Tam tersi olmasın o? Vadide yine aksiyon var. Karagül'de ne var?
Püü Karagül'de bir Özlem var ki Vadi'nin alayını yola getirir.Tam tersi olmasın o? Vadide yine aksiyon var. Karagül'de ne var?
helal agam cevabını verdin @denizz19Tam tersi olmasın o? Vadide yine aksiyon var. Karagül'de ne var?
abdülün bi kafa koparma hareketine bakar biz ne özlemler gördükPüü Karagül'de bir Özlem var ki Vadi'nin alayını yola getirir.
Abdül mabdül tanımam ben Özlem öyle bir entrika yapar ki onlara Abdül olur sana bülbül.helal agam cevabını verdin @denizz19
abdülün bi kafa koparma hareketine bakar biz ne özlemler gördük
abdülhey direk kafasını koparır tek saniyede ne entrikası yav vadide o işler hava cıvadırAbdül mabdül tanımam ben Özlem öyle bir entrika yapar ki onlara Abdül olur sana bülbül.
Abdül havaya uçmuş dediler artık kafa falan kopartamaz oabdülhey direk kafasını koparır tek saniyede ne entrikası yav vadide o işler hava cıvadır
yoo uçmadı çıktı ordanAbdül havaya uçmuş dediler artık kafa falan kopartamaz o
Şaşırmadım dizinin en iyi oyuncusu bence çıkmaması lazım.yoo uçmadı çıktı ordan
çok iyi oyuncu ama en iyisi değil necati şaşmaz hakan boyav falan varŞaşırmadım dizinin en iyi oyuncusu bence çıkmaması lazım.
Necati kasıntı ya sevmiyorum onuçok iyi oyuncu ama en iyisi değil necati şaşmaz hakan boyav falan var
yok artık 😱 adam şov yapıyo ne kasıntısı yavNecati kasıntı ya sevmiyorum onu