18 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Çekirdeğinizi yediniz işte, daha ne istiyorsunuz... :A
@alperuz tuzlu olanıni getirmiş,fazla çitlemedim. onun yerine az tuzlu mısır yedim ben de :A
giphy.gif

Sarmadı bugünkü, yok kadınmış yok edhoymuş. Benimki seninki geçtiymiş. Mahalle kavgasına döndü ya iyice :A di mi @Dosi cim :F:F
Aynen öyle, kaç gündür ayni mevzu konuşulmuştu, bayatlamıştı yani :A başka gün başka türlü bir zehirli ok atmak gerekir aslında :A @serhatt 'a entrika çok, bu kez o kaosun fitilini ateşlesin :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and alperuz
Aynen öyle, kaç gündür ayni mevzu konuşulmuştu, bayatlamıştı yani :A başka gün başka türlü bir zehirli ok atmak gerekir aslında :A @serhatt 'a entrika çok, bu kez o kaosun fitilini ateşlesin :A
Yarın hangi diziler var, hangilerinin reytingi düşüşte bi ortalığı fişeklemek lazım @serhatt @Aserat
:A :A

Evet bende mesajımı yazınca son anda geldi aklıma :A yarına mısır yerine başka birşey bulmalıyım yemek için :A kilo alırım bu gidişle :A
Dijitalde rekorlar kıran dizi TV'de düşük reyting alınca sanki rezil oluyormuş gibi konuşup egosunu tatmin edenler mutlaka olacak maalesef. Daha az hite de razıyım yeter ki tartışma çıkmasın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dijitalde rekorlar kıran dizi TV'de düşük reyting alınca sanki rezil oluyormuş gibi konuşup egosunu tatmin edenler mutlaka olacak maalesef. Daha az hite de razıyım yeter ki tartışma çıkmasın. :A
Jet Sosyete dersen yarınki tartışma bu konuya taşınır. Hoş @Sherlock un işine gelir :A
Konudaki mesaj sayısıni gören Sherlock temsili:
BoRcHlBCUAAhpKv.jpg

@MasacRE @MEnes @Özgür @Tolstoyevski @serhatt @alperuz @Silinmiş Üye @The_Erinch @Hachiko @Turkuazz @alperuz @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: alperuz and Dosi
Yarın Jet Sosyete'ye laf eden hadsizler olacak şenlik devam eder yani. :A @Dosi
JS ye laf atsam birkaç kişi gelir, Zemheri'cileri de kışkırtırım, araya birkaç tane Kadın ve reytingleri sıkıştırırlar zaten. @Aserat JS'ye laf atanlarla uğraşır biz de günü kapatırız @Dosi hadi yine iyiyiz :A :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi
Gerçekler gelmez tabii işine :A

Aynen bir kez daha dile getireyim hatta. 5.sezonunu bitirecek olan EDHO, 2.5 sezonluk Kadın’ı geçti :A İstikrarsız diziymiş Kadın, son sezonunda güzel çöktü :A

Ben Çarpışma’nın reyting sıkıntısı yok demedim ki :A Geçmişten vurmaya çalıştın ama yanlış hamle oldu, patladın :A Konuyu saptırman da Kadın’a ne kadar güvendiğini gösteriyor zaten aldım ben cevabımı :A

Şu yorumuna boş bir yorum dedim, sen reytinge göre mi dizi izliyorsun dedim :A Peki sen misin objektif :A Daha ilk sayfada “biz olunca zirvenin yanına bile yaklaşamıyorlardı” diye sırf kışkırtma amaçlı yanlış bir tez atan sensin :A

Ee Kadın’ı tebrik etmem neyi kanıtlar veya değiştirir :A Kadın başarılı bir dizi olabilir ama kesinlikle efsane değil. Siz onu efsane olarak gereksiz ve abartılı yere pohpohlarsınız, bir de izlediğim diziye laf ederseniz ben de cevabınızı veririm :A
En sonunda @sokak sanati'nı getirteceksin bana buraya. Kadın'ın psikopatıdır o. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961