17 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

O kadar çok gereksiz alıntılar yapıp arkamdan konuşuyorsun ki aklımdan çıkmaz oldu evet. :) Senin eğlence anlayışın biraz farklı. Kendi yaptığını sürekli benim üzerime atmaya uğraşıyorsun. Benim birilerini ezme çabam olsa senin gibi gereksiz alıntılar yapmam herkesin mesajına(özellikle benim). Benim mesajıma kimse alıntı yapmadığı sürece kimseye de bulaşmam. :) Benim Star'la bir alıp veremediğim yok aslında. Hatta tv izlediğim çoğu yapım Star'da.(1 Erkek 1 Kadın, İnsanlar Alemi, Benzemez Kimse Sana, Muhteşem(eskiden), Büyük Risk...) Benim Star'ı sürekli kötülememin nedeni Star'ın sahibi gibi davranıp Star'a en ufak bir laf edildiğinde insanların üzerine çullanan Starcıların yaptıkları gereksiz hareketlerin farkına varmalarını sağlamak ama ne yazık ki bunun farkına varamadılar, ben de buna devam ediyorum çivi çiviyi söker misali. :) Ben hiçbir kanalı sahiplenmem. Star her programı 30 reyting alsın beni tınlamaz. Yeter ki izlediğim programlar reyting alsın devam etsin. Kanalın başarısı umrumda bile değil. Ayrıca ben cezadan korkmam, gocunmam. İstedikleri kadar ceza verebilirler. :) Vermek de haklı da olabilirler. Burda kimsenin gözüne girmek gibi bir çabam olmadı olmayacak da. :) Ceza benim için önemsiz. Sitede yükselme gibi bir çabam olsa sürekli post kasarım konu açarım... :) Hırsına yenik düşme arkadaşım sakin senden üstün olanlar da var. :)

alıntı yapmak formun raconu forum adı üstünde tartışacan alıntılıyacan :))))))
bide bana sorunlu diyon insan sürekli izlediği kanalı kötüler mi yau bu nasıl bir kafadır anlayamadım :))))
ben stada izlediğim ve begendiklerimi begendim diyorum bunu demek bu kadar zormu yahuu :))))))) bence bi sakin kafayla dinlen sen :))))

not: benden üstün olan lla olacak el elden üstündür. bana bişey ögretenin 40 yıl kölesi olurum felsefesinin insalarıyız. bana bişey ögretenlere niye kızayım sevinirim hatta

anladım Lale Devri hayranısın, 3.sezonda ne gibi olaylar olacak, yeni oyuncular gelecek mi? Bilgin var mı? :)
Tabiki yani face de Tç sayfamız bile var :)

3. Sezon TÇ olacak yani selen-tolga nın ilişkisindende kaynaklanarak;
Yeni oyuncu hakkında bilgim yok ama Serenay'ın yurt dışına gideceğini söylediler tabi kesin diyemem :) Sen izliyo musun izliyosan T-ç mi Y-Ç Mi ? :D

Tabiki yani face de Tç sayfamız bile var :)

3. Sezon TÇ olacak yani selen-tolga nın ilişkisindende kaynaklanarak;
Yeni oyuncu hakkında bilgim yok ama Serenay'ın yurt dışına gideceğini söylediler tabi kesin diyemem :) Sen izliyo musun izliyosan T-ç mi Y-Ç Mi ? :D
1.sezonu izlemedim 2.sezonu ful izledim :) ve tabii ki Toprak Çınar :) ama Yeşim'i de severim diziden ayrılmaz umarım ve bence yeni karakterler dahil olur diziye...

alıntı yapmak formun raconu forum adı üstünde tartışacan alıntılıyacan :)))))) bide bana sorunlu diyon insan sürekli izlediği kanalı kötüler mi yau bu nasıl bir kafadır anlayamadım :)))) ben stada izlediğim ve begendiklerimi begendim diyorum bunu demek bu kadar zormu yahuu :))))))) bence bi sakin kafayla dinlen sen :))))not: benden üstün olan lla olacak el elden üstündür. bana bişey ögretenin 40 yıl kölesi olurum felsefesinin insalarıyız. bana bişey ögretenlere niye kızayım sevinirim hatta
Sürekli izlediğim kanalı niye öveyim ki? Elime ne geçecek... Ben programımı izlerim o orada biter. Kanalla alakam olmaz. Bunda bir sorun göremiyorum. :) Bence tam tersi sürekli bir kanalı savunmak sorun. :) Ayrıca tamam alıntı yapacaksın doğru ama gereksiz alıntı yapıyorsun. Gereksiz alıntıdan kastım takıntılı yorumların. Bana karşı bir garezin ve hırsın var ve sürekli benim hakkımda konuşmaya başladın son zamanlarda. Yazdığım yorumlara sürekli ters yorumlar yazıyorsun. Ben kendimi kanıtlayınca sonra bu takıntının dozu daha da artıyor. Daha fazla uğraşmaya başlıyorsun. Mesajlarıma illaki karşıt düşüncen varsa düzgün dille aşağılamadan yaparsan başım üstüne gıkımı çıkarmam. Ama seninki biraz abartıya kaçıyor ve bunun hırsından olduğunu düşünüyorum. Ne gerek var ki lordly gelecek mi lordly bunu yapacak mı lordly şoka girmiştir falan demeye bunları sürekli yapman normal bir davranış değil...

lordly sakasına yapılan seylerı nıye cıddıye alıyon anlamıyorum o degın seylerın sonunda gulucuk oluyor ve onlar saka bu kadar olayı cıdıye alıyor takıyorsan bıdaha alıntı yapmayız. bukadar buyutecek sureklı senınle ugrasıldıgı paranoyasına kapılmana gerek yok. tamam artık senle alıntı yapmayacam soz uzulme :))))

not: ama sende en cok ızledıgın kanalı kotulemekten vazgec. kanalda yonetım degısırse ızleyecek program bulamasın sonra zapungten basın doner. senın ıyılıgın ıcın yanı

ayrıca kanal fanatıglıgını oyuncu ,sanatcı fanlıgından, takım tukmaktan hıc farkı yok. ınsanlar takımları ıcın ustelık cebınden para verıyorlar. fanları oldugu oyuncunun fılmı kotu olmasına ragmen gıdıyorlar. bunların ıcınde en masumu kanal fanatıklıgı . en azında maddı zarar yok :)))) eger bunları sorun olarak gorursen normal ınsan bulamayız :))))))) ınsan oglu ıste kendıne yakın gordugu seylerı geregınden fazla sevıyor ıste bunlara takmamak lazım

Sudan Çıkmış Balıklar'ı izledim ve çok beğendim.Ezgi için izlemeye başladım ama Burak Sağyaşar beklemediğim bir performans göstermiş.Çok iyiydi.:)

total

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]BİR ŞARKISIN SEN (TKR)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]EĞLENCE[/TD]
[TD]22:34:56[/TD]
[TD]01:10:32[/TD]
[TD]4,57[/TD]
[TD]16,56[/TD]
[/TR]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]DRAMATİK PROGRAMLAR[/TD]
[TD]22:41:55[/TD]
[TD]01:32:11[/TD]
[TD]4,32[/TD]
[TD]15,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:54:14[/TD]
[TD]22:41:55[/TD]
[TD]01:32:11[/TD]
[TD]4,69[/TD]
[TD]18,37[/TD]
[/TR]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]KANAL D HABER[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:00:08[/TD]
[TD]19:54:10[/TD]
[TD]00:45:12[/TD]
[TD]3,52[/TD]
[TD]18,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

suda bıkmıs balıklar bekledıgımın ustunde gelmıs. yaz boyu bırıncılıgı artık bırakmaz.

Sudan Bıkmış Balıkları tebrik ederim. Gerçekten büyük performans göstermiş. Yakında totali de ele geçirir

benzemez kimse sana hayatımın rolü sudan bıkmıs balıklar 3üde iyi çıktı ama en iyisi sudan bıkmıs balıklar olsa gerek iki gruptada iyi oranlar tabi b.k.s ab si çok daha güçlü