17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben İntikam yükselecek diyorum. Şu aşamada totaldr zaten zirve beklemiyorum. Ama A/B'de zorlanmadan zirveyi alacak.

Intikam Zirve'yi alir mi bilemem, ama zorlar A/B'de. KVP'de Polat geri döndügüne göre bence cok degisik birsey olmasi gerek artik rekor kirmasi icin. 14/15/16 gezer diyorum Total'de, AB'de daha potansiyeli var mi bilemem.

Intikam, gelecek hafta Reyting'lerde intikam alabilir diyorum yani :D

İntikam zaten ormalde'de Vadi'nin ilk 15 dakikasıyla karşılaşıyodu. Dün o yoktu. Onun bize ekleyeceği fayda en fazla 0,25 zaten.

Genel olarak Total'ler bu hafta yarım reytging kadar düşük çıktı TNS'de.
Ama böyle bi sonuç beklemiyodum.

vadi artık 15.75 in altına inmez çiviledi resmen kim gelirse gelsin onun altına düşmez :D
billy kane polat daha yüzünü göstermedi ve 16 dan 15 e düştü diyon bi reytinglere bak 15.97 den 15.82 ye 0.15 düştü sadece

- - - Ekleme - - -

İntikam zaten ormalde'de Vadi'nin ilk 15 dakikasıyla karşılaşıyodu. Dün o yoktu. Onun bize ekleyeceği fayda en fazla 0,25 zaten.

Genel olarak Total'ler bu hafta yarım reytging kadar düşük çıktı TNS'de.
Ama böyle bi sonuç beklemiyodum.
aynen ben en az 16.5 hatta 18 bile olabilir diyodum ama haftaya 17 olur bence

vadi artık 15.75 in altına inmez çiviledi resmen kim gelirse gelsin onun altına düşmez :D
billy kane polat daha yüzünü göstermedi ve 16 dan 15 e düştü diyon bi reytinglere bak 15.97 den 15.82 ye 0.15 düştü sadece

- - - Ekleme - - -

aynen ben en az 16.5 hatta 18 bile olabilir diyodum ama haftaya 17 olur bence

Hatta herkesten yarım düştü.

Çakır Ne Demiş:
Azdan Az ÇOKtan Çok Gider.

TNS yüzünden bizim zarar belki de 1 reyting :D

16 reyting bizim için hüsran (BİZİM İÇİN) diğer diziler bu reytingleri göremezler hiçbiri :D

Hatta herkesten yarım düştü.

Çakır Ne Demiş:
Azdan Az ÇOKtan Çok Gider.

TNS yüzünden bizim zarar belki de 1 reyting :D

aynen aga azdan az çoktan çok gider :D ama bizden az gitmiş 0.15 :D rekor bekliyoduk olmadı önümüzdeki bölümlere bakacaz artık :D
MASONLAR GELİRSE VADİ20 LERİ BİLE GÖRÜR AMA SENARİSTLERİN ÖYLE DÜŞÜNCESİ YOK GİBİ

- - - Ekleme - - -

MAB'a üzülen 0.50 kesim diziyi izlememis demek ki :)

0.15 :D

aynen aga azdan az çoktan çok gider :D ama bizden az gitmiş 0.15 :D rekor bekliyoduk olmadı önümüzdeki bölümlere bakacaz artık :D
MASONLAR GELİRSE VADİ20 LERİ BİLE GÖRÜR AMA SENARİSTLERİN ÖYLE DÜŞÜNCESİ YOK GİBİ

- - - Ekleme - - -

0.15 :D

Biz demekki normalde 17 alacaktık 16'ya düşmüşüz aga :D

Bu bölümün yükselmemesi imkansız bi şey. Polat'ın yolunu gözleyen çok kişi vardı diziyi izlemek için. TNS'ye güvenim azaldı :(

intikamımız gelince rekor kıracak demekki vadi o olmadan olmaz diyo :D
POLATIN RÜYASI HARİKA BİŞEYDİ
HELE O VATAN TANIMI İNANILMAZ BİŞEYDİ
VE DE KÜÇÜK ELİF HARİKA YETENEKLİ Bİ ÇOCUK YOK BÖYLE YETENEK SÜPER ROL YAPIYOR

- - - Ekleme - - -

Biz demekki normalde 17 alacaktık 16'ya düşmüşüz aga :D

Bu bölümün yükselmemesi imkansız bi şey. Polat'ın yolunu gözleyen çok kişi vardı diziyi izlemek için. TNS'ye güvenim azaldı :(

aynen aga düşmesi imkansızdı sbt tutarlı gitti bu hafta

Kurtlar Vadisi Final yaparsa bence Final aksami 20-25 arasi bir reyting alir diyorum.

TNS daha yeni evet. Daha öncelerde olmustur ama degil mi?

AGB'de Vadi2Nin Finali 23,60 2005'te

Ondan sonra AGB'nin şey olaylarının hafif hafif başladığı zamanlarda falan Yaprak Dökümü de 23 civarı bi şey aldıydı.

Ama rekor Asmalı Konak Finali'ymiş 34 Reyting

AGB'de Vadi2Nin Finali 23,60 2005'te

Ondan sonra AGB'nin şey olaylarının hafif hafif başladığı zamanlarda falan Yaprak Dökümü de 23 civarı bi şey aldıydı.

Ama rekor Asmalı Konak Finali'ymiş 34 Reyting

Asmali Konak süperdi ama yaa.
Bu Ask-i Memnu kac almisti?