- Reaksiyon puanı
- 37,265
- Puanı
- 1,061
Medcezir iki gruptada 10 reyting almis helal be Cuma'nin krali
Karagül de cok iyi gitmis tebrikler
Karagül de cok iyi gitmis tebrikler
AB de bir grup yahu. Hem de kaliteyi temsil eden grup. Yani Cuma günlerinin kalite şampiyonu Medcezir'dir.
Ab oranları öyle söylemiyor ama.
Hop Hop Yalan Dünya varken Medcezire düşmez kalite şampiyonluğu.
Medcezir özetimizin ardından 3. Olabilir kalite olarak.
°°°mobil mesaj°°°
Niye Karagül sıkıyor da Medcezir sıkmıyor mu mantığa geeel.Belli olmaz Karagül sıkmaya başlar senaryo kötüye giderse neden olmasın!
Dizinin 13 alacak potansiyeli var işte. Ama totalde Karagül'den etkilendiği doğru. Karagül gün değiştirsin.Kalitelidir elbet o kadar reyting aldığına göre ama nerede o 13 reyting aldığı akşam.
Ne Medcezir ne Yalan Dünya tek gerçek Karagül.
Hop Hop Yalan Dünya varken Medcezire düşmez kalite şampiyonluğu.
Medcezir özetimizin ardından 3. Olabilir kalite olarak.
°°°mobil mesaj°°°
Ya olasılıktan bahsesiyorum ben Karagülden sıkılırlar belkiNiye Karagül sıkıyor da Medcezir sıkmıyor mu mantığa geeel.
Dizinin 13 alma potansiyeli yok canım kardeşim benim boşluktan izlenecek bir şey olmayan izleyicisi o kadar.Dizinin 13 alacak potansiyeli var işte. Ama totalde Karagül'den etkilendiği doğru. Karagül gün değiştirsin.
Karagül sıkıcı bir diziye benziyor zaten dün Deniz özet geçti de sarmadı hiç.Ya olasılıktan bahsesiyorum ben Karagülden sıkılırlar belki
Ben de o olasılığın Medcezir içinde olabileceğini dile getiriyorum.Ya olasılıktan bahsesiyorum ben Karagülden sıkılırlar belki
Yalan Dünya Medcezirin zamanındayken 14 alırdı.Ab oranları öyle söylemiyor ama.
He he o yüzden anlamadın konusunu anca kafana soktum konuyu.Karagül sıkıcı bir diziye benziyor zaten dün Deniz özet geçti de sarmadı hiç.
Karagül de boşlukta ab'de 13 alsın görelim.Dizinin 13 alma potansiyeli yok canım kardeşim benim boşluktan izlenecek bir şey olmayan izleyicisi o kadar.
Beni Böyle Sev'de çok ağlıyorlar ama reytingi düşük.Yalan Dünya Medcezirin zamanındayken 14 alırdı.
Medcezir de Yalan Dünha gibi 70 küsür bölüm gelsin de bakalım hala nasıl alacak? Üstelik komedi olmasının verdiği dezavantaj da var.
Dünlü bölümde Gülsenin dediği gibi. Ne kadar gözyaşı o ladar reyting.
°°°mobil mesaj°°°
Tabi onun içinde geçerli ama bu dizi belli olmaz biranda düşebilir yükselebilirBen de o olasılığın Medcezir içinde olabileceğini dile getiriyorum.
😱😱😱Ne Medcezir ne Yalan Dünya tek gerçek Karagül.
Benide pek sarmadı Totalcilere anlatamıyoruzKaragül sıkıcı bir diziye benziyor zaten dün Deniz özet geçti de sarmadı hiç.
Valla alırdı totalde 14 bile alırdı. AB grubu da 13 olmasa da 10 -11 aralığında giderdi. 😉Karagül de boşlukta ab'de 13 alsın görelim.
Beni sarmadı fazla.He he o yüzden anlamadın konusunu anca kafana soktum konuyu.
Sen bırah bırah izleyicimiz kaliteye önem veriyor AB grubunda bile Yalan Dünya'yı geçmiş.😱😱😱
Totalin dibine vurmuş bir daha çıkamamış.
°°°mobil mesaj°°°