aynen ben en az 16.5 hatta 18 bile olabilir diyodum ama haftaya 17 olur benceİntikam zaten ormalde'de Vadi'nin ilk 15 dakikasıyla karşılaşıyodu. Dün o yoktu. Onun bize ekleyeceği fayda en fazla 0,25 zaten.
Genel olarak Total'ler bu hafta yarım reytging kadar düşük çıktı TNS'de.
Ama böyle bi sonuç beklemiyodum.
vadi artık 15.75 in altına inmez çiviledi resmen kim gelirse gelsin onun altına düşmez
billy kane polat daha yüzünü göstermedi ve 16 dan 15 e düştü diyon bi reytinglere bak 15.97 den 15.82 ye 0.15 düştü sadece
- - - Ekleme - - -
aynen ben en az 16.5 hatta 18 bile olabilir diyodum ama haftaya 17 olur bence
Hatta herkesten yarım düştü.
Çakır Ne Demiş:
Azdan Az ÇOKtan Çok Gider.
TNS yüzünden bizim zarar belki de 1 reyting
MAB'a üzülen 0.50 kesim diziyi izlememis demek ki
aynen aga azdan az çoktan çok gider ama bizden az gitmiş 0.15 rekor bekliyoduk olmadı önümüzdeki bölümlere bakacaz artık
MASONLAR GELİRSE VADİ20 LERİ BİLE GÖRÜR AMA SENARİSTLERİN ÖYLE DÜŞÜNCESİ YOK GİBİ
- - - Ekleme - - -
0.15
Biz demekki normalde 17 alacaktık 16'ya düşmüşüz aga
Bu bölümün yükselmemesi imkansız bi şey. Polat'ın yolunu gözleyen çok kişi vardı diziyi izlemek için. TNS'ye güvenim azaldı
Kurtlar Vadisi Final yaparsa bence Final aksami 20-25 arasi bir reyting alir diyorum.
intikamla bi buluşamadım gitti ya 2 hafta ben yoktun şimdi de o yok
-
30 alması lazım bence
Abartmak istememistim ama 30 alan oldu mu ki simdiye kadar?
Finali Mayıs ayınında yapsalar güzel olur, 17 alabilir ama Haziran gibi yaparlarsa 14-15 alır, yaz ayında pek tv izlenilmiyorKurtlar Vadisi Final yaparsa bence Final aksami 20-25 arasi bir reyting alir diyorum.
Abartmak istememistim ama 30 alan oldu mu ki simdiye kadar?
Finali Mayıs ayınında yapsalar güzel olur, 17 alabilir ama Haziran gibi yaparlarsa 14-15 alır, yaz ayında pek tv izlenilmiyor
Daha 20 olmadı TNS'de ne 30'u
- - - Ekleme - - -
17?
TNS daha yeni evet. Daha öncelerde olmustur ama degil mi?
AGB'de Vadi2Nin Finali 23,60 2005'te
Ondan sonra AGB'nin şey olaylarının hafif hafif başladığı zamanlarda falan Yaprak Dökümü de 23 civarı bi şey aldıydı.
Ama rekor Asmalı Konak Finali'ymiş 34 Reyting