Çenesi çekilesiceacil paraya sıkıştım, hemen yolla paramı
Farkı açmışımçekirdekçi @alperuz 'un ilk 3te olmamasına şaşirdım
@serhatt mesaj yazmada yine zirve gelecek benden anlaşilan
Ekli dosyayı görüntüle 75589
TÜYLERİM ÜRPERDİ YİNE...Kanım dondu @MEnes gel birlikte donsun![]()
iki de bir kanımızı dondurmak için gıcıklık yapacak belli olduTÜYLERİM ÜRPERDİ YİNE...![]()
Daha dün aman sessizleşme aktif ol konuş dedin ve çabuk gaza gelen biriyim. Sonuç ortadaÇenesi çekilesice![]()
Yapar o leş yapar beklerim...iki de bir kanımızı dondurmak için gıcıklık yapacak belli oldu![]()
Böyle devamDaha dün aman sessizleşme aktif ol konuş dedin ve çabuk gaza gelen biriyim. Sonuç ortada![]()
![]()
tabiki hayır, Siz ikinizin yarattığı etkiyi ben tek başıma yaratiyorum 😎🕵 @SherlockEnes'ler kadar etkili olacaklarını düşünmüyorsun ama sanırım...![]()
Ahahaha çok ağır konuşmuşsun adaşım vaay be...Adaşım + ben > dünya üzerindeki bütün Zeynep'ler.@MEnes
Ben etki yaratmak istesem ortada kimsenin esamesi okunmaz, o yüzden çok da şaapma bence...tabiki hayır, Siz ikinizin yarattığı etkiyi ben tek başıma yaratiyorum 😎🕵 @Sherlock
Bünyem alışkın değil, etkinlik olmasaydı yine bir kaç gün kaybolurdumda işte olmuyorBöyle devam![]()
Böyle laflara karnım tokBen etki yaratmak istesem ortada kimsenin esamesi okunmaz, o yüzden çok da şaapma bence...![]()
Bulaşıcı bir hastalık gibiyim biliyorum...Ay derdin hit miboşver be, bak ben ne güzel en az hitli konulara yoğunlaşıyorum
biz kendimiz hittiz zaten😎 (bu ne be bu hafta bu kaçınci kendimi sıvamam, hep @MEnes in suçu
)
Geçen hafta seninkinde de kavga çıkmadımı?bir dahaki konunda atarız zehirli ok tamam
![]()
Dünkü hiç huyum değil aslında ama biraz bende öyle yaptım gibi
Millet sana alışkın da, benim sıvamalar itici gözüke bilir ama umrumdami? tabi ki HAYIRBulaşıcı bir hastalık gibiyim biliyorum...![]()
Ahahaha çok ağır konuşmuşsun adaşım vaay be...![]()
Tarafımız ve moodumuz belliDünkü hiç huyum değil aslında ama biraz bende öyle yaptım gibiBundan sonra sendeyiz
![]()