sakallı adam da olabilir:)
Bu ailenin avukatı mı? Aynen onu düşündüm de şimdi, hiç göstermiyokar diyerekten :d ama pek mantıklı gelmiyor o. Ne varsa özlem ya da..... Başka bi isim bulamadım :d

Hiçbir benzerliği olmayıpta ondan misli misli başarılı olanlarda var. Söylememe gerek yok zaten tüm forum anlamıştır dizinin ismini :D

türkiye de öyle bir diziyi bırak vadiye yaklaşan bile olmadı her anlamda söylüyorum bunu tüm rekorların sahibi bir dizi bunu herkesin kabul etmesi lazım sevmeyenlerin bile kabul ettiği bişey zaten
vadi kadar konuşulan tartışılan tüm ülkeyi etkisi altına alan kazanan kazandıran izlenen yani aklına ne geliyosa bunları yapan yanına yaklaşabilen bir dizi olmadı

Toygar ışıklı ve nail yurtsever var ondan önce başı çeken:)

Bu ailenin avukatı mı? Aynen onu düşündüm de şimdi, hiç göstermiyokar diyerekten :D ama pek mantıklı gelmiyor o. Ne varsa özlem ya da..... Başka bi isim bulamadım :D
gökhan kırdar bu konuda 1 numaradır toygarın müziklerinin çoğu çalıntı çıkıyo zaten rakip bile göstermem reise :d diğer söylediğin nailmi naim mi her neyse tanımıyorum bile :kiki:

türkiye de öyle bir diziyi bırak vadiye yaklaşan bile olmadı her anlamda söylüyorum bunu tüm rekorların sahibi bir dizi bunu herkesin kabul etmesi lazım sevmeyenlerin bile kabul ettiği bişey zaten
vadi kadar konuşulan tartışılan tüm ülkeyi etkisi altına alan kazanan kazandıran izlenen yani aklına ne geliyosa bunları yapan yanına yaklaşabilen bir dizi olmadı

gökhan kırdar bu konuda 1 numaradır toygarın müziklerinin çoğu çalıntı çıkıyo zaten rakip bile göstermem reise :D diğer söylediğin nailmi naim mi her neyse tanımıyorum bile :kiki:
Sana göre olmadı ama gerçekler öyle değil.:)

gökhan kırdar bu konuda 1 numaradır toygarın müziklerinin çoğu çalıntı çıkıyo zaten rakip bile göstermem reise :D diğer söylediğin nailmi naim mi her neyse tanımıyorum bile :kiki:
Tanımadığın belli, tanısaydın şayet gökhana 1 numara diyemezdin :kiki:

Duyguyu en iyi işleyen açık ara toygar ışıklıdır, ardından da nail. Tartışması bile olmamalı. Her şey kendini gösteriyor zaten.:)

daha iyisi olmadığı için 1 numara diyorum gökhan kırdar a alanında bence :D

Sana göre olmadı ama gerçekler öyle değil.:)

Tanımadığın belli, tanısaydın şayet gökhana 1 numara diyemezdin :kiki:

Duyguyu en iyi işleyen açık ara toygar ışıklıdır, ardından da nail. Tartışması bile olmamalı. Her şey kendini gösteriyor zaten.:)
toygarın ece melek ile senaryolarında daha etkili çünkü onlar senaryoyu yazarken nerede ne müziği gireceğini yazıyorlar ondan başarılı. yoksa toygar ışıkların müzikleri birbirine benziyor.. ezelle kuzey güney aşkı memnuyla kırık kanatlar birbirine çok yakın

toygarın ece melek ile senaryolarında daha etkili çünkü onlar senaryoyu yazarken nerede ne müziği gireceğini yazıyorlar ondan başarılı. yoksa toygar ışıkların müzikleri birbirine benziyor.. ezelle kuzey güney aşkı memnuyla kırık kanatlar birbirine çok yakın
vadi-kayıp müziklerine bir bak bir de :D

vadinin 1000 tane müziği var illa esinlenme olacak lafa bak :d
toygarın çok müziği çakma çıkıyo gökhan kırdar çok daha iyi

vadi-kayıp müziklerine bir bak bir de :D
yok gökham kırdar elektronik müzik yapıyor ondan her müziği aynı gibi geliyor ama ne müzik yaparsa uzaktan rahat anlaşılıyor onun yaptığı. toygar ışıklar aynı müzikleri bize kakalıyor. benzerlik arıyorsan 20 dakika ezel ve sonun müzikleri hep çakınıtı iddiası vardı. 20 dakika The Next Three Days'ın müziğine okadar benziyor ki bu kadarı da olmaz dedirtiyor

yok gökham kırdar elektronik müzik yapıyor ondan her müziği aynı gibi geliyor ama ne müzik yaparsa uzaktan rahat anlaşılıyor onun yaptığı. toygar ışıklar aynı müzikleri bize kakalıyor. benzerlik arıyorsan 20 dakika ezel ve sonun müzikleri hep çakınıtı iddiası vardı. 20 dakika The Next Three Days'ın müziğine okadar benziyor ki bu kadarı da olmaz dedirtiyor
kuzey güneyin çoğu müziğini yabancı dizilerden alınma galiba şans eseri çok çakma müziğini gördüm youtube da bu adamın biraz araştırsam neler çıkar kim bilir

çalıntı iddiasını bizzati sen çürüttün ya sony altyapıları varmış oradan parası verip kullanılırmış :)

kuzey güneyin çoğu müziğini yabancı dizilerden alınma galiba şans eseri çok çakma müziğini gördüm youtube da bu adamın biraz araştırsam neler çıkar kim bilir
kuzey güney zaten baştan sona kore dizisi uyarlaması hatta dahada öncesi bir başka diziden uyarlama(uyarlama sözünü ne zaketten söylüyom))) ) @xemrexxx çok iyi bilir. sanırım kore uyarlaması diziden sadece senaryo değil müzikleride araklamışlar)))

çalıntı iddiasını bizzati sen çürüttün ya sony altyapıları varmış oradan parası verip kullanılırmış :)
ee parasını verip aldıktan sonra napim ben o işi toygar iyidir bişey demiyorum ama çakma müzikleri fazla asla bir gökhan kırdar olamaz