Hiç izlemedim demedimki biraz bakmışlığım varİzlemediğin diziyi nasıl karışık diyorsun.
Ee tabi herkes kendi ekmek kapısını açar.
Hiç izlemedim demedimki biraz bakmışlığım varİzlemediğin diziyi nasıl karışık diyorsun.
Ee tabi herkes kendi ekmek kapısını açar.
ben genel olarak türkiye den bahsetmiştim kimse oturup yalan dünya izlemez
@xemrexxxYalan Dünya süper gitmiş. A/b'de zirveyi kapmış, helal! Total'de de çok iyi.
Dün akşam da yazmıştım, 3 aylık arada özlediğimden midir nedir Yalan Dünya yeni gibi geldi gözüme. Karakterlerdeki abartılar törpülenmiş. Senaryoya denge gelmiş. Çok beğendim. Umarım hep böyle devam eder. Yalnız süresi çok uzun, acilen kısalmalı...
Reklam aralarında Dila Hanım'ı izledim. O da çok iyiydi. Özellikle İhsan'ın babasıyla Dila'nın mezarlıktaki sahnesi süperdi. Ama reytingi düşmüş. Umarım yükselir...
Fox'un dizisi kötü başlamış. Fox diziyi ateşin ortasına attı resmen.
tövbe bismillah 😱 pompy nin zaman makinesine mi atladın ne zamandan bu geçmişten mi gelecekten mi?
Kimse izlemedi ya diziyi kimse izlemedi.tövbe bismillah 😱 pompy nin zaman makinesine mi atladın ne zamandan bu geçmişten mi gelecekten mi?
Şu an bilmiyorum malesef. Gülse istemediği sürece bitmeyeceğine eminim.@EveN Ne olacak sence Yalan Dünya?
Biraz bakarak diziyi çözdün mü hemen.Hiç izlemedim demedimki biraz bakmışlığım var
Fragmana bakarak bile diziyi çözerim ben karışık olduğunu alamak için diziye bakmaya gerek yok okadar hemen kendini belli ediyoBiraz bakarak diziyi çözdün mü hemen.
Dizi karışık değil aslında gayet açık ve net ama madem karışık diyorsun karışık olsun o da AB kitleyi kazanmak için.Fragmana bakarak bile diziyi çözerim ben karışık olduğunu nalamak iiçin diziye bakmaya gerek yok okadar hemen kendini belli ediyo
Ab'ciler duymasın kitle halinde üstüne yürürlerDizi karışık değil aslında gayet açık ve net ama madem karışık diyorsun karışık olsun o da AB kitleyi kazanmak için.
Karagül ağır total bir dizi. Olaylar çok karışık benim ab kafam almadı. Ab reytingleri nasıl bu kadar fazla anlamıyorum zaten.