17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türkiye'nin en çok izlenen dizisi 10 yıldır efsane olan dizi bilmem kaçinci bölümü yayınlanan dizi en boş günde ala ala 15 reyting gibi bişey almiş.Siz gibi dediğime bakmayın aslında düşmüş.Ben demiyorum takipcileri diyor 😉

Kanal D gece 01'e kadar Birand Özel yapmiş ve ilk 10'da...Haberleri bölselerdi kesinlikle 40 shr almiştir...Bölünseydi keşke o haber kısmı:(

Aslında sonuç normal.

Çünkü Onur Tan'ın dediği gibi Son yılların en heyecanlı bölümü falan değildi. Heyecanlıydı ama diğer bölümlere nazaran heyecanlı sayılmazdı.

Ama En Çok SBT'ye sövdüm.

onur tan iyi yönetmen olaydı dila hanımdan kovulmazddı

Birand'in aldigi reytingi dün Intikam hayata alamazdi.. Dünkü sonuclar cok dogal.. Ne olursa olsun dün ölüm vardi.

Kvp bu bos gunde bile, rekorunu kiramamis,
mehmet ali birand'ın olumune cok cok uzuldum.. Basarili, gururla gosterecegimiz , kuvvetli bir areası olan bi gazetecimizi kaybettik! Kanal D'yi tekbrik ediyorum, milyarlar kazanmak varken boyle bi secim yaparak kalitesini ve prestijini daha da arttirdi benim nazarımda.. İntikam olmamasina ragmen, yst'de pek iyi gitmemis.

Son düzenleme:
Kvp bu bos gunde bile, rekorunu kiramamis,
mehmet ali birand'ın olumune cok cok uzuldum.. Basarili, gururla gosterecegimiz , kuvvetli bir areası olan bi gazetecimizi kaybettik! Kanal D'yi tekbrik ediyorum, milyarlar kazanmak varken boyle bi secim yaparak kalitesini ve prestijini daha da arttirdi benim nazarımda.. İntikam olmasina ragmen, yst'de pek iyi gitmemis.

Boş mu gün :F

vadi intikam varken daha yüksek almıştı intikam gelince rekoru kıracak