Doksanlar o kadar uzun ki yarışmak için geç başladı haberler 21.00'da bitiyor özet reklam anca 21.43'de başladı.şampiyonlar ligi maçı gibi![]()
Geç başladığı için yükselmiş olabilir. Dün diziye biraz göz attım. Sana da bir soru sordum Kadir Doğulu`nun ismi neden hala hazılıyor ama cevap vermedin.
Dünkü bölümü ile 5'i geçmesi lazımdı demekki her şeyi anlıklara göre yorumlamamak gerekiyor diziyi izlemek gerekiyor reyting tahmini için....![]()
Doksanlar o kadar uzun ki yarışmak için geç başladı haberler 21.00'da bitiyor özet reklam anca 21.43'de başladı.
Doksanlar erken başlamasına rağmen Pis Yedili'den daha geç bitmiş. 😱
Bende eskiden izlemezdim şimdi bayılıyorum çok hoşuma gidiyor niyesi.
Geç başladığı için yükselmiş olabilir. Dün diziye biraz göz attım. Sana da bir soru sordum Kadir Doğulu`nun ismi neden hala hazılıyor ama cevap vermedin.
İzlediğim kadarıyla eski Pis Yedili`den eser yoktu. Eskiden düzenli takip etmesem de, boşlukta izlenirdi. Şimdi ona bile tahammülüm yok. Dizi`nin hikayesi resmen çökmüş.
İnşallah reklam verirse normal reytinglerini görürüz. 90 dakika reklamsız gidip sonda reklam vermek kolay.Μαнoni post: 1375086' Alıntı:tns yüksek çıkan ikinci veya 3.dizilerden biri doksanlar birde çok uzun sürüyor
İmzamı atarım.EveN post: 1375084' Alıntı:Doksanlar gibi diziler olduğu sürece dizi süreleri kısalmaz da aksine artar. Birazdan herkes Doksanlara bakıp 3 saate kaldıracak süreyi.
WesTxCoasT post: 1375196' Alıntı:Doksanlar ne kadar uzun sürse bile Pis Yediliden kaliteli olduğu açık millet sıkılmıyor demek ki reytingler bunu gösterir. Başrol bile bırakmış diziyi daha ne olsun.![]()
Gani Müjde @GaniMujde<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">1m</small>kvp post: 1375313' Alıntı:Doksanlar tahmin ettiğim gibi zirvede ama biraz daha oranlarını artırması lazım
Pis yedili yükselmiş