17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim kendi ellerinle hazırlamışsın bak ne güzel aldığı ilk reytingle son reytinge bak yavaş yavaş yükselmiş gördüğün gibi hı bu hafta biraz düştü ama o da her dizi gibi yine yükselir.
Kurtlar vadiside arada düşüyor ama yine toplanıyor bunu en iyi sen bilirsin:D
off aga ya bişeyi anlamadım ne vadisi ya :D medcezirin bölüm sayısı kadar vadinin yılı doldu :kiki:
kimin haklı olduğunu zaman gösterecek dostum görecez bakalım :d bi daha stara laf atmam zaten bi dayak yemediğim kaldı tabi o biraz sıkar :D

Bunu herkes iyi biliyor ki karagül boşluktan yararlanıyor.12 ye kadar sürüyor dizi utanmasalar 1 e kadar uzatacaklar.Farkındamısın bilmiyorum ama medcezir varken karagül 11 lerde gezinirken medcezir bitince 14 lere çıkıyor anlıklarda.
fox bu herşey beklenir onlardan :kiki:

hee birde huzur sokağı denen diziyi reyting listesinde görünce bile sinirleniyorum artık yeter be bitirin bizde kurtulalım sizde
takas bu arada söylemeyi unuttum. :D Sezon başının reytinglerini incele bir. :D

Dila Starda yayınlanırken PT2`de yayınlanıyordu. Dolayısıyla Cuma günü Yalan Dünya için 3 tane rakip vardı. Bu yüzden sezon başında hep 4 reytinge yakın alıyordu. 3.93, 3.95 falan bazen de 4 reytingi geçiyordu.

İşte ne zaman ki Dila da Cuma reyting pastasından dilim almaya başladı Yalan Dünya iyice totalde düştü. Yani rakiplerin reytingleri kadar sayları da çok çok önemli. Mesela şu an bir yapım reklama girse onun akan reytinglerini Dila da toplayacak. Ama eskiden toplamazdı.

23YALAN DUNYAKANAL D20:54:3323:17:232,886,3445,50
yalan dünya bitmiş okeye dönüyor

Medcezirle Karagüle yorum yapmaya gerek yok geleneği bozmamışlar

yalan dunya aslinda bi iki hafta carsambada denenebilirdi ama galiba pt2 ye gececek gibi :( ama pt2 de daha iyi gidecegi asikar yada sali pt1 denenebilir.

Karagül'de Medcezir'de çok başarılı gitmiş.İkisinide birazdan izleyeceğim.:D

Yalan Dünya ilk 20'ye dahi girememiş, çok büyük hayal kırıklığı..

Karagül totalde çok iyi giderek zirveyi almış. İlk defa tns'de daha yüksek çıkmış.. :) Ab'si de iyi..

Medcezir geçen haftaya göre düşse de yine iki grupta da çok iyi gitmiş. Ab'de 10'u geçtiğimiz sürece sorun yok. :)

Yalan Dünya totalde batmış, ab'si iyi sayılır. Acil olarak günü değişmeli..

Beyaz Show ab'de çok iyi gitmiş. :)

Dila fena deil..

Huzur Sokağı yükselmiş..

Beni Affet Cumaları coşmaya devam ediyor. Fark -ı Star.. :)

Bunu herkes iyi biliyor ki karagül boşluktan yararlanıyor.12 ye kadar sürüyor dizi utanmasalar 1 e kadar uzatacaklar.Farkındamısın bilmiyorum ama medcezir varken karagül 11 lerde gezinirken medcezir bitince 14 lere çıkıyor anlıklarda.
Bahaneye gerek yok Medcezir'de 23:41'e kadar sürmüş. Karagül ise 00:19'a kadar sürmüş kaldı ki reklamları da saymalısın bu işin içinde. Lütfen bahane uydurmayalım. :D

Karagül'üm 12 reyting almış var mı daha ötesi :D Bu sıkıcı bölümle 12 aldıysa haftaya düşünemiyorum. :D

Karagül her iki kategoride cok iyi gitmiş
Medcezir totalini baya yükseltti
Yalan Dünya ve Huzur Sokağı da total de iyi gitmesede ab de reytingleri iyi gitmiş
Beyaz Show ab de show yapmış
Makina Kafa her iki grupta o kadar ünlü konuka rağmen başarısız gitmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karagül'e bak 12.30 kadar sürmüş nerdeyse bide Kararadayı'ya laf ediyolar geç bitiyor diye :D

Bahaneye gerek yok Medcezir'de 23:41'e kadar sürmüş. Karagül ise 00:19'a kadar sürmüş kaldı ki reklamları da saymalısın bu işin içinde. Lütfen bahane uydurmayalım. :D

Karagül'üm 12 reyting almış var mı daha ötesi :D Bu sıkıcı bölümle 12 aldıysa haftaya düşünemiyorum. :D
arada 40 dakika var ve o dakikalarda karagülün son ve heyecanlı sahneleri oluyor ve medcezirin bittiği saatler 40 dakika 3 anlık demek 2 anlık ve 10 dakika yani 2 anlıkta aldığı reytingle 1 olabilitr bence.40 dakika fark az mı?

Gelecek Yıl Karagül'ün Böyle sorunları kalmaz merak etmeyin yani. :)

Karagül çok iyi gitmiş bu bölüme bu reytingi beklemiyordum.

Deniz Yıldızı da çok iyi gidiyor Cuma'ları. Hak ettiği reytingler bunlar. :T:

Yalan Dünya kötü başlamış. Toparlanmalı acilen! :A

Karagül utanmasa sabaha kadar sürecek. :D

Herkes Yalan Dünya'nın totalini konuşmuş totlinden ne bekliyodunuz ki zaten düşüktü. AB si eski oranlarına göre düşüşk olsada şimdiki rakiplerine baktığımızda oranları iyi. Bölüm fragmanı iyi gibiydi birazdan izlicem. :D

Karagül utanmasa sabaha kadar sürecek. :D
:) Niye utansın Medcezir 21:00'da yayına başlıyor, Karagül 21:30'da ee haliyle bitiş saatleri farklı olacak. İsterse Karagül 21:00'da başlasın Medcezir ile aynı saatte bitsin Karagül totali bırakmaz anlayın artık bunu. Arada 2 reyting var. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...