Senle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüceBide ben görebilsem
Senle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüceBide ben görebilsem
herkesin fantezi dünyası kendine sen ne karışıyon
eee hem o hem de sezon finali geliyor pelo ölür falan bu durumda seni de forumdan banlamamız gerekir gitmeden bir öveyim dedim
Malesef istediğin olmayacak
Sizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklıncaben istiyicem de olmayacak ha komik şey@Çiğdem-
seni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicemSizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklınca
Ben açık etmesem inanıyordun knk
Brbirimize hiç uygun değiliz
O aklını kendine saklasınSizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklınca
Sen de mezarına dönsen de biz de bi kafa dinlesekseni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Bak yine cins cins konuşmaya başladınseni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
benim mezarın üstü açık her an gelip ödünüzü patlatabilirim
seni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Oğlan mezarını foruma taşımaya çalısıyor sanırım hepimizi kovup forumda yatacakBak hiç @kerem demiyor hanım efendi
Gelirsen bende senin kafanı patlatabilirimbenim mezarın üstü açık her an gelip ödünüzü patlatabilirim
Nur içinde yatsınOğlan mezarını foruma taşımaya çalısıyor sanırım hepimizi kovup forumda yatacak
ayol sana 2 parlak göstersem çiğdem ablan gibi yumuşarsınGelirsen bende senin kafanı patlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?