Medya arkasından sonra hemen açıp izlemiştim
Erkan Petekkaya'nın kafası güzel değilse bende bişey bilmiyorum arkadaşMedya arkasından sonra hemen açıp izlemiştim![]()
Bi yerde daha şarkı söyledi diye hatırlıyordum diyecektim ki buldum videoyuErkan Petekkaya'nın kafası güzel değilse bende bişey bilmiyorum arkadaş
sahnede şarkı söylüyor!
Ferhat Gelmesin daha 😕 Sanki bu sene 2.gelişiBeyaz bugün sıkıcı ve anlıklarda 5 görebildi en fazla. Düşüş yaşayacak maalesef.![]()
Evet geçen sezonun sonlarına doğru da gelmişti sanırım.Bi yerde daha şarkı söyledi diye hatırlıyordum diyecektim ki buldum videoyu
Ferhat Gelmesin daha 😕 Sanki bu sene 2.gelişiDün gibi aklımda yeni katıldı gibi 😕
Müzikte de kendini tekrarlayınca şarkılari da sıkıcı olmaya başladı (benim için öyleEvet geçen sezonun sonlarına doğru da gelmişti sanırım.Ayrıca daha yeni 3 Adam'daydı. Onun da reytingleri düşüktü sanırsam. Adam reyting öldürücü.
![]()
Aslında şarkılar iyi bence yani dinlenilebilir.Müzikte de kendini tekrarlayınca şarkılari da sıkıcı olmaya başladı (benim için öyle)
Şerefsiz dedi şuan canlı yayında.Bi yerde daha şarkı söyledi diye hatırlıyordum diyecektim ki buldum videoyu
Ferhat Gelmesin daha 😕 Sanki bu sene 2.gelişiDün gibi aklımda yeni katıldı gibi 😕
ŞeRRRefsiz dediŞerefsiz dedi şuan canlı yayında.![]()
Ferhat'ı ilk çıktıgı zamanlarda dinlemiştimAslında şarkılar iyi bence yani dinlenilebilir.Ama mesela "Git" şarkısını saçma bulurum dinlenme rekorları kırmış. Biraz başka yerlerden beste almalı.
![]()
Sonuçta cezayı Erkan Petekkaya Ödemeyecek ama bu durum kariyerine zarar verebilir.ŞeRRRefsiz dediCeza gelir mi sence???
Yok ödemi hatırlamıyorumSonuçta cezayı Erkan Petekkaya Ödemeyecek ama bu durum kariyerine zarar verebilir.
Hatırlıyormusun zamanında Nejat İşler'de sarhoş çıkmıştı Okan'ın programına o zamandan beri hiçbir canlı programa çıkmadı.![]()
Okan Erkan Petekkaya'nın üstüne gitse biraz tadından yenmez varya.Yok ödemi hatırlamıyorumama şerefsiz diyince de yayını kestiler
![]()