- Reaksiyon puanı
- 114,201
- Puanı
- 1,060
@alperuz tuzlu olanıni getirmiş,fazla çitlemedim. onun yerine az tuzlu mısır yedim ben deÇekirdeğinizi yediniz işte, daha ne istiyorsunuz...
@alperuz tuzlu olanıni getirmiş,fazla çitlemedim. onun yerine az tuzlu mısır yedim ben deÇekirdeğinizi yediniz işte, daha ne istiyorsunuz...
Aynen öyle, kaç gündür ayni mevzu konuşulmuştu, bayatlamıştı yani başka gün başka türlü bir zehirli ok atmak gerekir aslında @serhatt 'a entrika çok, bu kez o kaosun fitilini ateşlesinSarmadı bugünkü, yok kadınmış yok edhoymuş. Benimki seninki geçtiymiş. Mahalle kavgasına döndü ya iyice di mi @Dosi cim
Evet bende mesajımı yazınca son anda geldi aklıma yarına mısır yerine başka birşey bulmalıyım yemek için kilo alırım bu gidişleYarın Jet Sosyete'ye laf eden hadsizler olacak şenlik devam eder yani. @Dosi
Dijitalde rekorlar kıran dizi TV'de düşük reyting alınca sanki rezil oluyormuş gibi konuşup egosunu tatmin edenler mutlaka olacak maalesef. Daha az hite de razıyım yeter ki tartışma çıkmasın.Evet bende mesajımı yazınca son anda geldi aklıma yarına mısır yerine başka birşey bulmalıyım yemek için kilo alırım bu gidişle
Jet Sosyete dersen yarınki tartışma bu konuya taşınır. Hoş @Sherlock un işine gelirDijitalde rekorlar kıran dizi TV'de düşük reyting alınca sanki rezil oluyormuş gibi konuşup egosunu tatmin edenler mutlaka olacak maalesef. Daha az hite de razıyım yeter ki tartışma çıkmasın.
Tamam o yüzden uzatmanın anlamı yok bekleyelim görelim.Jet Sosyete dersen yarınki tartışma bu konuya taşınır. Hoş @Sherlock un işine gelir
Konudaki mesaj sayısıni gören Sherlock temsili:
Ekli dosyayı görüntüle 75578
@MasacRE @MEnes @Özgür @Tolstoyevski @serhatt @alperuz @Silinmiş Üye @The_Erinch @Hachiko @Turkuazz @alperuz @Forumdash
O değilde ilkkez bir reyting konusunda bukadar konuşmuşum 😱 iki katınız konuşmuşum 😱 Çenem çok açılmış 😱Tamam o yüzden uzatmanın anlamı yok bekleyelim görelim.
Jet Sosyete dersen yarınki tartışma bu konuya taşınır. Hoş @Sherlock un işine gelir
Konudaki mesaj sayısıni gören Sherlock temsili:
Ekli dosyayı görüntüle 75578
@MasacRE @MEnes @Özgür @Tolstoyevski @serhatt @alperuz @Silinmiş Üye @The_Erinch @Hachiko @Turkuazz @alperuz @Forumdash
Temsili dedik işte, temsili sen değil ama sen böylesin demek olmuyor mu?@Tolstoyevski bey bu, ben değilim.
@Silinmiş Üye 'u da konuya çektikmi kaymaklı lokum olur O tüm dizilere birden laf atar @Aserat
Kaosa açım biliyorsun, neyse yarın @Aserat vs tüm forum kapışır. Biz izleriz, o bile yeter@Silinmiş Üye 'u da konuya çektikmi kaymaklı lokum olur O tüm dizilere birden laf atar @Aserat
bizim saat şuan 12 ve baktım, 24 saate tam 114 mesaj yazmışım 😱 kolumda ağrı var şuan hahaKaosa açım biliyorsun, neyse yarın @Aserat vs tüm forum kapışır. Biz izleriz, o bile yeter
Koluna kuvvet biz de saat 2 oldu kavgalar sabaha kaldıbizim saat şuan 12 ve baktım, 24 saate tam 114 mesaj yazmışım 😱 kolumda ağrı var şuan haha
Yarına frene basayım biraz. Fazla açıldim bu aralar ama kavga varsa damlayıp izleriz tabikiKoluna kuvvet biz de saat 2 oldu kavgalar sabaha kaldı
En sonunda @sokak sanati'nı getirteceksin bana buraya. Kadın'ın psikopatıdır o.Gerçekler gelmez tabii işine
Aynen bir kez daha dile getireyim hatta. 5.sezonunu bitirecek olan EDHO, 2.5 sezonluk Kadın’ı geçti İstikrarsız diziymiş Kadın, son sezonunda güzel çöktü
Ben Çarpışma’nın reyting sıkıntısı yok demedim ki Geçmişten vurmaya çalıştın ama yanlış hamle oldu, patladın Konuyu saptırman da Kadın’a ne kadar güvendiğini gösteriyor zaten aldım ben cevabımı
Şu yorumuna boş bir yorum dedim, sen reytinge göre mi dizi izliyorsun dedim Peki sen misin objektif Daha ilk sayfada “biz olunca zirvenin yanına bile yaklaşamıyorlardı” diye sırf kışkırtma amaçlı yanlış bir tez atan sensin
Ee Kadın’ı tebrik etmem neyi kanıtlar veya değiştirir Kadın başarılı bir dizi olabilir ama kesinlikle efsane değil. Siz onu efsane olarak gereksiz ve abartılı yere pohpohlarsınız, bir de izlediğim diziye laf ederseniz ben de cevabınızı veririm
Kesinlikle ya, cıvıttılar bugün
@phoebebuffay sonuna kadar haklıydı. Helal olsun kıza. Lafını esirgemeyenlerden.yani iyiki bi ilk sayfadaki görselde 'kadı*lar' yok dedik, tam sebebi olmasamda fitili hafif bende ateşlemiş gibi oldum