Medcezir varken Karagül mü izlenirmiş arkadaş ya?Adam kalitenin kokusunu aldı oraya yöneldi yol yakınken sen de yönel çok bir şey kaçırmadın zaten.
Medcezir varken Karagül mü izlenirmiş arkadaş ya?Adam kalitenin kokusunu aldı oraya yöneldi yol yakınken sen de yönel çok bir şey kaçırmadın zaten.
Dönebilir Avşar Film bu belli olmaz Medcezir şow yapar @BullyYa mazallah Karagül'ün total reytingi kadar kullansaydın.
Dönmez merak etme Lale Devri ile bunu kıyaslaman bile hata.
Valla ben demiyorum Hachiko diyor.Medcezir varken Karagül mü izlenirmiş arkadaş ya?
Karadayı ile totalde kapışabilirkaragül cumanın kralıdır arkadaşlar tartışılacak birşey göremiyorum ben geçen sene yeni yeni tutunmaya başlamış bir diziydi 2.senesinde ambargoyu uyguladı ve şuan da karagülü geçebilecek sadece 2 dizi var; vadi ve karadayı
bunlar dışındakiler karagülü geçemez
Hayatın bir cilvesi işte. Sen nasıl Yalan Dünya varken Medcezir izliyorsun o da Karagül izliyor.Medcezir varken Karagül mü izlenirmiş arkadaş ya?
Neye dönebilir panpa kaçırdım da konuyu? Ama Medcezir şovunu her zaman yapıyor zaten.Dönebilir Avşar Film bu belli olmaz Medcezir şow yapar @Bully
Karagül'ün Lale Devri gibi olacağını söylüyor saygıdeğer ABAY.Neye dönebilir panpa kaçırdım da konuyu? Ama Medcezir şovunu her zaman yapıyor zaten.
Lale devrine dönebilir diyorum panpaNeye dönebilir panpa kaçırdım da konuyu? Ama Medcezir şovunu her zaman yapıyor zaten.
Valla tatlı mı acı mı bilmem ama en çekişmeli gün olduğuna katılmıyorum Karagül direk çeker alır. Tamam tamam sinirlenmeOnu bunu birakin bence bu sezon reyting olarak en cekismeli, en heyecanli gün Cuma oldu. Acik ve net. Bu kadar 'tatli' cekismeli bir gün yok bence.
Valla tatlı mı acı mı bilmem ama en çekişmeli gün olduğuna katılmıyorum Karagül direk çeker alır. Tamam tamam sinirlenme
Karagül'ün Lale Devri gibi olacağını söylüyor saygıdeğer ABAY.
@ABAY_06 son zamanlardaki en doğru tespitlerden biri valla. Kutluyorum.Lale devrine dönebilir diyorum panpa
aga bence perşembe günkü çekişme daha heycanlıOnu bunu birakin bence bu sezon reyting olarak en cekismeli, en heyecanli gün Cuma oldu. Acik ve net. Bu kadar 'tatli' cekismeli bir gün yok bence.
aynı gün olsalar karadayı geçer net 2-3 reyting fark atarakValla ben demiyorum Hachiko diyor.
Karadayı ile totalde kapışabilir
Ben Cumartesi diyorum çok iyi yani.Onu bunu birakin bence bu sezon reyting olarak en cekismeli, en heyecanli gün Cuma oldu. Acik ve net. Bu kadar 'tatli' cekismeli bir gün yok bence.
Yalan Dünya'yı baştan kaçırdım ben nedense yoksa bakardım. Ama TV'den fazla komedi dizisi izlemeyi sevmiyorum ben zaten hele de süresi uzunsa.. Sıkar yani beni.Hayatın bir cilvesi işte. Sen nasıl Yalan Dünya varken Medcezir izliyorsun o da Karagül izliyor.
Valla görmeden bilemeyiz. Karadayı o gün bir tek O Ses ile kapışıyor. Karagül kaç tane diziyle kapışıyor görmeden bilemeyiz.aga bence perşembe günkü çekişme daha heycanlı
vadinin özeti vs aramızda kalsın-arkadaşım hoşgeldin-zkfo ve diğerleri
bu çekişme daha heycanlı bence
aynı gün olsalar karadayı geçer net 2-3 reyting fark atarak
Bu kadar karışık bir dizi olunca mecbur aklımıza geliyo@ABAY_06 son zamanlardaki en doğru tespitlerden biri valla. Kutluyorum.
ABAY'ın daha önce ki tespitlerini yanlış buluyordun yani ben bunu anlarım.@ABAY_06 son zamanlardaki en doğru tespitlerden biri valla. Kutluyorum.