17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Erkan Petekkaya'nın üstüne gitse biraz tadından yenmez varya.:)
İzin vermiyor ki:X Mesafe koyuyor. Program enerjisi var oysaki.

bu arada @xemrexxx az önce Okan'da Erkan Petekkaya'nın sabah şekerleri hallerini gösterdiler izlemen gerekti:F Dün eskaza bahsettim bugun tv'de karşima çıktı:F

Yalan Dünya A/b'de İyi Gidicektir,İki Dünya Arasında'da Totalde İnşAlllah :)

Bu ne ya? :(

Yalan Dünya ilk defa totalde 3 reytingin altına inmiş. :( Tek kelimeyle berbat. :(

A/B'de ilk defa 6. Sıraya kadar gerilemiş. :(

°°°mobil mesaj°°°

yalan dünya resmen vasat.
böyle güldürmeyen bi yapaımı hangi zihniyetle 20-23 arası yapar ki bi kanal ? totelde 3'ün altında :) ab de zar zor 5 alabilmiş.:) yeni dizilerden birinin cumaya geleceği bell oldu. yd de yine başka bi güne atılır. :):)
med cezir ab katagorisinde çok başarılı ama totelde zirevyi unutsun.:)
karagü totel de çok iyi ab de başarılı. :)
beyaz en azından ab de varlık göstermiş.
dila hayal kırıklığı.:)
huzur az kalsın ab de yd yi geçecekmiş.:D

Karagül ve Medcezir yine çok iyi gitmişler :)

Yalan Dünya ara vermemeliydi çok çok düşmüş. :)

Dila Hanım TOTAL'de yüzünü güldürmüş Show TV'nin ancak AB'de vasat. :)

Deniz Yıldızı çok başarılı gitmiş 5 Reyting üstü almış ne oldu acaba merak ettim. Tebrik ederim. :)

Karagül çok iyi yine Tebrik Ederim. :) Başarılarının devamını diliyorum. :A

Yalan Dünya acil tası tarağı toplasın Pazartesiye geçsin tekrar. Bu ne? Kendisinden güçlü 4 total rakipi var. Pazartesi hiç olmazsa 2 rakip olur. :(

Pasta 5 yere bölünüyor Cumaları.

°°°mobil mesaj°°°

Medcezir geçen haftaya göre AB'de 1.50+ düşmüş :T: Yorum sayfasında demiştim sıkıcı ve klişe ilerliyor diye :( Ece zaten tek yazamıyor. Yılbaşi haftası yayınlanmasaydı yükselmeseydi reytingleri Karagül geçerdi her 2 grupta bile :T:

En şaşirdiğim olaydan birisi de Huzur Sokaği'nin AB'si Yalan Dünya'ya kafa tutuyor😱 Ya Yalan Dünya iyice zayıfladı? Ya Huzur Sokaği düzeldi yada TNS bozuk:A YD biraz çarşambalari yayınlansın hatta Xfactor Mayıs ayında başlasında YD erken sezon finali yapıp çarşamayı Xfactore devretsin:X

ya siralama nerede ben mi goremiyorum :)

Hemen saldırılar başlamış. :)

Evet Total reytingi berbat. Bu hepimizin bildiği bir şeydi. Ama A/B grupu bu sezonki gibi. Ekstra bir düşüş yok. Ha düşüş var mı? Var. Geçen seneye göre büyük oranda hem de.

Bu reytinglerden sonra Yalan Dünyanın pazartesi olmasını istiyorum. Kendisinden güçlü 2 rakip olsun 4 tane değil.

Devam etsin de hangi gün olursa olsun. :)

REYTİNG SONUÇLARINA NEREDEN BAKIYORSUNUZ ACABA ??????? PAYLAŞILMAMIŞTA :( HADİ PAYLAŞIN

Şu an Pazartesi boş. Kısa özetle yayınlansa yükselir bunu biliyoruz çünkü özet yeni bölümü geçiyor.

Kayıp da hazır 22.30`da yayınlanıyor. Geçsin onu da biraz yükseltsiz belki bir umut bitme yazıktır günahtır. :D

yd önceden ab de 7-9 arası aldığı için dokunmuyodu kanal. ama bu sene 5'i zor görüyor. görüldüğü gibi özeti daha yüksek oran alıyor yeni bölümden. :) bu da demek oluyor ki pt-2 de boş bi saatte iyi gider artık. :)

küçük ağa cumaya gelmeli bence. yd ise x factor den sonra pzt günnü 22.45 gibi başlamalı. miladı doldu. :)

yd önceden ab de 7-9 arası aldığı için dokunmuyodu kanal. ama bu sene 5'i zor görüyor. görüldüğü gibi özeti daha yüksek oran alıyor yeni bölümden. :) bu da demek oluyor ki pt-2 de boş bi saatte iyi gider artık. :)
Komedi dizilerinin özeti iyi izlenir. A/B`de çok iyi gitmiş. Hiçbir gün özetler bu kadar izlenmiyor. Haftanın hiçbir günü iki dizinin de özeti 6-7 almıyor. Karagülle Medcezirin kendileri bir yana kalsın özetleri de çılgın atıyor.

Pazartesi 20.00`de denenmeli. Hatta bence Arkadaşım Hoşgeldin ile yer değiştirsin. Perşembe PT2`de Yalan Dünya olsun. Ama sanal reklamları çok olduğu için PT2`ye alınmıyor.

Komedi dizilerinin özeti iyi izlenir. A/B`de çok iyi gitmiş. Hiçbir gün özetler bu kadar izlenmiyor. Haftanın hiçbir günü iki dizinin de özeti 6-7 almıyor. Karagülle Medcezirin kendileri bir yana kalsın özetleri de çılgın atıyor.

Pazartesi 20.00`de denenmeli. Hatta bence Arkadaşım Hoşgeldin ile yer değiştirsin. Perşembe PT2`de Yalan Dünya olsun. Ama sanal reklamları çok olduğu için PT2`ye alınmıyor.
tamam da bu dizinin geliri yeni bölümden, özeti isterse 6 alsın, reklamlar özette değil yeni bölümde veriliyor. pt-2 kötü bi durum değil. daha iyi gidebilir bence galip gibi pt-2 de hem bi komedi en fazla 1 saat olmalı ya da 1 saat 15 dk.. ama yd gibi 1 saat 40 dk cidden çok fazla. 3'ün altına düştü totelde ab de ise 8 alsa yine kalsın diycem o da yok. :)
şu an pzt ve cuma çok kötü kanal d.. illa cuma değişecek..

tamam da bu dizinin geliri yeni bölümden, özeti isterse 6 alsın, reklamlar özette değil yeni bölümde veriliyor. pt-2 kötü bi durum değil. daha iyi gidebilir bence galip gibi pt-2 de hem bi komedi en fazla 1 saat olmalı ya da 1 saat 15 dk.. ama yd gibi 1 saat 40 dk cidden çok fazla. 3'ün altına düştü totelde ab de ise 8 alsa yine kalsın diycem o da yok. :)
şu an pzt ve cuma çok kötü kanal d.. illa cuma değişecek..
Total zaten A/B orantılı düştü. Totalini yükselten A/B idi zaten Yalan Dünyanın.

Pazartesi Kanal D ne koysa zaten 3. lükten yukarı çıkamayacak. O yüzden Yalan Dünya Pazartesiye geçsin. Kanal D de böylelikle her iki grupta da 3. kanal olsun. Hatta Survivor başlarsa 2.lik şansı bile olabilir.

Yalan Dünya düşse de yükselmeye çok müsait bir dizi. Gülse bir karakter yaratıyor yükseliyor dizi.

PT2 kötü durum demiyorum zaten devam etsin de nerde olursa olsun. Gülse geçen sene bir dönem süreyi kısaltmıştı zaten 70 dakika falan oluyordu yine öyle yapabilir problem değil. Ama yeni dizilerin tutacağı da ne malum? Yalan Dünya hiç olmazsa A/B`de iyi gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...