4 alacağı kesin bence yanılmıyorsam Salı günleri tekrarı 5 alıyorduBir Sarkisen Sen yine iyi gitmis, 4.6 reyting alabilir
beyazsoycum ben sana kızmam. Beni kızdırman biraz zor olur. Ben gelene kadar sitedeki herkesi ezmeye çalışmışsın ama aynı şeyi bana yapamadın bildiğin duvara tosladın ve çetin ceviz çıkmam seni hayli hırslandırıyor ve kızdırıyor. Bu numaralar bana sökmez. Ben sakince yazdıklarının yine abartı ve yalan olduğunu belitmek için bir açıklama yaptım sadece. Evet Star'da dizi tutmaz dedim bunun hep arkasındayım. En azından reytingler yükselince senin gibi dönmedim. Dünkü reyting sayfasında Hayatımın Rolü'nün reytinginden ve Sudan Bıkmış Balıklar'ın tekrar reytinglerinden yola çıkarak 4-5 alır dedim. Ama hala dizinin tutacağını düşünmüyorum. Şuan idare ediyor ama kısa zamanda yine düşecek. Söylediğimin hala arkasındayım arkadaşım.
Cumartesi izliyoruz zirveyi alsın anladık ta bu salı günleri kim izliyor. Salı günleri artık Sudan bıkmış balıkların günü olmalı 😛ositive:Bir Sarkisen Sen yine iyi gitmis, 4.6 reyting alabilir
Sudan bıkmış balıklar mı ?
Cumartesi izliyoruz zirveyi alsın anladık ta bu salı günleri kim izliyor. Salı günleri artık Sudan bıkmış balıkların günü olmalı 😛ositive:
Benim bir şeye taktığım yok. Senin mesajların her şeyi açıklıyor zaten sürekli birilerini ezme, aşağılama, üstünlük kurma çabası. Bu da psikolojik sorunların olduğunu apaçık bir şekilde ortaya koyuyor zaten. Benim üzerimde üstünlük kuramaman senDe o kadar büyük bir hırs yaratmış ki beni takıntı haline getirdin. Benim mesajlarıma kendi çapında cevaplar yazmaya arkamdan konuşmaya başladın. Her seferinde kendimi kanıtlamam senin hırsını bir kat daha arttırıyor. Madem beni de ezmeye çalışıyorsun öncelikle bu kızgınlığını ve hırsını dizginle de zayıf tarafın ortaya çıkmasın.niye bu kadar taktın ezme üstün gelme olaylarına kimseyi ezme niyetim yok nerden çıkarıyon bunları )))) takama bu kadar altı üstü forum burası niye bu kadar ciddiye alıyon anlamadım ))))ayrıca döndüğüm yok balıkları baştan beri tutacagını söyledim daha fragman çıkarken belki tek savunana bendim( kreysi saymıyorum ))))) ) aç bak ilk duyursu yapıldıgında sayfaalara. hayatım rolünü begenmedimi her zaman söyledim aynı sultanı begenemediğim gibi. sen ikide bir dönüyon bana döndü diyon alemsin vallahhi
Benzemez Kimse Sana Ne zaman ? saati bilen ?
Benzemez Kimse Sana Ne zaman ? saati bilen ?
Cuma günü 21.00'da...
Saol21:00 01:30 da bıtıcek
Benim bir şeye taktığım yok. Senin mesajların her şeyi açıklıyor zaten sürekli birilerini ezme, aşağılama, üstünlük kurma çabası. Bu da psikolojik sorunların olduğunu apaçık bir şekilde ortaya koyuyor zaten. Benim üzerimde üstünlük kuramaman senDe o kadar büyük bir hırs yaratmış ki beni takıntı haline getirdin. Benim mesajlarıma kendi çapında cevaplar yazmaya arkamdan konuşmaya başladın. Her seferinde kendimi kanıtlamam senin hırsını bir kat daha arttırıyor. Madem beni de ezmeye çalışıyorsun öncelikle bu kızgınlığını ve hırsını dizginle de zayıf tarafın ortaya çıkmasın.
bence o dediğin sende var )) nerden ne çıkarıyon eglence olsun kafa bulalım diye ben bu formadyım kimseyi ezmeye niyetim yok. eşegin aklında hiç karpuz kabugu çıkmaz dünyayı karpuz kabugu gibi görürmüş ya seninde o hesap yazdıklarımı hep üstünlük alşaglık olarak anlıyorsun. zaten dediğinşey bende olsa sana senin yaptıgında daha agır hakaret ederdim ama sinirli olmana starın başarısından dolayı kendini kaybetmene yoruyorum ))))))))))sen git dinlen sonra gel. bu arada cezayı hakketin sanırm modlar görüyorsur sanırım
O kadar çok gereksiz alıntılar yapıp arkamdan konuşuyorsun ki aklımdan çıkmaz oldu evet. Senin eğlence anlayışın biraz farklı. Kendi yaptığını sürekli benim üzerime atmaya uğraşıyorsun. Benim birilerini ezme çabam olsa senin gibi gereksiz alıntılar yapmam herkesin mesajına(özellikle benim). Benim mesajıma kimse alıntı yapmadığı sürece kimseye de bulaşmam. Benim Star'la bir alıp veremediğim yok aslında. Hatta tv izlediğim çoğu yapım Star'da.(1 Erkek 1 Kadın, İnsanlar Alemi, Benzemez Kimse Sana, Muhteşem(eskiden), Büyük Risk...) Benim Star'ı sürekli kötülememin nedeni Star'ın sahibi gibi davranıp Star'a en ufak bir laf edildiğinde insanların üzerine çullanan Starcıların yaptıkları gereksiz hareketlerin farkına varmalarını sağlamak ama ne yazık ki bunun farkına varamadılar, ben de buna devam ediyorum çivi çiviyi söker misali. Ben hiçbir kanalı sahiplenmem. Star her programı 30 reyting alsın beni tınlamaz. Yeter ki izlediğim programlar reyting alsın devam etsin. Kanalın başarısı umrumda bile değil. Ayrıca ben cezadan korkmam, gocunmam. İstedikleri kadar ceza verebilirler. Vermek de haklı da olabilirler. Burda kimsenin gözüne girmek gibi bir çabam olmadı olmayacak da. Ceza benim için önemsiz. Sitede yükselme gibi bir çabam olsa sürekli post kasarım konu açarım... Hırsına yenik düşme arkadaşım sakin senden üstün olanlar da var.bence o dediğin sende var )) nerden ne çıkarıyon eglence olsun kafa bulalım diye ben bu formadyım kimseyi ezmeye niyetim yok. eşegin aklında hiç karpuz kabugu çıkmaz dünyayı karpuz kabugu gibi görürmüş ya seninde o hesap yazdıklarımı hep üstünlük alşaglık olarak anlıyorsun. zaten dediğinşey bende olsa sana senin yaptıgında daha agır hakaret ederdim ama sinirli olmana starın başarısından dolayı kendini kaybetmene yoruyorum ))))))))))sen git dinlen sonra gel. bu arada cezayı hakketin sanırm modlar görüyorsur sanırım
;😉;😉az degılsın )))