17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OBJEKTİF yorumlar malesef çok az :T:

Yalan Dünya süper gitmiş. A/b'de zirveyi kapmış, helal! Total'de de çok iyi. :)

Dün akşam da yazmıştım, 3 aylık arada özlediğimden midir nedir Yalan Dünya yeni gibi geldi gözüme. Karakterlerdeki abartılar törpülenmiş. Senaryoya denge gelmiş. Çok beğendim. Umarım hep böyle devam eder. :) Yalnız süresi çok uzun, acilen kısalmalı...

Reklam aralarında Dila Hanım'ı izledim. O da çok iyiydi. Özellikle İhsan'ın babasıyla Dila'nın mezarlıktaki sahnesi süperdi. Ama reytingi düşmüş. :( Umarım yükselir...

Fox'un dizisi kötü başlamış. Fox diziyi ateşin ortasına attı resmen.
@xemrexxx :):)

tövbe bismillah 😱 pompy nin zaman makinesine mi atladın ne zamandan bu geçmişten mi gelecekten mi?
Kimse izlemedi ya diziyi kimse izlemedi. :)

İntikam hakkında da forumda böyle yorumlar var ama onu da kimse izlemedi. Göz ucuyla bile bakmadılar. :):)

Karagül totali çok iyi gitmiş 12 almış.A\B`si düşmüş
Medcezir yine çok iyi gitmiş.ama yılbaşı sonrası reytinglere göre düşüş var
Yalan Dünya bu sezonun en A\B dizilerinden biri çünkü A\B`si totalinin 2 katı.keşke başka gün olsa da cuma gibi zorlu bir günde harcanmasa
Dila Hanım totali 5`ye yakın aldıkca iyi sayılır

Klasik bir cuma, totalde karagul, AB'de medcezir zirvede. Yalan Dunya ve beyaz show AB'de gayet iyi gitmis. Ben onu cok sevdim her zamanki gibi kayip...

Karagül totalde Ab'de Medcezir birinci olmuş iki yapımıda tebrik ederim.
Yalan Dünya'nın totali vasat ab'si iyi sayılır.
Huzur Sokağı Ab'de bu sezonun en yüksek reytingini almış,(Bi ara reklam arası gözüme çarptı çocuk doğmuştu)
Boçs totalde 61 Ab'de 46'ıncı olmuş kanal final yapmak için neyi bekliyor acaba
Dila Hanım herzamanki gibi totali biraz daha iyi ab'si kötü gitmiş.

Makina kafa cumadaki 2. haftasında biraz daha yükselerek A\B`de 22. olmuş ve 2.5 reyting almış :)

Ara vermek bugüne kadar hep Yalan Dünyaya yaradı ama bu kez yaramadı. Total izleyicileri iyice kaymış.

Fragmana bakarak bile diziyi çözerim ben karışık olduğunu nalamak iiçin diziye bakmaya gerek yok okadar hemen kendini belli ediyo:D
Dizi karışık değil aslında gayet açık ve net ama madem karışık diyorsun karışık olsun o da AB kitleyi kazanmak için. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...