off ya rekor gelmedi
rekor bekleyen vadiciler şok geçirdi kimse yorum yapmıyo
agalar her işte bi hayır vardır beklenmeyen anda gelecek rekor eminim
vadi ve acun arasında kalanlar vadiden şaşmıyo acun iki kat reyting yiyo resmen perşembeyi boş pazar günleriyle karıştırdı heralde isterse atalayı çıkarsın 10 göremez
- - - Ekleme - - -
aga haftaya gelir boşver ya
vadi ve acun arasında kalanlar vadiden şaşmıyo acun iki kat reyting yiyo resmen perşembeyi boş pazar günleriyle karıştırdı heralde isterse atalayı çıkarsın 10 göremez
- - - Ekleme - - -
aga haftaya gelir boşver ya
aga dün dedim dizi çok duragandı sen yok yok iyi dedin. inan 15 dakika takıldım sırf sen dizi iyi gidiyor dediğin için ama dizi dün sıkıcıydı bu oranlar normal
aga dün dedim dizi çok duragandı sen yok yok iyi dedin. inan 15 dakika takıldım sırf sen dizi iyi gidiyor dediğin için ama dizi dün sıkıcıydı bu oranlar normal
aga sen tam o yorumu yaptığında vadi coşmuştu şansını kaybettin aga adamlar daha ne yapsın her saniye aksiyon nasıl yapsınlar arada siyasi konuşmalar olmazsa vadi imkanı yok yetişmez ki seni ilgilendiren konular sıkılman ilginç sen vadide sıkılıyosan diğer dizilere hiç bakma bence çünkü ben vadi hariç diğer dizileri izlerken kanser oluyom bikaçı hariç
yok hacı yanlış anladın ben vadiden değil dünkü bölümden sıkıldım vadinin sıkılmadanda izlediğim eskiden bölümleride oldu. ben kolay kolay hiç bir dizi izlerken sıkılmam en kötü bişey bulurum dizide olmadı hata bulur izlerim ))))) ama izlediğim kısımlar hakikaten sıkıcıydı. dizi sıkıcı olunca diğer kanallara kaymış olabilir seyirci
intikamla alakası yok haftaya yst yine aynı alır hatta yükselir
intikamı fazla büyütme 8 reytinglik dizi
Kayıp Şehire de ilk önce 3 reytinglik diyorlardı ama sonradan açılfı. İntikam elbette 8'de kalmayacak. Karadayı nasıl açıldıysa İntikam da o şekide olacak.
Ayrıca İntikam olmada bile Yetenesk totalde 8, A/B'de 7 almış. İntikam gelseydi en az totalde 7, A/B'de 6'ya düşecekti. Senin söylediğin gibi ilk hafta olur öyle.