karadayı vs karagül olsa benceValla görmeden bilemeyiz. Karadayı o gün bir tek O Ses ile kapışıyor. Karagül kaç tane diziyle kapışıyor görmeden bilemeyiz.
karadayı 12
karagül 8-9 arası
ötesi yok
karadayı vs karagül olsa benceValla görmeden bilemeyiz. Karadayı o gün bir tek O Ses ile kapışıyor. Karagül kaç tane diziyle kapışıyor görmeden bilemeyiz.
İzlemediğin diziyi nasıl karışık diyorsun.Bu kadar karışık bir dizi olunca mecbur aklımıza geliyo
Ee tabi herkes kendi ekmek kapısını açar.Günün kalite şampiyonu belli fazla tartışmaya gerek yok. 😎
Yok ABAY'ın önceki tespitlerinden bahsetmedim. Son zamanlardaki forumdaki en doğru tespitlerden biri demek istemiştim.ABAY'ın daha önce ki tespitlerini yanlış buluyordun yani ben bunu anlarım.
Ortalığı karıştırmam lazım.Yok ABAY'ın önceki tespitlerinden bahsetmedim. Son zamanlardaki forumdaki en doğru tespitlerden biri demek istemiştim.
@EveN hariç ben , @xemrexxx , @Forumdash , @ABAY_06 , Buğra , OzaN'da Izliyor. Bizi adamdan saymıyorsun galiba.even den başka yd izleyen yok belki o bile izlemiyorudr ben inanmıyorum izlediğine çünkü
yd hiç izlenmeyen bir dizi yani hiç diyorum bak millet karagül medcezir dila gibi diziler varken yalan dünyanın yüzüne bakmaz
güldürüyor mu hayır
ağlatıyor mu hayır
napıyor yani napıyo misyonu ne aksiyon mu vaad ediyor hayır hiçbir vaad etmiyor tuhaf tuhaf konuşan karakterler ve aşırı yapmacık esprilerden başka birşey göremiyorum
Total çenenle baş etmek hiç de kolay değil.Ortalığı karıştırmam lazım.
Benden sana bu smile gelsin.even den başka yd izleyen yok belki o bile izlemiyorudr ben inanmıyorum izlediğine çünkü
yd hiç izlenmeyen bir dizi yani hiç diyorum bak millet karagül medcezir dila gibi diziler varken yalan dünyanın yüzüne bakmaz
güldürüyor mu hayır
ağlatıyor mu hayır
napıyor yani napıyo misyonu ne aksiyon mu vaad ediyor hayır hiçbir vaad etmiyor tuhaf tuhaf konuşan karakterler ve aşırı yapmacık esprilerden başka birşey göremiyorum
İyi bunu çözmen de güzel bir şey.Total çenenle baş etmek hiç de kolay değil.
Benim de ab çenem var ama senin işin de zor.İyi bunu çözmen de güzel bir şey.
Karagül önde diyenler dağılsınlar yani kısacası.Medcezir acik ve net önde beyler
Aynen izlemiyorum ama yanlızca o diziyi izliyorum diyorum. Boşluktan hangi diziye saracağımı bilemedim ben de Yalan Dünya hayranı olayım dedim.ya bırak aga bu saydıklarından hiçbiri izlemiyor hiç kaçırmadan takip etmiyodur evende izlemiyo bence eminim ben
hem ben genel olarak türkiye den bahsetmiştim kimse oturup yalan dünya izlemez
Senin mantıkla gidelim ): Pepe 4 reyting alıyor izleyenleride var aaaa yalan dünya 2 reyting alıyor izleyenleri var aaa o zaman Pepe Yalan Dünyadan daha üstün iş veya yapım );olur mu öyle şey o dizi 2 reyting alıyor aaaa
neyse senin zevkini tartışmak bize düşmez ama izlenmediğini kabul et yani 2 reytingli dizi arasında tost kıvamına gelmiş durumdaAynen izlemiyorum ama yanlızca o diziyi izliyorum diyorum. Boşluktan hangi diziye saracağımı bilemedim ben de Yalan Dünya hayranı olayım dedim.
O yüzden bütün bölümlerini ezbere biliyorum.
Genel olarak Türkiye'de kim Izler bilmiyorum ama biz Ailecek 3 Yıldır Izliyoruz.ya bırak aga bu saydıklarından hiçbiri izlemiyor hiç kaçırmadan takip etmiyodur evende izlemiyo bence eminim ben
hem ben genel olarak türkiye den bahsetmiştim kimse oturup yalan dünya izlemez
o bnm mantık değil ki o agalık sisteminin mantığıSenin mantıkla gidelim ): Pepe 4 reyting alıyor izleyenleride var aaaa yalan dünya 2 reyting alıyor izleyenleri var aaa o zaman Pepe Yalan Dünyadan daha üstün iş veya yapım );