17 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon dan aldım bakır, Yar Fakır Ben de Fakır..
Klibi daha önce izlemişmiydin. @Forumdash

Beyaz ve Okan reklamda aksiyon ve maceranın adresi Berk ve Kemal'e takılıp kalacaklar. :kiki:

Karagül yarın düşüş yaşayacak totali 10-11 arası.A\B 6-7 arası gelecek
Medcezir bence TNS`de daha iyi gelir totalde 9-10 A\B`de 10-11 alır
Makina Kafa geçen ilk cuma bölümü A\B`de 26. olmuştu bu bölüm ilk 20`ye girebilir
Beyaz ortalama sonuç alacak

Ya şu Kadın İşi midir nedir kim vaktini ayırıp izlemeye gider acaba? :(

Makina Kafa - Canlı
Reklam dönüşü 00.54

Berkkemalın tekrarı yeni bölümünden iyi gidiyor :A

Beyaz bugün sıkıcı ve anlıklarda 5 görebildi en fazla. Düşüş yaşayacak maalesef. :T:

Bi yerde daha şarkı söyledi diye hatırlıyordum diyecektim ki buldum videoyu:X

Ferhat Gelmesin daha 😕 Sanki bu sene 2.gelişi:T: Dün gibi aklımda yeni katıldı gibi 😕
Evet geçen sezonun sonlarına doğru da gelmişti sanırım. :T: Ayrıca daha yeni 3 Adam'daydı. Onun da reytingleri düşüktü sanırsam. Adam reyting öldürücü. :X

Evet geçen sezonun sonlarına doğru da gelmişti sanırım. :T: Ayrıca daha yeni 3 Adam'daydı. Onun da reytingleri düşüktü sanırsam. Adam reyting öldürücü. :X
Müzikte de kendini tekrarlayınca şarkılari da sıkıcı olmaya başladı (benim için öyle:X)

Müzikte de kendini tekrarlayınca şarkılari da sıkıcı olmaya başladı (benim için öyle:X)
Aslında şarkılar iyi bence yani dinlenilebilir. :X Ama mesela "Git" şarkısını saçma bulurum dinlenme rekorları kırmış. Biraz başka yerlerden beste almalı. :X

Şerefsiz dedi şuan canlı yayında.:)
ŞeRRRefsiz dedi :F:F Ceza gelir mi sence???

İrem neden kendi yüzünü sevmiyor(b) Gayet güzel yüzü var halbuki hele kliplerinde de güzel:X (b)

Aslında şarkılar iyi bence yani dinlenilebilir. :X Ama mesela "Git" şarkısını saçma bulurum dinlenme rekorları kırmış. Biraz başka yerlerden beste almalı. :X
Ferhat'ı ilk çıktıgı zamanlarda dinlemiştim:X Adam 2.albümü çıkarmiş programlara çıkıyor şarkılar turkuler söylüyor ben hala eski şarkı sanıyorum (dum):F

ŞeRRRefsiz dedi :F:F Ceza gelir mi sence???
Sonuçta cezayı Erkan Petekkaya Ödemeyecek ama bu durum kariyerine zarar verebilir.
Hatırlıyormusun zamanında Nejat İşler'de sarhoş çıkmıştı Okan'ın programına o zamandan beri hiçbir canlı programa çıkmadı.:)

Sonuçta cezayı Erkan Petekkaya Ödemeyecek ama bu durum kariyerine zarar verebilir.
Hatırlıyormusun zamanında Nejat İşler'de sarhoş çıkmıştı Okan'ın programına o zamandan beri hiçbir canlı programa çıkmadı.:)
Yok ödemi hatırlamıyorum(b) ama şerefsiz diyince de yayını kestiler(b)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre