17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga sen tam olarak ne yaptın tam anlamadım ben 1 ay ceza alacak kadar 3 kez mi banlandın 1 ay içinde yoksa

Ne bileyim be aga ben de anlamadım ki. Hakaretten ceza aldık normalde Ocağın başında bitmesi lazımdı bir girdim 18 Ocak'a ertelenmiş bitme süresi. Totalde tam 32 gündür cezalıydım, anlamadım yani..

Birand yayınının tamamını birleştirmeleri saçma olmuş. Haber ve sonrası olarak iki parçaya ayrılmalıydı ama jenerik girilmedi diye böyle oldu herhalde. Tabii kimsenin reyting beklentisi olmadığından pek önemli değil ama yine de haber kısmının ne kadar reyting aldığını merak etmiştim...

Takas kardeŞ İltİfatlarin ve bİlgİlendİrmelerin İÇİn Çok saol

Beyler bu Vadi - intikam tartışmalarını da kaçırdım haliyle biri kısa özet gecsin acilen :D

İlk bizde kv forumu terk:d
:D aga harbiden ilk burda olacak ben ilk çıkan yerden gizli bi yöntemle alıyorum buraya koyacam medafaresine falan bak hiçbirinde bulamazsın

- - - Ekleme - - -

Beyler bu Vadi - intikam tartışmalarını da kaçırdım haliyle biri kısa özet gecsin acilen :D

aga pek bişey olmadı vadi yine gerekeni yaptı zaten bende 2 haftadır banlıydın perşembe cuma yoktum :D

- - - Ekleme - - -

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu şirketlerden bişey anlamadım dün düşme ihtimalimiz olamaz dı nasol ölçüm yapıyolar anlamıoş değilim

nasıl oluyo hala anlamadım dün düşme ihtimalimiz yoktu kesin yükselmeliydik hem de sbt den daha fazla çıkardı tns noldu böyle ya

- - - Ekleme - - -

rekor olmadı haftaya artık :D 16 reyting alıp üzülen biri varsa o vadicidir :D

aslında söylicektim ama vazgeçtim dikkat ettiyseniz bu hafta tns de tüm günler düşük geldi
pazartesi:karadayı 9 da kaldı
salı:biü zor 8 aldı
çarşamba:my pargalının öldüğü bölüm düştü
perşembe:rekor bekleyen vadi yine aynı kaldı anlıklarda coşmasına rağmen

- - - Ekleme - - -

sbt daha gerçekçi gelmeye başladı nedense :D bu bölümün düşme ihtimali olamaz helal sbt :D

- - - Ekleme - - -

intikam olsaydı kesin yükselirdik üzüldüm :D

Vadi yine cok yüksek reytinglerle iki grubtada rahat bir şekilde zirvenin sahibi olmuş. Total deki 0.13 lük düşüş gayet normal! Dün Türkiye nin gündemi baya yogundu haber kanallarina kayma olmuş olabilir! Birde her zaman dedigim gibi Vadi İntikami İntikam ise Vadi yi etkilemez. Zamaninda FGSN olmadiginda KVP yükselmiyordu tam tersi KVP olmadigindada FGSN yukselmiyordu. Tebrikler Pana