17 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Doksanlar ve Pis Yedili bu akşam süre konusunda kıyasıya bir mücadeleye girdiler.

Pis Yedili 23.50, Doksanlar ise 23.58`te bitti. 2 dakika devam etse Perşembeye sarkacak olan Doksanları, kazanması sebebiyle canı gönülden tebrik ediyorum.

Revan Pis Yedili'nin yeni bölümü 21.43'de başladı.

Son düzenleme:

Revan Pis Yedili'nin yeni bölümü 21.45'de başladı.
Pardon, unutmuşum onu. O zaman normal.

Doksanlar 21.00`de başladı ve bu bölüm reklamları arttırarak 30 dakika yaptı gibi (eğer arada verdiği reklam geçen haftaki gibi 1 dk`lık değilse, yarın anlarız), o zaman süresi 2 saat 28 dakika olmuş oluyor. 😱

EveN post: 1374435' Alıntı:
Pardon unutmuşum onu. O zaman normal.

Doksanlar 21.00`de başladı ve bu bölüm reklamları arttırarak 30 dakika yaptı gibi (eğer arada verdiği reklam geçen haftaki gibi 1 dk`lık değilse yarın anlarız) o zaman süresi 2 saat 28 dakika olmuş oluyor. 😱

O kadar canlı reklam anlatımı yapıyorum kenarına saatini dakikasını yazıyorum dikkat lütfen.

ask emek ister i izliyorum :) @mrt-06 @denizz19 @dizi kolik

Fütursuzlar grup liderlerini değiştirmeye karar veriyor! Ayşegül ‘Arkandayız’ demeye hazırlanırken Ezgi liderliğe geçiyor! #arkandayiz

Pardon, unutmuşum onu. O zaman normal.

Doksanlar 21.00`de başladı ve bu bölüm reklamları arttırarak 30 dakika yaptı gibi (eğer arada verdiği reklam geçen haftaki gibi 1 dk`lık değilse, yarın anlarız), o zaman süresi 2 saat 28 dakika olmuş oluyor. 😱

doksanlar geçen hafta ve bu hafta 3 tane 15'er dakikalık reklam verdi

- - - Ekleme - - -

doksanlar süper ya süper böyle devam ederse vadiden sonraki 2.dizim olacak valla hayran oldum çok sarıyo beni :D
teraviden ötrü kaçırdğım yerleri hemen izlemem lazım doksanlar favori dizim :D

valla aqa yaz ekranına ilaç gibi geldi doksanlar.bencede çok güzel dizi ilk bölümden beri izliyorum
bu dizi yeni sezonda da devam eder

denizz19 post: 1374519' Alıntı:
İyi izle bakalım beğenecek misin :)

Cok begendim :) Ama o gün babam sinifta kaldi var :( Ama bazı sahneleri biraz basit kalmis ve su muzikleri degistirsinler bence :) Genel anlamda cok guzel bi dizi amaaa