17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar vadisinin dünkü bölümünü her nekadar beğenmesemde adamlar yine izlenmiş millet diziyi seviyor anlayın artık bunu.

vadi çok az almıs ben en az 17 beklıyodum 16 alamamıs dahada hıc alamaz 17 arkadaslar hep oranlar aynı :D

aga hiç belli olmaz vadide alamaz edemez denmez bi fragman yaparlar 20 bile alır :D
intikam varken daha yüksek almıştı vadide herşey kendisine bağlı o varmış bu varmış hiç önemi yok

- - - Ekleme - - -

yav şu elif harika oynuyo valla kaç kez izledim yok böyle yetenek bu kız büyük oyuncu olur çok büyük

gecen hafta daha yuksek almadı mı takas bu hafta ozel gune özel bolume ben daha yuksek beklerdim ama hep stabil gidiyor vadi :d

bende fox u ve su gibi ekibini tebrik ediyorum çok iyi iş çıkarıyolar tebrikler songül karlı ve ekibi :D

Serap Paköz'ün programi bir türlü istenilen amaca ulasamadi reyting anlaminda, ama geçen sene de böyle kötü baslamisti ancak bir dosyadan dolayi çok yükseldi reytingleri..

bu hafta reytingler nedense düştü , tüm yapımlarda düşüş var karadayı,benim için üzülme,öyle bir geçer zaman,muhteşem yüzyıl,kurtlar vadisi hepsi düşüş yaşadılar neden acaba?
kurtlar vadisi 15.82 reytingle büyük farkla zirvede yer almış ab 12.26 reyting alarak aynı gitmiş , yetenek sizsiniz 8.25 reyting alarak yine çok iyi izlenmiş abde 7.11 reyting almış , mehmet ali birandın ölüm haberi 3.69 reyting almış abde 4.06 reytingle izlenmiş , serap paköz berbat ötesi reyting alıyo total 0.54 ab 0.36 nasıl bukadar kötü gidebiliyo anlamıyorum

bu hafta tns de bişey vardı yükselen dizi yok gibi ilginç

bu reytingler ne ya.....sbt 16.31 totalken ...ab 16.87 çıkmış...sbt de yükselirken tns de aynı kalmış......üst sıralamalar tns ile aynıyken reyting oranları niye geçen haftaki gibi sayısal olarak aynı kalmış.....yoksa geçen haftayı mı paylaştınız yanlışlıkla...s..a.

İntikam olaydı A/B'de kesin geçerdi vadiyi

her gelen dizi geçer diyo adam daha biri yanına yaklaşamadı hiçbir dizi artık maçlarda vadiyi geçemez
vadi 12-13 alırken bile maçları geçiyodu şimdi 16 alıyo ve maçlar bölünmüyo maçlarında artık hiçbir şansı yok :D