17 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bir Sarkisin sen in tekrari yine harika giderek Total de ilk sirayi kapmis, AB de ise üst siralarda yer almayi basarmis. Bu Program Atv nin belkide bu sezon yaptigi en iyi is diyebiliriz.

Sudan Bikmis Baliklar iki grubtada yaz ortalamasinin üstünde giderek Total de 2. AB de 1. olmayi basarmis. Gündüz kusaginda dizi nin tekrarini görmüstüm 10 dakika izledim bana göre degil ama kadrosu fena degil.

Show Tv de yayinlanan Ask geliyorum demez adli film iki grubtada üst siralarda yer alarak Show Tv yi sirtlamis.

Ben de gelebildim sonunda. :D Sabahtan beri almancayla uğraşıyorum kafam kazan...

SBB tahmin ettiğim gibi 4-5 arası almış, güzel gitmiş. Eğer kış sezonunda da aynı günde devam ederse Pis Yedili'ye büyük zarar verecekmiş gibi görününyor. Ama a/b'de bu kadar alacağını beklemiyordum. İlk bölümünün a/b'si azdı. Neyse bakalım ilerleyen haftalarda ne yapacak.

Star'ın gündüz kuşağı her zamankı gibi vasat. Ayrıca Ayşe & Alişan artık ciddi ciddi bitmeli. Kanala gerçekten büyük zarar veriyorlar.

Star, sunuculara tonla para verip canlı program yaptırıyor ama bu reytinglerle nasıl yürüyor program anlamıyorum. Yaz sezonunda zaten kanalların gelirleri düşüyor bu durumda hala A&A'ya o kadar para verip nasıl programı devam ettiriyorlar anlamak zor. Programın yerine dizi tekrarı koysalar daha çok kârlı olur bence.

Son düzenleme:
Küçük Hesaplar'ı unutmuşum. :D Listede görömedim ama ilk 100'dedir herhalde. Bu dizi 13 bölüme gelmeden bitsin. İnsanın midesi bulanıyor. :-/ Kamera yerinde dursa belki izlenebilitesi olabilir. :D

- - - Ekleme - - -

Haydi a/b yorumu yapayım. :D

Büyük Risk a/b'de muhteşem reytingler almış. Total'de de kötü değil.

Aslında program fazlasıyla yavan ama milyonerden kat kat daha öğretici. Sık sık izlemeye çalışıyorum. Ama reytingleri çok dalgalı. Bazı günler 1 reyting bile alamıyor. Ama bir gün bir bakıyoruz 2 reyting almış. Umarım bitirmezler...

Ayrıca haftasonu tekrarlarını yayınlamamalılar bence. İnsanlar çabuk soğuyabilir. 2 gün de olsa programı biraz özlemek gerekiyor izleyici için. :)