ONUN BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMAZ Kİ :
adam hala alf atıyor pek korktuğunu sanmıyorum
programın ilk 15 dk sini izlmeedin galiba baya dalga geçti durumlaGeçen hafta dediklerine göre bu hafta pek bi susgun geçen haftadaki gibi sitem edemiyor
senin gibi mübarek bir insan 31 yaşında olur zaten
O yaşa gelince birlikte beraber kutlarizsenin gibi mübarek bir insan 31 yaşında olur zaten
cory nin öldüğü yaş sen de bir nevi fanı sayılırsın bence o yaşta ölO yaşa gelince birlikte beraber kutlariz
Bugun de yağmur yağdı şansına kuscory nin öldüğü yaş sen de bir nevi fanı sayılırsın bence o yaşta öl
sadece suyla temizlenilmezBugun de yağmur yağdı şansına kus
kayıp ı izledim yo kböyle dizi hüloğğğ büloğğğ ğtüloğğğgökhan kırdar dan sonra vadinin palası da gelmiş diziye @takas kesin izler
Ben yağmuru ona yormamiştim. Sen hala 31 yaş etkisinde kalmişssin. Çölde kutlamayacaz merak etmesadece suyla temizlenilmez
gökhan kırdaer yaşlanmış yeni müzik çıkmıyor adamdan izlediyse @mrt-06 söylesin leyla-özlem konuşmasındaki müzik vadideki bir müziğ iandırıyorduher dizide vadi etkisi görmek mümkün olduğu için şaşırmamak lazım normaldir hepsinin anasıda babasıda kurtlar vadisi bu dizilerinörnek alsınlarda hiç değilse göz ucuyla bakalım gökhan kırdarın olduğu zaten uzaktan belli oluyo müzikleri çok güzel dizinin belli ediyo kendini üstad
yok artık bizim şikayet ettiğimiz nokta o zaten sürekli yeni müzikler sokması diziyegökhan kırdaer yaşlanmış yeni müzik çıkmıyor adamdan izlediyse @mrt-06 söylesin leyla-özlem konuşmasındaki müzik vadideki bir müziğ iandırıyordu
Bende öyle düşünüyorum, falko ve özlemi hem ayırdı kemal hemde unutulmayacak bi iz bıraktı. Sadece aralarına girdi mevzusu hafif kalır falkonun bu kadar yaptığı zalimliğe, kesin daha ağır darbeler varkayıp ı izledim yo kböyle dizi hüloğğğ büloğğğ ğtüloğğğgökhan kırdar dan sonra vadinin palası da gelmiş diziye @takas kesin izler
sonunda falkonun geçmişine indik bence olay şu falko ile özlem sevgili falandı kemal gelince işler değişti adam mapuslara düştü@yakup09
okan bayülgen acun ve bülent ersoy a fena gönderme yaptı adam haklı oturdukları yerden dünyayı kazanıyorlar
beyaz çok iyi yaptı abudik gubidik haberler yapanalrla fena dalga geçtiböyle devam etsinyüksel aytuğ da iyi dedi beyaz show tv dekilerin hacı olma yeri
aynştayn madalyasını getirin
Beyaz bi espiri yaptı, irfandan çok siz strateji yapar oldunuz, beyazdan çok yine siz saati çok önemser oldunuz. Şaşırtıcı cidden..Beyaz bu hallere düşecek adam değildi.Alın şu programı 23:15'e işte sorunlar çözülsün. 00:30'da başlatarak İrfan resmen rest çekmiş Beyaz'a. Beyaz da napsın garibim. Ama kendini ezdirmemeli bence nolursa olsun.
adam çok çekmiş belliBende öyle düşünüyorum, falko ve özlemi hem ayırdı kemal hemde unutulmayacak bi iz bıraktı. Sadece aralarına girdi mevzusu hafif kalır falkonun bu kadar yaptığı zalimliğe, kesin daha ağır darbeler var
tamam işte adam tükendi demek ki o ka müzikten sonra tamamen farklıları çıkmıyoryok artık bizim şikayet ettiğimiz nokta o zaten sürekli yeni müzikler sokması diziyeadama isyan ettiler en sonunda eski müziklere dönüş yaptı ufaktanabartmıyorum vadinin fon mon hepsi dahil müzik sayısı 1000 vardır eminim bunazaten kayıpın jeneriğinin bazı kısımları çok tanıdık geliyo konusunu açacaktım da boşver dedim
Örnek aldığı filan yok, birisi sadece KONUK olmuş, hemen gönderilcek yani kalıcı değilher dizide vadi etkisi görmek mümkün olduğu için şaşırmamak lazım normaldir hepsinin anasıda babasıda kurtlar vadisi bu dizilerinörnek alsınlarda hiç değilse göz ucuyla bakalım gökhan kırdarın olduğu zaten uzaktan belli oluyo müzikleri çok güzel dizinin belli ediyo kendini üstad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?