Ay yine "Kadın" kaosu, içim bayılacaktı yorumları okuyayacağım derken ... Artık yeni kaoslar istiyoruz bu konu eskidi
Alamanya'ya da kapamişlarsa ben bu kanald'nin 🤬🤬🤬Youtubeda yok ki. Ben Youtube'a yüklenmeyen dizileri izleyemiyorum.Hele part part izlemek en nefret ettiğim şey.
Demek ki haklıymışım.Alamanya'ya da kapamişlarsa ben bu kanald'nin 🤬🤬🤬
Kim dedi?
Daha bakmadim acık mı alamanyada beDemek ki haklıymışım.
Hangi diziler onlar?
Sadece özel sahneler var, geçen hafta arayıp bakmıştım da Kanal D hiçbir dizisini Youtube'a yükleniyor zaten.Daha bakmadim acık mı alamanyada beSana guvenıp diyorum. Yoksa arama zahmetine girmedin mi
Kimseye inanma, takipçi için uyduruyor herkes bir tarafından.Twitter'da takip ettiğim bir site.
Youtube'da var ama kapamışlarSadece özel sahneler var, geçen hafta arayıp bakmıştım da Kanal D hiçbir dizisini Youtube'a yükleniyor zaten.
Gerçekler gelmez tabii işineŞubat'ta erken final yaptınız dedikten sonrasını okumadım, üzgünüm bu mesajını ciddiye bile alamam.
Zaten Kadın EDHO'dan sonra yayınlandı, yani zamanında 3 sezonluk EDHO Kadın'a geçildi, ve son 3 sezondur zirvenin sahibi Kadın. 5. sezondayız diyip Kadın EDHO'ya geçildi diyerek kendinizle çelişiyorsunuz.
Ayrıca zamanında Çarpışma'nın reyting sıkıntısı yoktu diyen sen şimdi Kadın'a bu yorumu yaparak ne kadar subjektif bir yorum yaptığını belli ediyorsun zaten.
@phoebebuffay'ın kanıtları da her şeyi kanıtılıyor. Her zaman diyoruz 3 sezon boyunca ağzımız değil reytinglerimiz konuştu diye.
Son olarak dizi hakkındaki son yorumlarını buraya bırakıp konuyu kapatıyorum.
İzlemedim ama haftalık 2 saat yayınlanıp tutmayan bir diziye ödül vermeleri de absürt durmuş.
Buldum. 4-5 gün önce yüklenmiş yine.Youtube'da var ama kapamışlar6 .bölüm duruyor.
Beğenmesen bile yorumlarını törpületecekBuldum. 4-5 gün önce yüklenmiş yine.Sırf inatla öneriyorsun diye ve zevklerimiz çok uyuşuyor diye başlıyorum yoksa şans bile vermem.
Pardon canım bu arada kaynamış, onlineyken başım döndü yorumlara bakmaya ve bende offline olup elimde çay ile sakin kafayla okudum tek tek mesajları ve bunu es geçtiğimi farkettimBen bile ilk kez bu kadarına şahit oluyorum
İzle izle seversinBuldum. 4-5 gün önce yüklenmiş yine.Sırf inatla öneriyorsun diye ve zevklerimiz çok uyuşuyor diye başlıyorum yoksa şans bile vermem.
Kesinlikle ya, cıvıttılar bugünPardon canım bu arada kaynamış, onlineyken başım döndü yorumlara bakmaya ve bende offline olup elimde çay ile sakin kafayla okudum tek tek mesajları ve bunu es geçtiğimi farkettimSizde bazen ziyaretçi olarak bakının öyle girin, öyle daha kolay farkediyoruz forumda olan olayları ve kaçırdığimız önemli mesajlarıbelki detayları yakalamadaki sıŕrım bu
Bu arada tartışmalar bir çember gibi hep aynı sözler üzerinde çevrilmişBeğenmedim kaosu@Aserat @alperuz @Sherlock @Forumdash
yani iyiki bi ilk sayfadaki görselde 'kadı*lar' yok dedik, tam sebebi olmasamda fitili hafif bende ateşlemiş gibi oldumKesinlikle ya, cıvıttılar bugün
Bu arada tartışmalar bir çember gibi hep aynı sözler üzerinde çevrilmişBeğenmedim kaosu
Kesinlikle ya, cıvıttılar bugün
Sarmadı bugünkü, yok kadınmış yok edhoymuş. Benimki seninki geçtiymiş. Mahalle kavgasına döndü ya iyiceÇekirdeğinizi yediniz işte, daha ne istiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?