17 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

Haftaya Ustura Kemal geliyor ab grubunda düşebilir

o dızının fazla ıs yapacagını sanmıyorum tabı yazın boslugunda ıdare eder ama uzun vadelı olcagı supelı cocuklar ızler ıste. yalnız tum dızıler ramazın etkısıyle dusecektır. yaz olması tatıl olması dolasıyla cogu kısı geceleyecektır. gec bıtmesı bır problem olusturmaz avantaj saglar

Son düzenleme:
Haftaya ciddi bir rekabet olacak gibi Sudan Bıkmış Balıklar,Seksenler,Ustura Kemal bakalım kimler kazanacak kimler kaybedecek.

haha hep bölederler :D zuhaha suldan düsünce haftaya çıkar zuhaha :d

haftaya dahada artıcak :D 5 reytingi geçicek :D

küçük hesapların özeti gerçek bölümünü geçmiş demekki insanlar görür görmez kapatmışlar :D

küçük hesapların özeti gerçek bölümünü geçmiş demekki insanlar görür görmez kapatmışlar :D

yok ondan değil i,insanlar bir önceki diziyi izlereken hemen kanal değiştirmiyor kanal açık kalıyor sofrayı falan topluyorlar o ara kanal açık kalmış :))))))))))) yuksek izzlenen proramlar ardıdndaki proragmada onsan sepep izlenir

yok ondan değil i,insanlar bir önceki diziyi izlereken hemen kanal değiştirmiyor kanal açık kalıyor sofrayı falan topluyorlar o ara kanal açık kalmış :))))))))))) yuksek izzlenen proramlar ardıdndaki proragmada onsan sepep izlenir

Gecenin bir vakti sofra ne gezer ama dediğin doğru en büyük örneği de eyvah düşüyorum :)

Gecenin bir vakti sofra ne gezer ama dediğin doğru en büyük örneği de eyvah düşüyorum :)

yemek yeniyor demiyorum sofra diyorum. milet yemegini yemiş dizi başına oturmuş sofra ortada kalmıştır. dizi jeneriyi akarken sofra yada orta toplanır

yemek yeniyor demiyorum sofra diyorum. milet yemegini yemiş dizi başına oturmuş sofra ortada kalmıştır. dizi jeneriyi akarken sofra yada orta toplanır

beyazsoy senin dedigin gibi basit deil bu denekleri kullananlar bilinçli türkiyeyi temsil ettiklerinin farkındalar

atv son vardi berbat gidiodu ama kim milyon ab onun arkasından 4ü geçiodu totalde 3 aliodu a.b etkisi b nin kalitesine göre değisir :)

beyazsoy senin dedigin gibi basit deil bu denekleri kullananlar bilinçli türkiyeyi temsil ettiklerinin farkındalar

atv son vardi berbat gidiodu ama kim milyon ab onun arkasından 4ü geçiodu totalde 3 aliodu a.b etkisi b nin kalitesine göre değisir :)

hıcte bıkınclı degıl canı ne ısterse onu ızlıyor ıste. yoksa akasya duragı ızlenırmı :)))) bu kısıler turkıyenın ufak ozetı. turk halkı nasıl davranıyorsa onlarda oyle davranır. ıyı bır programdan sonra turkıyede kanal kapanmaz dınlenmek amaclı tvnın sesı kısılır etraf topanır.