18 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Seray Kaya Huzur Sokağı diye yazdım ilk o geldi :A Kendisini ilk orda görüp beğenmemiştim oyunculuğunu, Gülünse Yeter'de eh işte ama Kadın'da mükemelleşti😊
Gülümse Yeter'de düz bir rolü vardı zaten bende beğenmiyordum ama kendini baya geliştirmiş yada içindeki cevheri dışarıya çıkarabilmiş. :A

Jet Sosyete de Avrupa Yakası'nın kötü bir çakması. Ne yapalım. :A
Jet Sosyete ve Avrupa Yakası aynı kişinin yazıp oynadığı işler. Kadın Anne tuttuktan sonra aynı günde ona benzer bir dizi yapalım anlayışının ürünü. Elmayla armutu kıyaslamayalım pls. :A

Baraj'ı da hesaba katıyorlardır ama. Daha iddiasız olduğundan Çarşamba Baraj için daha uygun bir gün. :A Bu dizi tutmazsa zaten İlker Kaleli'den dolayı tutmaz. :A

'Anne' de Salı yayınlandı. :X
Ama mantıklı olan Baraj'ın Salı, Öğretmen'in Çarşamba olması bence. :A

Hadi ordan. :A İlker en başarılı erkek oyunculardan, "Öğretmen" rolüne en uygun isim, ondan iyisi olamaz. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı izledim bekleneni gene alamadım her zaman ki gibi ufak hatalar büyük işleri yok ediyor dizimizde dünde aynısı yaşandı her zaman aynı şeyleri görmekten bıktım :)
Ramo'ya gelecek olursak gerçekten güzel akıcı bir bölümdü hiç sıkılmadım izlerken reyting konusunda hafif kalıyor ramo atak yapacak oyuncular gelmesi lazım diziye fazla hareket gerek uzun vadede ramonun edho'yu tahtından edeceğini düşünüyorum koltuk sallanıyor..

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar
Ama mantıklı olan Baraj'ın Salı, Öğretmen'in Çarşamba olması bence. :A

Hadi ordan. :A İlker en başarılı erkek oyunculardan, "Öğretmen" rolüne en uygun isim, ondan iyisi olamaz. :A
Ahududu ödüllerinde en başarılı oyuncu olabilir anca, ağlamayı öğrensin önce bi sonra oyuncu diyelim kendisine. :A

Jet Sosyete ve Avrupa Yakası aynı kişinin yazıp oynadığı işler. Kadın Anne tuttuktan sonra aynı günde ona benzer bir dizi yapalım anlayışının ürünü. Elmayla armutu kıyaslamayalım pls. :A
Haklısın ekranda kanal kanal sürünüp yayından kaldırılan bir diziyle rekortmen Kadın'ı neden karşılaştıralım ki? :A

• Olmamış
Reactions: Aserat and Bully
Ahududu ödüllerinde en başarılı oyuncu olabilir anca, ağlamayı öğrensin önce bi sonra oyuncu diyelim kendisine. :A

Haklısın ekranda kanal kanal sürünüp yayından kaldırılan bir diziyle rekortmen Kadın'ı neden karşılaştıralım ki? :A

İlkerle yarışıp 2.olmuşluğum var. :A Dönemin sıralaması da şu şekildeymiş. :A

1) Hazar Motan
2) İlker Kaleli
3) Oktay Kaynarca
4) Ceren Moray
5) Onur Büyüktopçu
6) Erdal Beşikçioğlu
7) Aras Bulut İynemli
8) Cem Yılmaz
9) Aslı Enver
10) Nursel Köse
11) Peker Açıkalın
12) Sadri Alışık
13) Barış Bağcı

• Güldürdün
Reactions: kerem

İlkerle yarışıp 2.olmuşluğum var. :A Dönemin sıralaması da şu şekildeymiş. :A

1) Hazar Motan
2) İlker Kaleli
3) Oktay Kaynarca
4) Ceren Moray
5) Onur Büyüktopçu
6) Erdal Beşikçioğlu
7) Aras Bulut İynemli
8) Cem Yılmaz
9) Aslı Enver
10) Nursel Köse
11) Peker Açıkalın
12) Sadri Alışık
13) Barış Bağcı
Hazar Moran'ın 1. olduğu listeden ne hayır gelir. :A

Ben olsam Hazar Moran'ı bile geçememiş diy paylaşmazdım bunu. Bu arada Hazar Moran'ı sayende googlelatıp tanımış oldum. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hazar Moran'ın 1. olduğu listeden ne hayır gelir. :A

Ben olsam Hazar Moran'ı bile geçememiş diy paylaşmazdım bunu. Bu arada Hazar Moran'ı sayende googlelatıp tanımış oldum. :A
Kırgın Çiçekler ve @denizz19 un popüler zamanları :A

Hazar'dan haber alınamıyor sanırım artık :A "Moran" değil "Motan" :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19 and kerem

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961