Kamera arkasında Esra Erol'a katılan Kenan çakmasını bekledim ama nafile.Trabzondan alınan Bakır izledin mi![]()
Kamera arkasında Esra Erol'a katılan Kenan çakmasını bekledim ama nafile.Trabzondan alınan Bakır izledin mi![]()
O muhtemelen haftaya çıkarKamera arkasında Esra Erol'a katılan Kenan çakmasını bekledim ama nafile.![]()
O muhtemelen haftaya çıkar![]()
Bu arada Erkan Petekkaya'nın kafası güzel galiba.O muhtemelen haftaya çıkar![]()
Keçi yeniydi ama.En az 1 ay sonra çıkar bugün yayınladığı kaç ay önceki bölümdü.![]()
Evet ya ara verdiği dönemden beridir pek guncel gitmiyorEn az 1 ay sonra çıkar bugün yayınladığı kaç ay önceki bölümdü.![]()
İlkkez talk showa cıkmış. Beyaz'a bile çıkmamiş. Belki bi tek atmiştirBu arada Erkan Petekkaya'nın kafası güzel galiba.![]()
Şu an gülünmeyen adama denk gelmişssinİlk hafta izlediğim medyakafa daha komikti![]()
Güldürmemesi güldürüyor onunŞu an gülünmeyen adama denk gelmişssin
Bu arada gülünmeyen adamın komik tarafı gülünmemesiGülünmediği için adam güldürüyor
![]()
Ben yine komplo teorileri üretmeye başlayacam ama?Beyaz'ın konuklar iyi değil ondan düşük gidiyor bence @Bully![]()