Tam tersi olmasın o?
PüüTam tersi olmasın o?![]()
Vadide yine aksiyon var. Karagül'de ne var?
![]()
helal agam cevabını verdinTam tersi olmasın o?![]()
Vadide yine aksiyon var. Karagül'de ne var?
![]()
abdülün bi kafa koparma hareketine bakar biz ne özlemler gördükPüüKaragül'de bir Özlem var ki Vadi'nin alayını yola getirir.
![]()
Abdül mabdül tanımam ben Özlem öyle bir entrika yapar ki onlara Abdül olur sana bülbül.helal agam cevabını verdin@denizz19
abdülün bi kafa koparma hareketine bakar biz ne özlemler gördük![]()
abdülhey direk kafasını koparır tek saniyede ne entrikası yav vadide o işler hava cıvadırAbdül mabdül tanımam ben Özlem öyle bir entrika yapar ki onlara Abdül olur sana bülbül.![]()
Abdül havaya uçmuş dediler artık kafa falan kopartamaz oabdülhey direk kafasını koparır tek saniyede ne entrikası yav vadide o işler hava cıvadır![]()
yoo uçmadı çıktı ordanAbdül havaya uçmuş dediler artık kafa falan kopartamaz o![]()
Şaşırmadım dizinin en iyi oyuncusu bence çıkmaması lazım.yoo uçmadı çıktı ordan![]()
çok iyi oyuncu ama en iyisi değil necati şaşmaz hakan boyav falan varŞaşırmadım dizinin en iyi oyuncusu bence çıkmaması lazım.![]()
Necati kasıntı ya sevmiyorum onuçok iyi oyuncu ama en iyisi değil necati şaşmaz hakan boyav falan var![]()
yok artık 😱 adam şov yapıyo ne kasıntısı yavNecati kasıntı ya sevmiyorum onu![]()