17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rekor bekleyen vadiciler şok geçirdi kimse yorum yapmıyo :D
agalar her işte bi hayır vardır beklenmeyen anda gelecek rekor eminim

mehmet ali birandın ölümü atv ye yaradı sanırım.. tüm proggramları fırladı.. bu arada bir kez daha ögrendik ki yeteneksizsizin kitlesinde bayagı bir erkeke var ab de 11-12leri gören dizi kurtlar karşısında 7 reytinge düşmüş. nerdeyse yarı yarıya acunun programlarında erkeler ve kadınlar ortak

bak yasin kardeşimin dediği faktörü unuttuk intikamın aldığı 8 reyting vadiyi etkilemez ama haberlerin vs. nin aldığı 4 reyting vadiyi etkileyebilir haftaya kesin artacaz bi de şuna gıcık olmaya başladım 14.98 15.88 15.97 falan hep sonunda kalıyoz düz 16 yapın işte :D hep öyle oluyo

acunu etkileyen %100 vadi vadi olmasa yst 10 ları çok rahat geçer bence kitlesi birbirine yakın

intikam olsa çok düsecekmis demekki herkez düstügüne göre

yst erkekler çok izliyor evet hafta sonu ilkeri ikiye katlamasini buna bagliyorum

yst yine kısa özet vermis 30 dakka özetmi olur bence hata gecen hafta 45 di

vadi süper gitmis totalde 15:87 alarak çok iyi gitmis ab 12:26 alarak iyi gitmis

rekor bekleyen vadiciler şok geçirdi kimse yorum yapmıyo :D
agalar her işte bi hayır vardır beklenmeyen anda gelecek rekor eminim

aga dün dedim dizi çok duragandı sen yok yok iyi dedin. inan 15 dakika takıldım sırf sen dizi iyi gidiyor dediğin için ama dizi dün sıkıcıydı bu oranlar normal

Arkadaşlar Kurtlar Vadidi nin izleyicisi Siyaseti ve Ülke gündemini takip eden ve izlemeyi seven bir kitle! Saten Vadi ülke gündemini takip ettigi icin cok izleniyor. O yüzden dün hem Paris ten getirilen leşler hemde Mehmet Ali Birand ın ölmesi vadi yi kötü etkiledi! Haber kanallarina kayma oldu! Ama şunu söyleyebilirzki Vadi nin Total deki ortalama Reytingi 15.50 Reytinge yükselmiştir.

Vadi dün müthişti.ama reytinglerde küçük bir düşüş yaşamışız.

- - - Ekleme - - -

vadi ve acun arasında kalanlar vadiden şaşmıyo acun iki kat reyting yiyo resmen perşembeyi boş pazar günleriyle karıştırdı heralde isterse atalayı çıkarsın 10 göremez :D

- - - Ekleme - - -

aga haftaya gelir boşver ya :D

İnşallah aga

- - - Ekleme - - -

vadi ve acun arasında kalanlar vadiden şaşmıyo acun iki kat reyting yiyo resmen perşembeyi boş pazar günleriyle karıştırdı heralde isterse atalayı çıkarsın 10 göremez :D

- - - Ekleme - - -

aga haftaya gelir boşver ya :D

İnşallah aga

aga dün dedim dizi çok duragandı sen yok yok iyi dedin. inan 15 dakika takıldım sırf sen dizi iyi gidiyor dediğin için ama dizi dün sıkıcıydı bu oranlar normal

aga sen tam o yorumu yaptığında vadi coşmuştu şansını kaybettin :D aga adamlar daha ne yapsın her saniye aksiyon nasıl yapsınlar arada siyasi konuşmalar olmazsa vadi imkanı yok yetişmez ki seni ilgilendiren konular sıkılman ilginç sen vadide sıkılıyosan diğer dizilere hiç bakma bence çünkü ben vadi hariç diğer dizileri izlerken kanser oluyom :D bikaçı hariç

Yok güzeldi müthiştİ hele ki bölümün ilk yerleri

- - - Ekleme - - -

Yok güzeldi müthiştİ hele ki bölümün ilk yerleri

açıkçası 17 üstü 18 süprizi bile bekliyodum ama olmadı tns total daha yüksek çıkardı sbt de 16 yı görünce 17 kesin dedim ama süpriz oldu.
XanTier aga 17 kesindi demi :D bana uçma diyene bak :D dedim sana sonuçları görmeden konuşmayalım sonuçta herşey 2000 kişilik deneklere bağlı

aga sen tam o yorumu yaptığında vadi coşmuştu şansını kaybettin :D aga adamlar daha ne yapsın her saniye aksiyon nasıl yapsınlar arada siyasi konuşmalar olmazsa vadi imkanı yok yetişmez ki seni ilgilendiren konular sıkılman ilginç sen vadide sıkılıyosan diğer dizilere hiç bakma bence çünkü ben vadi hariç diğer dizileri izlerken kanser oluyom :D bikaçı hariç

yok hacı yanlış anladın ben vadiden değil dünkü bölümden sıkıldım vadinin sıkılmadanda izlediğim eskiden bölümleride oldu. ben kolay kolay hiç bir dizi izlerken sıkılmam en kötü bişey bulurum dizide olmadı hata bulur izlerim :)))))) ama izlediğim kısımlar hakikaten sıkıcıydı. dizi sıkıcı olunca diğer kanallara kaymış olabilir seyirci

Yetenek Sizsiniz Perşembe 8 reytinge dayanamıyor A/B`de. Bu kadar basit. İntikam olsa iyice düşecekti demek Yetenek Sizsiniz 6`ya

intikamla alakası yok haftaya yst yine aynı alır hatta yükselir
intikamı fazla büyütme 8 reytinglik dizi

- - - Ekleme - - -

yok hacı yanlış anladın ben vadiden değil dünkü bölümden sıkıldım vadinin sıkılmadanda izlediğim eskiden bölümleride oldu. ben kolay kolay hiç bir dizi izlerken sıkılmam en kötü bişey bulurum dizide olmadı hata bulur izlerim :)))))) ama izlediğim kısımlar hakikaten sıkıcıydı. dizi sıkıcı olunca diğer kanallara kaymış olabilir seyirci

kişiden kişiye göre değişir aga bişey diyemem ama hiçbir kısmına katılmıyorum bölümün neyi sıkıcıydı ya :D

intikamla alakası yok haftaya yst yine aynı alır hatta yükselir
intikamı fazla büyütme 8 reytinglik dizi

Kayıp Şehire de ilk önce 3 reytinglik diyorlardı ama sonradan açılfı. İntikam elbette 8'de kalmayacak. Karadayı nasıl açıldıysa İntikam da o şekide olacak.

Ayrıca İntikam olmada bile Yetenesk totalde 8, A/B'de 7 almış. İntikam gelseydi en az totalde 7, A/B'de 6'ya düşecekti. Senin söylediğin gibi ilk hafta olur öyle.

RevaN yine haklı çıktı. Polat yokken 16 alan dizi Polat'ın dönüşüyle 15 e düştü :X

Kayıp Şehire de ilk önce 3 reytinglik diyorlardı ama sonradan açılfı. İntikam elbette 8'de kalmayacak. Karadayı nasıl açıldıysa İntikam da o şekide olacak.

Ayrıca İntikam olmada bile Yetenesk totalde 8, A/B'de 7 almış. İntikam gelseydi en az totalde 7, A/B'de 6'ya düşecekti. Senin söylediğin gibi ilk hafta olur öyle.

revan daha dün karadayının konusunu açtım . her dizi tns de yükselmiyor karadayının yükselme sebebini ay yapımın sahibi söyledi biz seyirciden gelen eleştirileri ciddiye alıp dizinin senaryosunda değişiklik yaptık dedi. yani karadayı istisnayi senaryoya müdehale edilmiş intikamda da senaryoya müdehale edilme şansı yok intikamın yükselmesini boşuna beklme bence :))))) hel kurtları geçeceği tezi tamamen hayal bu reytinglerini korusın intikam için başarı :)))

Rekor geldi mi KVP'nin?

YST Intikam yokken bu kadar alabiliyorsa gelecek hafta cok zorlanir diyorum.

Zengin Kiz Fakir Oglan iyi gitmis.

Haberlerde Kanal D sadece 1 Saatlik dilimi ayirsaydi 19-20 arasi ve sonrasi Özel Yayin olarak reyting listesinde yer alsaydi bence kesin 19-20 arasi ücüncü dördüncü olurdu. Baksaniza "Son Dakika" üc dakikalik kesim bile ne kadar reyting almis. Yinede toplam olarak iyi gitmis.