17 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

Atv lider geçen haftaya göre çok çok küçükbi düşüş var 0.03 starda iyi gitmiş geçen haftaya göre sbb 0.55 artmış

Sudan Bıkmış Balıklar iyi gitmiş ama ben zirvede yer almasını bekliyordum ama yinede yaz için çok iyi oranlar :)

İnşALLAH ıbretı ailem ve işler güçlerde reyting arttırır

Focus Filmin Deniz Yıldızı'ndan sonra en iyi dizisi Sudan Bıkmış Balıklar olmus, dizi hakikaten süper.

focus film reyting getirici hareketlerin hepsini yapiyor

atv show kanald bunlarin biride focus film dizi yaptirir kesin :)

basarisi tartisilmaz

show star fox hepsinde tuturdu

sabah dedim sudan çıkmş balıklar ilk üç garanti diye yüzümüzü kara çıkarmadı. umarım lordyl yine bişey bulup bize sarmaz:)))) şuan ortalıkta gzükümüyor iyi haber :))))))))

sabah dedim sudan çıkmş balıklar ilk üç garanti diye yüzümüzü kara çıkarmadı. umarım lordyl yine bişey bulup bize sarmaz:)))) şuan ortalıkta gzükümüyor iyi haber :))))))))
Sudan Bıkmış Balıklar'a birşey diyemez dizi kaliteli ve başarılı, reytingleri de öyle zaten bir bahane bulacağını zannetmiyorum :)

Sudan Bıkmış Balıklara Bakmıyorum Kurtlar Vadisi Pusu ya Bakıyorum Yorumlara Göre demek Güzel Diziymiş O zaman Uzun Yıllar boyunca Devam Eder İnşallah:)

Bir Sarkisen Sen birinci olabilir bence ama SBB arasinda az fark olur

Hayatimin Rolü hem TOTAL grubunda hem A/B grubunda iyi giden diziler STAR'a göre.