Çenesi çekilesiceacil paraya sıkıştım, hemen yolla paramı
Farkı açmışım çekirdekçi @alperuz 'un ilk 3te olmamasına şaşirdım
@serhatt mesaj yazmada yine zirve gelecek benden anlaşilan
Ekli dosyayı görüntüle 75589
TÜYLERİM ÜRPERDİ YİNE...Kanım dondu @MEnes gel birlikte donsun
iki de bir kanımızı dondurmak için gıcıklık yapacak belli olduTÜYLERİM ÜRPERDİ YİNE...
Daha dün aman sessizleşme aktif ol konuş dedin ve çabuk gaza gelen biriyim. Sonuç ortadaÇenesi çekilesice
Yapar o leş yapar beklerim...iki de bir kanımızı dondurmak için gıcıklık yapacak belli oldu
Böyle devamDaha dün aman sessizleşme aktif ol konuş dedin ve çabuk gaza gelen biriyim. Sonuç ortada
tabiki hayır, Siz ikinizin yarattığı etkiyi ben tek başıma yaratiyorum 😎🕵 @SherlockEnes'ler kadar etkili olacaklarını düşünmüyorsun ama sanırım...
Ahahaha çok ağır konuşmuşsun adaşım vaay be...Adaşım + ben > dünya üzerindeki bütün Zeynep'ler. @MEnes
Ben etki yaratmak istesem ortada kimsenin esamesi okunmaz, o yüzden çok da şaapma bence...tabiki hayır, Siz ikinizin yarattığı etkiyi ben tek başıma yaratiyorum 😎🕵 @Sherlock
Bünyem alışkın değil, etkinlik olmasaydı yine bir kaç gün kaybolurdumda işte olmuyorBöyle devam
Böyle laflara karnım tokBen etki yaratmak istesem ortada kimsenin esamesi okunmaz, o yüzden çok da şaapma bence...
Bulaşıcı bir hastalık gibiyim biliyorum...Ay derdin hit mi boşver be, bak ben ne güzel en az hitli konulara yoğunlaşıyorum biz kendimiz hittiz zaten😎 (bu ne be bu hafta bu kaçınci kendimi sıvamam, hep @MEnes in suçu )
Geçen hafta seninkinde de kavga çıkmadımı? bir dahaki konunda atarız zehirli ok tamam
Dünkü hiç huyum değil aslında ama biraz bende öyle yaptım gibi Bundan sonra sendeyiz
Millet sana alışkın da, benim sıvamalar itici gözüke bilir ama umrumdami? tabi ki HAYIR ( şu son cümlede senlik bir hareket gibi oldu )Bulaşıcı bir hastalık gibiyim biliyorum...
Ahahaha çok ağır konuşmuşsun adaşım vaay be...
Tarafımız ve moodumuz belliDünkü hiç huyum değil aslında ama biraz bende öyle yaptım gibi Bundan sonra sendeyiz