17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla görmeden bilemeyiz. Karadayı o gün bir tek O Ses ile kapışıyor. Karagül kaç tane diziyle kapışıyor görmeden bilemeyiz. :)
karadayı vs karagül olsa bence

karadayı 12
karagül 8-9 arası

ötesi yok :D

even den başka yd izleyen yok belki o bile izlemiyorudr ben inanmıyorum izlediğine çünkü :D
yd hiç izlenmeyen bir dizi yani hiç diyorum bak millet karagül medcezir dila gibi diziler varken yalan dünyanın yüzüne bakmaz
güldürüyor mu hayır
ağlatıyor mu hayır
napıyor yani napıyo misyonu ne aksiyon mu vaad ediyor hayır hiçbir vaad etmiyor tuhaf tuhaf konuşan karakterler ve aşırı yapmacık esprilerden başka birşey göremiyorum
@EveN hariç ben , @xemrexxx , @Forumdash , @ABAY_06 , Buğra , OzaN'da Izliyor. :) Bizi adamdan saymıyorsun galiba. :D

even den başka yd izleyen yok belki o bile izlemiyorudr ben inanmıyorum izlediğine çünkü :D
yd hiç izlenmeyen bir dizi yani hiç diyorum bak millet karagül medcezir dila gibi diziler varken yalan dünyanın yüzüne bakmaz
güldürüyor mu hayır
ağlatıyor mu hayır
napıyor yani napıyo misyonu ne aksiyon mu vaad ediyor hayır hiçbir vaad etmiyor tuhaf tuhaf konuşan karakterler ve aşırı yapmacık esprilerden başka birşey göremiyorum
:T: Benden sana bu smile gelsin. :T:

Forumda en çok hayranı olan 4. ya da 5. dizi Yalan Dünya kimse izlemiyor diyorsun. :T:

Sana kaç kere baştan izlemezsen bir şey anlamazsın dedim hala aynı cümleyi tekrarlıyorsun. Ben Vadiyi ortadan izledim de sahneleri beni heyecanlandırdı mı? Hayır. Aynı şekilde Yalan Dünya da seni güldürmez.

Cümlene bir nebze hak veriyorum. Çoğu kişi 4 tane "Acaba bu hafta nolacak geçen çok heyecanlı yerde bitti" dedirten dizi varken komedi izlemez.

ya bırak aga bu saydıklarından hiçbiri izlemiyor hiç kaçırmadan takip etmiyodur evende izlemiyo bence eminim ben :D
hem ben genel olarak türkiye den bahsetmiştim kimse oturup yalan dünya izlemez :D
Aynen izlemiyorum ama yanlızca o diziyi izliyorum diyorum. Boşluktan hangi diziye saracağımı bilemedim ben de Yalan Dünya hayranı olayım dedim. :D

O yüzden bütün bölümlerini ezbere biliyorum. :X

bakın şunu diyorum itirazı olan var mı? :D

Karagül medcezirden fazla izlenmiştir

itirazı olan var mı buna :D gerisi teferruat kısımlarıdır boşuna kimse kendini avutmasın :D

Aynen izlemiyorum ama yanlızca o diziyi izliyorum diyorum. Boşluktan hangi diziye saracağımı bilemedim ben de Yalan Dünya hayranı olayım dedim. :D

O yüzden bütün bölümlerini ezbere biliyorum. :X
neyse senin zevkini tartışmak bize düşmez ama izlenmediğini kabul et yani 2 reytingli dizi arasında tost kıvamına gelmiş durumda :D

ya bırak aga bu saydıklarından hiçbiri izlemiyor hiç kaçırmadan takip etmiyodur evende izlemiyo bence eminim ben :D
hem ben genel olarak türkiye den bahsetmiştim kimse oturup yalan dünya izlemez :D
Genel olarak Türkiye'de kim Izler bilmiyorum ama biz Ailecek 3 Yıldır Izliyoruz. :D

Netice de komedi dizisi dir düşüş dönemleri olur Avrupa Yakası'da bir ara bayağı düşmüştü Gülse Birsel bir hamle ile Zirveye Taşıdı Yeniden. :)

bir kadın dizisi olan karagülü baya savundum Allah tan eşgalim belli olmuyo burda :kiki:
karagülcüyüm artık açık ve net :D hiç izlemesemde karagülcüyüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...