Haftaya Ustura Kemal geliyor ab grubunda düşebilir
ustura kemal mi ustura kemal patlar show simdiden bozguna ugricak gibi
20 de her kanalda dini program var kimse dizi bakmaz 21de baslicak 23:45 biticek hiç sansi yok usturanin
haftaya seksenler gelecek gün birincisi olcağını düşünüyorum
balıklar haftaya çöker
Hiç bi dizi SulTTTTan kadar kaliteli değil 😉haha hep bölederler zuhaha suldan düsünce haftaya çıkar zuhaha
haftaya dahada artıcak 5 reytingi geçicek
Hiç bi dizi SulTTTTan kadar kaliteli değil 😉
- - - Ekleme - - -
Hiç bi dizi SulTTTTan kadar kaliteli değil 😉
küçük hesapların özeti gerçek bölümünü geçmiş demekki insanlar görür görmez kapatmışlar
yok ondan değil i,insanlar bir önceki diziyi izlereken hemen kanal değiştirmiyor kanal açık kalıyor sofrayı falan topluyorlar o ara kanal açık kalmış )))))))))) yuksek izzlenen proramlar ardıdndaki proragmada onsan sepep izlenir
Gecenin bir vakti sofra ne gezer ama dediğin doğru en büyük örneği de eyvah düşüyorum
Gecenin bir vakti sofra ne gezer ama dediğin doğru en büyük örneği de eyvah düşüyorum
yemek yeniyor demiyorum sofra diyorum. milet yemegini yemiş dizi başına oturmuş sofra ortada kalmıştır. dizi jeneriyi akarken sofra yada orta toplanır
görende sultan 20 reyting alir zannedir rakip yoktu 6 7 aliodu rakip geldi 5e düstü ab de 4e
onun için sultan güclü falan deil )))
beyazsoy senin dedigin gibi basit deil bu denekleri kullananlar bilinçli türkiyeyi temsil ettiklerinin farkındalar
atv son vardi berbat gidiodu ama kim milyon ab onun arkasından 4ü geçiodu totalde 3 aliodu a.b etkisi b nin kalitesine göre değisir