18 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Tutunamayanlar izleyeceğim ama internetten ve şampiyonlar ligi maçlarını :A

Şubat'ta erken final yaptınız dedikten sonrasını okumadım, üzgünüm bu mesajını ciddiye bile alamam. :A

Zaten Kadın EDHO'dan sonra yayınlandı, yani zamanında 3 sezonluk EDHO Kadın'a geçildi, ve son 3 sezondur zirvenin sahibi Kadın. 5. sezondayız diyip Kadın EDHO'ya geçildi diyerek kendinizle çelişiyorsunuz. :A

Ayrıca zamanında Çarpışma'nın reyting sıkıntısı yoktu diyen sen şimdi Kadın'a bu yorumu yaparak ne kadar subjektif bir yorum yaptığını belli ediyorsun zaten. :A

@phoebebuffay'ın kanıtları da her şeyi kanıtılıyor. Her zaman diyoruz 3 sezon boyunca ağzımız değil reytinglerimiz konuştu diye. :X

Son olarak dizi hakkındaki son yorumlarını buraya bırakıp konuyu kapatıyorum. :A
Gerçekler gelmez tabii işine :A

Aynen bir kez daha dile getireyim hatta. 5.sezonunu bitirecek olan EDHO, 2.5 sezonluk Kadın’ı geçti :A İstikrarsız diziymiş Kadın, son sezonunda güzel çöktü :A

Ben Çarpışma’nın reyting sıkıntısı yok demedim ki :A Geçmişten vurmaya çalıştın ama yanlış hamle oldu, patladın :A Konuyu saptırman da Kadın’a ne kadar güvendiğini gösteriyor zaten aldım ben cevabımı :A

İzlemedim ama haftalık 2 saat yayınlanıp tutmayan bir diziye ödül vermeleri de absürt durmuş.

Şu yorumuna boş bir yorum dedim, sen reytinge göre mi dizi izliyorsun dedim :A Peki sen misin objektif :A Daha ilk sayfada “biz olunca zirvenin yanına bile yaklaşamıyorlardı” diye sırf kışkırtma amaçlı yanlış bir tez atan sensin :A

Ee Kadın’ı tebrik etmem neyi kanıtlar veya değiştirir :A Kadın başarılı bir dizi olabilir ama kesinlikle efsane değil. Siz onu efsane olarak gereksiz ve abartılı yere pohpohlarsınız, bir de izlediğim diziye laf ederseniz ben de cevabınızı veririm :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Youtube'da var ama kapamışlar:( 6 .bölüm duruyor.
Buldum. 4-5 gün önce yüklenmiş yine. :Z Sırf inatla öneriyorsun diye ve zevklerimiz çok uyuşuyor diye başlıyorum yoksa şans bile vermem. :A

ng4wOY.jpg

• Harika
Reactions: Dosi and Forumdash
Ben bile ilk kez bu kadarına şahit oluyorum :A
Pardon canım bu arada kaynamış, onlineyken başım döndü yorumlara bakmaya ve bende offline olup elimde çay ile sakin kafayla okudum tek tek mesajları ve bunu es geçtiğimi farkettim :A Sizde bazen ziyaretçi olarak bakının öyle girin, öyle daha kolay farkediyoruz forumda olan olayları ve kaçırdığimız önemli mesajları :A belki detayları yakalamadaki sıŕrım bu :A
Bu arada tartışmalar bir çember gibi hep aynı sözler üzerinde çevrilmiş :A Beğenmedim kaosu :A @Aserat @alperuz @Sherlock @Forumdash

Pardon canım bu arada kaynamış, onlineyken başım döndü yorumlara bakmaya ve bende offline olup elimde çay ile sakin kafayla okudum tek tek mesajları ve bunu es geçtiğimi farkettim :A Sizde bazen ziyaretçi olarak bakının öyle girin, öyle daha kolay farkediyoruz forumda olan olayları ve kaçırdığimız önemli mesajları :A belki detayları yakalamadaki sıŕrım bu :A
Bu arada tartışmalar bir çember gibi hep aynı sözler üzerinde çevrilmiş :A Beğenmedim kaosu :A @Aserat @alperuz @Sherlock @Forumdash
Kesinlikle ya, cıvıttılar bugün :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi