Evet ben de bıktım ama bomboş yorumlar atmak yerine gerçekler üzerinden konuşuyorum en azından.Of yeter ama ya senin şu reyting tablolarını önümüze getirmenden bıktık usandık!!!
Evet ben de bıktım ama bomboş yorumlar atmak yerine gerçekler üzerinden konuşuyorum en azından.Of yeter ama ya senin şu reyting tablolarını önümüze getirmenden bıktık usandık!!!
Allah sabır versin valla bu kadar takıntılı olmak korkunç bir şey.Evet yazın hem de sezon finaliyle hem de rakipsizken 4 reytinge düştü, rezalet gerçekten.
Şimdi hiç yazı falan bahane etme. Kadın yazın 10-11 reytingle sezon finali yaparken edho 5 utc 4 reyting alıyordu.Ekli dosyayı görüntüle 75563
O değil de rezalet resmen utc+edho reytingleri toplamı bile kadının aldığı reyting etmiyor. Bir de hala reytingler üzerinden laf atabiliyorlar @kerem
Sen bırak şu reyting savaşlarını da ŞL konusuna ışınlan, bir de maçın konusunu aç sana zahmet Şerlok beyciğim
Foruma bereket duası mı okudu biri nedirOnline listesinde de 27 üye var 😱 1 senedir düzenli online listesine bakarım, bu denli aktiflik görmedim aynı anda 😱
Bırak Allah aşkına kaos yaratmaya çalışma daha fazla.Evet ben de bıktım ama bomboş yorumlar atmak yerine gerçekler üzerinden konuşuyorum en azından.
Anket konularim ilgi çekmiştir 35 üstu oylama yapılıyor nede olsa ve 2020 üyeleri hariç tabikiForuma bereket duası mı okudu biri nedir
OlasıAnket konularim ilgi çekmiştir 35 üstu oylama yapılıyor nede olsa ve 2020 üyeleri hariç tabiki
ATEŞ'lerde yanasıcaKurtlar Vadisi 2, Merdiven Altı House ve Çukur'un Salı çakması böcek gibi yayılmış bu güne. Ne güzel biz olunca zirvenin yanına bile yaklaşamıyorlardı.
Kadın olmayınca rekabetin kıran kırana olduğu tek gün olan Salı da çok sıkıcılaştı. Baraj veya Öğretmen'i yüklüyoruz.
Sen Kadın'ı MY'dan daha başarılı falan mı sanıyorsun? Biri 81'de diğeri 139'da final yapmış, biri Haziran'da diğeri Şubat'ta final yapmış (reytinglerin yüksek geldiği zamanda), biri 24 reytingleri görmüş diğeri en fazla 13-14 almış bir dizi. Hadi canım hadi, işine gelen tabloları, işine gelen bölümleri çıkarıp genele bağlama ve alın size kanıt deme hastalığın var galiba senin.Muhteşem Yüzyıl 9 reytingle final yaparken biz 12 reytingle final yaptık canım.
Ayrıca arada 5-3=2 sezon fark var matematik mi bilmiyorsun yoksa kasıtli olarak mı yapıyorsun
Ortamlarda 24 reyting aldı dersin ya kim nereden bilecek (!) Bir yerlerden bilgi uydurmak bedava.Sen Kadın'ı MY'dan daha başarılı falan mı sanıyorsun? Biri 81'de diğeri 139'da final yapmış, biri Haziran'da diğeri Şubat'ta final yapmış (reytinglerin yüksek geldiği zamanda), biri 24 reytingleri görmüş diğeri en fazla 13-14 almış bir dizi. Hadi canım hadi, işine gelen tabloları, işine gelen bölümleri çıkarıp genele bağlama ve alın size kanıt deme hastalığın var galiba senin.
Şubat'ta erken final yaptınız dedikten sonrasını okumadım, üzgünüm bu mesajını ciddiye bile alamam.Üzgünüm EDHO'ya geçildiniz mi geçildiniz, bu yüzden efsane değilsiniz. Şubat'ta erken final yaparak yırttınız çöküşten, yoksa daha büyük fark atacaktı EDHO
Ramo 1.sezonunda taze dizi olmasına rağmen 5.sezonundaki EDHO'yu zorlayamıyor şu anda, burda da yanlışsın Genele bakarsak sonuç belli evet en başarılı EDHO, 2.5 sezonluk Kadın'ın bayağı önünde
Kadın, finaliyle harika sonuçlar almış tebrik ederim.
5.sezonundaki EDHO çok iyi iş çıkarmaya devam ediyor. 6.sezon da olur gibi.
Ramo idare ediyor kanalını ama diziye daha tempolu bölümler yazılmalı.
Hekimoğlu, önümüzdeki haftadan itibaren şovuna kaldığı yerden devam edecek.
Finale doğru yürürken Total'de zirvede yer alan Kadın'ı tebrik ederim.
Hekimoğlu'na nazar değmesin maşallah diyorum.
5.sezonundaki EDHO, düşüş yaşasa da geçit vermemiş Ramo'ya. Tebrikler..
Ramo, taze dizi olmasına rağmen ab'deki bu düşük oranı düşündürücü. Karşısında yılların efsanesi var birinci sebep. İkinci sebep de Çukur'un bir benzeri olması. İzleyiciye farklı bir şey vaat etmiyor. Ben yine de izlicem orası ayrı.
Arkadaşım sen anlamıyorsun da galiba. Allah aşkına ortalama 24 reyting kim dedi? İyi oku. Sen Kadın'ı MY'den daha başarılı gibi göstermeye çalıştın bende bu yüzden cevap verdim sana.Ortamlarda 24 reyting aldı dersin ya kim nereden bilecek (!) Bir yerlerden bilgi uydurmak bedava.
Ben muhtesem yüzyıl kadından daha iyi gibi bir sey demedim bu ayrı bir şey. Neyse uzatmayacağım cidden, ben de sıkıldım bu konudan.
Kusura bakmayın yine reyting tablosu atıcam ama dediğim gibi ben bir yerlerimden uydurduğum verilerle değil gerçeklerle konuşuyorum.
(Sitede 40'tan öncesi olmadığı için ordan itibaren aldım, kafama göre değil yani. 10 milyon izlenme de yaklaşık 12 reyting falan yapıyor). Al sana o 24 reyting aldığını hitap ettiğin dizinin 2.sezon reyting tablosu.
Ekli dosyayı görüntüle 75567
Bu reytinglere cevap verebilen oldu mu acaba?Evet yazın hem de sezon finaliyle hem de rakipsizken 4 reytinge düştü, rezalet gerçekten.
Şimdi hiç yazı falan bahane etme. Kadın yazın 10-11 reytingle sezon finali yaparken edho 5 utc 4 reyting alıyordu.Ekli dosyayı görüntüle 75563
O değil de rezalet resmen utc+edho reytingleri toplamı bile kadının aldığı reyting etmiyor. Bir de hala reytingler üzerinden laf atabiliyorlar @kerem
Bırak şu diziyi de gel senle yabancı dizilere başlayalım.ATEŞ'lerde yanasıca
Sen bir bölümcük izle bi heleBırak şu diziyi de gel senle yabancı dizilere başlayalım.
Youtubeda yok ki. Ben Youtube'a yüklenmeyen dizileri izleyemiyorum. Hele part part izlemek en nefret ettiğim şey.Sen bir bölümcük izle bi hele
Elimde bi sürü dizi varda şu aralar boşladım resmen. Başlayamaıyorum. Konsantre olamıyorum diziye. Leyla leyla bakıyorum