Yok öyle uzaktan çekirdek çitleyerek izlemek Kaosu sen de tadacaksın ve ben de bunu seyredeceğimAaa çok ayıp
Yok öyle uzaktan çekirdek çitleyerek izlemek Kaosu sen de tadacaksın ve ben de bunu seyredeceğimAaa çok ayıp
Eyşan gelmesi normal tabi. O söz Eyşan'a söylendi...İzlemedim ama Eyşan geldi aklıma
Onarmak mı? rüyanda bile görme
o değilde şuan konu yine çoştu ve yine anlik @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 75595
@Tolstoyevski
Bizler Zeynep'ten üstünüz dediniz. Benim ki kalp değil mi?Eyşan gelmesi normal tabi. O söz Eyşan'a söylendi...
Benim gibi naif bir adama kaba erkek dedin, daha ne diyeceksin... Çok kalbim kırıldı...
Yolmaya geliyorumYok öyle uzaktan çekirdek çitleyerek izlemek Kaosu sen de tadacaksın ve ben de bunu seyredeceğim
Güzel, seni kaosa nerden çekeceğimi buldum.Yolmaya geliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 75596
Hiiçç fark etmez Yeter ki o kaosa sürüklensin
Ay herkesler de avatarıma taktı, nesi varmışHiiçç fark etmez Yeter ki o kaosa sürüklensin
Bu arada o avatar ne öyle be
Söz'deki hali iyiydi, uzun saç iyice hanzo göstermiş onu.Ay herkesler de avatarıma taktı, nesi varmış
Sen tek başıma ikinizden etkiliyim dersen biz de onu deriz tabi... Ha adaşım bu cümlenden önce kurmuş gerçi ama ben seni görüp devam ettirdim o goygoyu.Bizler Zeynep'ten üstünüz dediniz. Benim ki kalp değil mi?
Hadi hadi, kılıf bulma. Haksızsın bu konuda 😡Sen tek başıma ikinizden etkiliyim dersen biz de onu deriz tabi... Ha adaşım bu cümlenden önce kurmuş gerçi ama ben seni görüp devam ettirdim o goygoyu.
Ben haksızsam bile haklıyımdır bu yüzden çok da uzatmayalım bence...Hadi hadi, kılıf bulma. Haksızsın bu konuda 😡
Haha bende genelde öyle düşünen biriyim olmadi bu ya orta yolda buluşalım en iyisiBen haksızsam bile haklıyımdır bu yüzden çok da uzatmayalım bence...
Ay ne iyisi be kabak gibiydi orada, şimdi ki hali aşırı seksiSöz'deki hali iyiydi, uzun saç iyice hanzo göstermiş onu.
Gülesim geliyor avatarına bakınca
E tabi ki bunu ikimiz de biliyoruz. O yüzden dediğin gibi orta yolda buluşup olaysız dağılmak en mantıklısı. Varsın aldığım 1 diss olsun yapacak bir şey yok.Haha bende genelde öyle düşünen biriyim olmadi bu ya orta yolda buluşalım en iyisi
Anlık olm zaten dediğim8-9 dedin, total'de 7,50 ab'de 6,50 almış ama.
Yinede kafadan atıyorlar.Anlık olm zaten dediğim
Baraj'ı da hesaba katıyorlardır ama. Daha iddiasız olduğundan Çarşamba Baraj için daha uygun bir gün. Bu dizi tutmazsa zaten İlker Kaleli'den dolayı tutmaz.Sanırım kanal da öyle düşünüyor ama bunu düşünürken Survivor'ı hesap etmediler bence Kadın'ın yerini dolduralım kafası hüsranla sonuçlanabilir Ayrıca her şeyin bir ilki vardır
Bir de Hekimoğlu ile kitleleri benzer, Çarşamba yayınlanması mantıklı olur. Ve Çarşamba boş günüm, o gün yayınlanırsa rahatlıkla izleyebilirim.
'Anne' de Salı yayınlandı.Yapımları değil yapımı çünkü hatırladığım kadarıyla bir tek malum dizi salı yayınlandı az sakin.
Ha doğru. Ama o Anne'nin devamı gibi bir şey olduğu içindi bu dizi tür bakımından farklı.Baraj'ı da hesaba katıyorlardır ama. Daha iddiasız olduğundan Çarşamba Baraj için daha uygun bir gün. Bu dizi tutmazsa zaten İlker Kaleli'den dolayı tutmaz.
'Anne' de Salı yayınlandı.