17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kalitenin kokusunu aldı oraya yöneldi yol yakınken sen de yönel çok bir şey kaçırmadın zaten. :F
Medcezir varken Karagül mü izlenirmiş arkadaş ya? :D

karagül cumanın kralıdır arkadaşlar tartışılacak birşey göremiyorum ben :D geçen sene yeni yeni tutunmaya başlamış bir diziydi 2.senesinde ambargoyu uyguladı ve şuan da karagülü geçebilecek sadece 2 dizi var; vadi ve karadayı
bunlar dışındakiler karagülü geçemez

Medcezir varken Karagül mü izlenirmiş arkadaş ya? :D
Valla ben demiyorum Hachiko diyor. :F

karagül cumanın kralıdır arkadaşlar tartışılacak birşey göremiyorum ben :D geçen sene yeni yeni tutunmaya başlamış bir diziydi 2.senesinde ambargoyu uyguladı ve şuan da karagülü geçebilecek sadece 2 dizi var; vadi ve karadayı
bunlar dışındakiler karagülü geçemez
Karadayı ile totalde kapışabilir :D

Onu bunu birakin bence bu sezon reyting olarak en cekismeli, en heyecanli gün Cuma oldu. Acik ve net. Bu kadar 'tatli' cekismeli bir gün yok bence. :D

Onu bunu birakin bence bu sezon reyting olarak en cekismeli, en heyecanli gün Cuma oldu. Acik ve net. Bu kadar 'tatli' cekismeli bir gün yok bence. :D
Valla tatlı mı acı mı bilmem ama en çekişmeli gün olduğuna katılmıyorum Karagül direk çeker alır. :A Tamam tamam sinirlenme :D

aga bence perşembe günkü çekişme daha heycanlı :D

vadinin özeti vs aramızda kalsın-arkadaşım hoşgeldin-zkfo ve diğerleri :kiki:
bu çekişme daha heycanlı bence :kiki:

Valla ben demiyorum Hachiko diyor. :F

Karadayı ile totalde kapışabilir :D
aynı gün olsalar karadayı geçer net 2-3 reyting fark atarak :D

Hayatın bir cilvesi işte. Sen nasıl Yalan Dünya varken Medcezir izliyorsun o da Karagül izliyor. :bağır: :X
Yalan Dünya'yı baştan kaçırdım ben nedense yoksa bakardım. :D Ama TV'den fazla komedi dizisi izlemeyi sevmiyorum ben zaten hele de süresi uzunsa.. Sıkar yani beni. :D

aga bence perşembe günkü çekişme daha heycanlı :D

vadinin özeti vs aramızda kalsın-arkadaşım hoşgeldin-zkfo ve diğerleri :kiki:
bu çekişme daha heycanlı bence :kiki:

aynı gün olsalar karadayı geçer net 2-3 reyting fark atarak :D
Valla görmeden bilemeyiz. Karadayı o gün bir tek O Ses ile kapışıyor. Karagül kaç tane diziyle kapışıyor görmeden bilemeyiz. :)

even den başka yd izleyen yok belki o bile izlemiyorudr ben inanmıyorum izlediğine çünkü :D
yd hiç izlenmeyen bir dizi yani hiç diyorum bak millet karagül medcezir dila gibi diziler varken yalan dünyanın yüzüne bakmaz
güldürüyor mu hayır
ağlatıyor mu hayır
napıyor yani napıyo misyonu ne aksiyon mu vaad ediyor hayır hiçbir vaad etmiyor tuhaf tuhaf konuşan karakterler ve aşırı yapmacık esprilerden başka birşey göremiyorum

1MEDCEZIRSTAR TV20:58:4523:41:2310,1224,4641,37
2KARAGULFOX TV21:30:0400:19:277,5818,7240,50

Günün kalite şampiyonu belli fazla tartışmaya gerek yok. 😎

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...