18 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Millet sana alışkın da, benim sıvamalar itici gözüke bilir ama umrumdami? tabi ki HAYIR :A ( şu son cümlede senlik bir hareket gibi oldu :A )
Kesinlikle umrumda değil. :A Ama senin umrunda olması gerekiyor, itici geliyorsa belki de devam etmezsin yani. :A Ya da benim gibi bile isteye devam edersin çünkü çok eğlenceli. :A
Yanlış da konuşmadım ama adaşım şimdi... :A
E tabi ki ortada benim ismim varsa o içerikteki bir mesajın yanlış olma ihtimali mi var... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Kesinlikle umrumda değil. :A Ama senin umrunda olması gerekiyor, itici geliyorsa belki de devam etmezsin yani. :A Ya da benim gibi bile isteye devam edersin çünkü çok eğlenceli. :A

E tabi ki ortada benim ismim varsa o içerikteki bir mesajın yanlış olma ihtimali mi var... :A
hop hop hop ikinciye doğru diyemezsin doğru konuş :bağır:kaba saba erkekler. Bana bu şekilde laf atmanıza müsade etmem😡 @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Entrika kankilerime öyle olmam işte teamAlper olun asla şırfıntılık yapmam :A :A
Dpp7EK4X4AEvGkd.jpeg

• Harika
Reactions: alperuz
hop hop hop ikinciye doğru diyemezsin doğru konuş :bağır:kaba saba erkekler. Bana bu şekilde laf atmanıza müsade etmem😡 @Sherlock
Ben kaba bir insan mıyım. İnanamıyorum gerçekten inanılmaz... Benim gibi naif bir insana nasıl kaba dersin... Çok kırdın beni, onarması zaman alacak... :A
neye inanırsın? Damarıma basmayi birakin ben de dissi birakirım :ppp:
Ezel izlemediğin belli oluyor, goygoyu fark etmedin oradaki... :A Benim mesajlarım gayet de 'Güldürdün' atılacak mesajlar, Diss'lik bir tablo yok ortada... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Ben kaba bir insan mıyım. İnanamıyorum gerçekten inanılmaz... Benim gibi naif bir insana nasıl kaba dersin... Çok kırdın beni, onarması zaman alacak... :A

Ezel izlemediğin belli oluyor, goygoyu fark etmedin oradaki... :A Benim mesajlarım gayet de 'Güldürdün' atılacak mesajlar, Diss'lik bir tablo yok ortada... :A
İzlemedim ama Eyşan geldi aklıma :A
Onarmak mı? rüyanda bile görme :A
o değilde şuan konu yine çoştu ve yine anlik @Sherlock
NZYgJP.jpg

@Tolstoyevski