18 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

kayıp arada engel olmuş beyaza beyaz kayıpın oyuncularını çağırsında diziiyi bitirme noktasına getirsin yoksa saat 23:15 lere inemez

kayıp ı izledim yo kböyle dizi hüloğğğ büloğğğ ğtüloğğğ
gökhan kırdar dan sonra vadinin palası da gelmiş diziye @takas kesin izler

her dizide vadi etkisi görmek mümkün olduğu için şaşırmamak lazım normaldir hepsinin anasıda babasıda kurtlar vadisi bu dizilerin
örnek alsınlarda hiç değilse göz ucuyla bakalım gökhan kırdarın olduğu zaten uzaktan belli oluyo müzikleri çok güzel dizinin belli ediyo kendini üstad

gökhan kırdaer yaşlanmış yeni müzik çıkmıyor adamdan izlediyse @mrt-06 söylesin leyla-özlem konuşmasındaki müzik vadideki bir müziğ iandırıyordu

gökhan kırdaer yaşlanmış yeni müzik çıkmıyor adamdan izlediyse @mrt-06 söylesin leyla-özlem konuşmasındaki müzik vadideki bir müziğ iandırıyordu
yok artık bizim şikayet ettiğimiz nokta o zaten sürekli yeni müzikler sokması diziye
adama isyan ettiler en sonunda eski müziklere dönüş yaptı ufaktan
abartmıyorum vadinin fon mon hepsi dahil müzik sayısı 1000 vardır eminim buna
zaten kayıpın jeneriğinin bazı kısımları çok tanıdık geliyo konusunu açacaktım da boşver dedim

Bende öyle düşünüyorum, falko ve özlemi hem ayırdı kemal hemde unutulmayacak bi iz bıraktı. Sadece aralarına girdi mevzusu hafif kalır falkonun bu kadar yaptığı zalimliğe, kesin daha ağır darbeler var

bu arada tatar ramazan yine güzel bi bölümdü ancak dizideki ani değişim pek hoşuma gitmedi o inanılmaz zevk aldığım dizi 2 bölümdür yok keşke içerde devam etselerde isyan falan süper oluyodu

Beyaz bi espiri yaptı, irfandan çok siz strateji yapar oldunuz, beyazdan çok yine siz saati çok önemser oldunuz. Şaşırtıcı cidden..

adam çok çekmiş belli

tamam işte adam tükendi demek ki o ka müzikten sonra tamamen farklıları çıkmıyor

Örnek aldığı filan yok, birisi sadece KONUK olmuş, hemen gönderilcek yani kalıcı değil