17 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Sıralamada yapılan bir yanlış hızlı başladıkları yarışmada Ekip 82’yi mağlup ediyor! Haftaya görüşmek üzere! #arkandayiz

Nihat Hocam ile sahur programı yine güzel gidiyor çok iyi anlatıyor hocam :)

Doksanları izledim o biterkende direk Aşk Emek İster başladı izlememiştim yeni bölümünü çok iyi oldu. :)

EveN post: 1374293' Alıntı:
Bence programın uzunluğu sıkıyor olabilir. Bi de ne zaman açdıysam reklam vardı. Anlamadım.
ben hiç sıkılmıyorum programı da çok beğendim inşallah tns iyi olur reklam sürelerini biliyorum dur yazayım 20:00 özet başladı 20:20 yeni bölüm ve reklam
20:20 - 20:27
20:40 - 20:48
21:45 - 22:00
22:25 - 22:40
23:35 - 23:50
yani yarışma toplamda 60 dakika reklam verdi yeni bölüme :)

doksanlar yine iyi reytingler le her iki grupta da zirvede[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]DOKSANLAR
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]5.14
[/TD]
[TD]19.42
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]DOKSANLAR
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]6.07
[/TD]
[TD]23.22
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

pis yedili bu hafta iyi bi yükseliş yaşamış
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ
[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]4.51
[/TD]
[TD]17.08
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ
[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]3.82
[/TD]
[TD]14.69
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

rekorlar dünyası akşam çok iyidi çok beğendim [TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]REKORLAR DÜNYASI
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]2.76
[/TD]
[TD]10.43
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]REKORLAR DÜNYASI
[/TD]
[TD]KANAL D
[/TD]
[TD]3.01
[/TD]
[TD]11.6
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fetih 1453 yayınlana yayınlana 1-2 reytinge kadar düştü[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]17
[/TD]
[TD]FETİH 1453
[/TD]
[TD]FOX TV
[/TD]
[TD]1.94
[/TD]
[TD]7.3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]FETİH 1453
[/TD]
[TD]FOX TV
[/TD]
[TD]2.2
[/TD]
[TD]8.48
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rekorlar Dünyası adeta çökmüş...

Sanırım insanlar Yetenek Sizsiniz'den araklama yapıldığını görünce kanalı değiştirmişler. :)

Kanal d bu yazki programların hiçbirinden istediğini elde edemedi...

Dizilerinden de biri tuttu.

Sanırım kanal d'nin telaşı bu sezon da devam edecek. :)

Doksanlar yine aynı reytinglerle zirvede sbtde düşük gibiydi tnsde share olarak baktığımızda abde yükselmiş bile

Rekorlar Dünyası daha yüksek olmalı devam edebilmesi için.

mrt-06 post: 1374903' Alıntı:
Ben konuşmuyorum reytingler konuşuyor zaten.
Her hafta 3 alıyoru bu hafta yükselmiş. Şaşırtıcı bir durum. Ama bizi suçlama. Sonuçta her hafta anlıklarda 7 reytingi geçiyordu ama sonra 3 alıyordu. Dün 7`yi bile geçmedi.

nberkayozer post: 1374471' Alıntı:

Aga aynen benimde vadiden sonra 2.dizim olabilir :D

süper dizi normaldir :d benim ilk sıra hiç değişmez de 2.lik için mücadele sürüyo karadayı-tatar ramazan-şefkat tepe-doksanlar(sakarya fırat bitti saymıyorum :d)

doksanlar her zaman ki gibi rahat bi şekilde zirvede yaz ayında aldığı reytingler muazzam

Doksanlar iki grupta da zirvede ama geçen haftaki düşüş bu hafta da devam etmiş totalde. A/B`si sabit neredeyse. Dün kaç dakika reklam verdi bilmiyorum. 2 defa reklama girdi ama geçen haftaki gibi 1 dk ve 15 dk mı yoksa iki 15 dk mı youtube`dan bakacağız artık. :)

Pis Yedili yükseliş kazanmış tebrikler. Her hafta bizi yanıltıyordu. Yine de SBT`nin anlıklarına göre düşük sonuç almış.

Rekorlar Dünyası düşüş yaşamış. Dün izleyemedim. @muhtesemyuzyil`in yazdığı reklam düzeniyle gitmiş tam 5 kuşak 60 dakika reklam vermiş. Ne zaman açsam reklamdı zaten. Doksanlae gibi biraz reklamsız gitsin yükselsin.

Her hafta 3 alıyoru, bu hafta yükselmiş. Şaşırtıcı bir durum. Ama bizi suçlama. Sonuçta her hafta anlıklarda 7 reytingi geçiyordu ama sonra 3 alıyordu. Dün 7`yi bile geçmedi.
Dünkü bölümü ile 5'i geçmesi lazımdı demekki her şeyi anlıklara göre yorumlamamak gerekiyor diziyi izlemek gerekiyor reyting tahmini için.... :ok: