Doksanlar o kadar uzun ki yarışmak için geç başladı haberler 21.00'da bitiyor özet reklam anca 21.43'de başladı.şampiyonlar ligi maçı gibi
Geç başladığı için yükselmiş olabilir. Dün diziye biraz göz attım. Sana da bir soru sordum Kadir Doğulu`nun ismi neden hala hazılıyor ama cevap vermedin.
Dünkü bölümü ile 5'i geçmesi lazımdı demekki her şeyi anlıklara göre yorumlamamak gerekiyor diziyi izlemek gerekiyor reyting tahmini için....
Doksanlar o kadar uzun ki yarışmak için geç başladı haberler 21.00'da bitiyor özet reklam anca 21.43'de başladı.
Doksanlar erken başlamasına rağmen Pis Yedili'den daha geç bitmiş. 😱
Bende eskiden izlemezdim şimdi bayılıyorum çok hoşuma gidiyor niyesi.
Geç başladığı için yükselmiş olabilir. Dün diziye biraz göz attım. Sana da bir soru sordum Kadir Doğulu`nun ismi neden hala hazılıyor ama cevap vermedin.
İzlediğim kadarıyla eski Pis Yedili`den eser yoktu. Eskiden düzenli takip etmesem de, boşlukta izlenirdi. Şimdi ona bile tahammülüm yok. Dizi`nin hikayesi resmen çökmüş.
İnşallah reklam verirse normal reytinglerini görürüz. 90 dakika reklamsız gidip sonda reklam vermek kolay.Μαнoni post: 1375086' Alıntı:tns yüksek çıkan ikinci veya 3.dizilerden biri doksanlar birde çok uzun sürüyor
İmzamı atarım.EveN post: 1375084' Alıntı:Doksanlar gibi diziler olduğu sürece dizi süreleri kısalmaz da aksine artar. Birazdan herkes Doksanlara bakıp 3 saate kaldıracak süreyi.
WesTxCoasT post: 1375196' Alıntı:Doksanlar ne kadar uzun sürse bile Pis Yediliden kaliteli olduğu açık millet sıkılmıyor demek ki reytingler bunu gösterir. Başrol bile bırakmış diziyi daha ne olsun.
kvp post: 1375313' Alıntı:Doksanlar tahmin ettiğim gibi zirvede ama biraz daha oranlarını artırması lazım
Pis yedili yükselmiş