17 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dünkü bölümü ile 5'i geçmesi lazımdı demekki her şeyi anlıklara göre yorumlamamak gerekiyor diziyi izlemek gerekiyor reyting tahmini için.... :ok:
Geç başladığı için yükselmiş olabilir. Dün diziye biraz göz attım. Sana da bir soru sordum Kadir Doğulu`nun ismi neden hala hazılıyor ama cevap vermedin.

İzlediğim kadarıyla eski Pis Yedili`den eser yoktu. Eskiden düzenli takip etmesem de, boşlukta izlenirdi. Şimdi ona bile tahammülüm yok. Dizi`nin hikayesi resmen çökmüş.

Doksanlar o kadar uzun ki yarışmak için geç başladı haberler 21.00'da bitiyor özet reklam anca 21.43'de başladı.

Doksanlar erken başlamasına rağmen Pis Yedili'den daha geç bitmiş. 😱

Doksanlar 2 Saat 15 Dakka Sürmüs 30 Dakkada Reklam

Pis Yedili 1 Saat 37 Dakika Sürmüs Doksanlar Çok Uzun Sürüyor .

Doksanlar`ın süresi 2 saat 28 dakikaydı dün hesapladım :A

Reklam düzeni e yine aynı. 90 dakika reklamsız gitmiş sonrasında 2 kuşak reklam vermiş. Ama 16 dakika mı 30 dakika mı ona youtube`dan bakmak gerek. :)

Geç başladığı için yükselmiş olabilir. Dün diziye biraz göz attım. Sana da bir soru sordum Kadir Doğulu`nun ismi neden hala hazılıyor ama cevap vermedin.

İzlediğim kadarıyla eski Pis Yedili`den eser yoktu. Eskiden düzenli takip etmesem de, boşlukta izlenirdi. Şimdi ona bile tahammülüm yok. Dizi`nin hikayesi resmen çökmüş.
Bende eskiden izlemezdim şimdi bayılıyorum çok hoşuma gidiyor niyesi.

Kadir Doğulu halen neden bantta gözüküyor anlamadım belki de dizide ismini halen kullanıyorlar mektup geldi vb. o yüzden çıkarmamışlardır yakında çıkarırlar.

Doksanlar'ı yazan senaristleri tebrik ederim bu kadar uzun bir dizi nasıl yazılır anlamıyorum akıl işi değil Benim İçin Üzülme'ye laf atardık onları geçti hayır gülme efekti olmasa nereye güleceğimi bilmiyorum. :F @
Μαнoni

atv rakip kanallar için taktik nihat hatipoglu bittigi an jenerik döndürmek en iyisi çünkü en büyük izleyici ordan dagiliyor

Doksanlar gibi diziler olduğu sürece dizi süreleri kısalmaz da aksine artar. Birazdan herkes Doksanlara bakıp 3 saate kaldıracak süreyi.

Μαнoni post: 1375086' Alıntı:
tns yüksek çıkan ikinci veya 3.dizilerden biri doksanlar birde çok uzun sürüyor
İnşallah reklam verirse normal reytinglerini görürüz. 90 dakika reklamsız gidip sonda reklam vermek kolay. :)

Güneşi beklerken`in de A/B`si yüksek çıkıyor.

Doksanlar ne kadar uzun sürse bile Pis Yediliden kaliteli olduğu açık millet sıkılmıyor demek ki reytingler bunu gösterir. Başrol bile bırakmış diziyi daha ne olsun. :F

WesTxCoasT post: 1375196' Alıntı:
Doksanlar ne kadar uzun sürse bile Pis Yediliden kaliteli olduğu açık millet sıkılmıyor demek ki reytingler bunu gösterir. Başrol bile bırakmış diziyi daha ne olsun. :F

aynen doksanlar bana az gelio :( soyle bi 3-4 saat sùrse yine izlerim muthis bi dizi :)

Gani Müjde@GaniMujde<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">1m</small>
SBT de gün birincisi olan Pis Yedili ; TNS te de ikinci sıraya yükseldi.Seyircimiz Liverpool taraftarı gibi."You'll never walk alone"

kvp post: 1375313' Alıntı:
Doksanlar tahmin ettiğim gibi zirvede ama biraz daha oranlarını artırması lazım
Pis yedili yükselmiş

Bence yaz ayında gayet iyi reytingler

rekorlar dünyası gelecek hafta yükselsin istiyorum nedense beğeniyorum yarışmayı böyle giderse biter :(