Avatarındaki kadının dizisindeki karakter, çık hesaptan.
Kesinlikle umrumda değil. Ama senin umrunda olması gerekiyor, itici geliyorsa belki de devam etmezsin yani. Ya da benim gibi bile isteye devam edersin çünkü çok eğlenceli.Millet sana alışkın da, benim sıvamalar itici gözüke bilir ama umrumdami? tabi ki HAYIR ( şu son cümlede senlik bir hareket gibi oldu )
E tabi ki ortada benim ismim varsa o içerikteki bir mesajın yanlış olma ihtimali mi var...Yanlış da konuşmadım ama adaşım şimdi...
tabiki hayır, Siz ikinizin yarattığı etkiyi ben tek başıma yaratiyorum 😎🕵 @Sherlock
unutmuştum o yorumu 😱 neyse üsteki cevabım harika olduAhahaha çok ağır konuşmuşsun adaşım vaay be...
Sakın bana bir daha diss atma. Niye biliyor musun? Çünkü, çünkü, çünkü inanırım... @Sherlockunutmuştum o yorumu 😱 neyse üsteki cevabım harika oldu
hop hop hop ikinciye doğru diyemezsin doğru konuş kaba saba erkekler. Bana bu şekilde laf atmanıza müsade etmem😡 @SherlockKesinlikle umrumda değil. Ama senin umrunda olması gerekiyor, itici geliyorsa belki de devam etmezsin yani. Ya da benim gibi bile isteye devam edersin çünkü çok eğlenceli.
E tabi ki ortada benim ismim varsa o içerikteki bir mesajın yanlış olma ihtimali mi var...
Çıyan seni
Estağfurullah o sizin çıyanlığınızÇıyan seni
neye inanırsın? Damarıma basmayi birakin ben de dissi birakirımSakın bana bir daha diss atma. Niye biliyor musun? Çünkü, çünkü, çünkü inanırım... @Sherlock
Bir gün o kaos çukurunun içine kendin düşersin inşallah En büyük temennim bu
Entrika kankilerime öyle olmam işte teamAlper olun asla şırfıntılık yapmamBize de mi atar gider
ONUR duyarımEstağfurullah o sizin çıyanlığınız
Çıyan seni
iltifatın böylesi? 😱Estağfurullah o sizin çıyanlığınız
Aaa çok ayıpBir gün o kaos çukurunun içine kendin düşersin inşallah En büyük temennim bu
Entrika kankilerime öyle olmam işte teamAlper olun asla şırfıntılık yapmam
Ben kaba bir insan mıyım. İnanamıyorum gerçekten inanılmaz... Benim gibi naif bir insana nasıl kaba dersin... Çok kırdın beni, onarması zaman alacak...hop hop hop ikinciye doğru diyemezsin doğru konuş kaba saba erkekler. Bana bu şekilde laf atmanıza müsade etmem😡 @Sherlock
Ezel izlemediğin belli oluyor, goygoyu fark etmedin oradaki... Benim mesajlarım gayet de 'Güldürdün' atılacak mesajlar, Diss'lik bir tablo yok ortada...neye inanırsın? Damarıma basmayi birakin ben de dissi birakirım
İzlemedim ama Eyşan geldi aklımaBen kaba bir insan mıyım. İnanamıyorum gerçekten inanılmaz... Benim gibi naif bir insana nasıl kaba dersin... Çok kırdın beni, onarması zaman alacak...
Ezel izlemediğin belli oluyor, goygoyu fark etmedin oradaki... Benim mesajlarım gayet de 'Güldürdün' atılacak mesajlar, Diss'lik bir tablo yok ortada...