Senle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüceBide ben görebilsem![]()
Senle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüceBide ben görebilsem![]()
herkesin fantezi dünyası kendine sen ne karışıyon
eee hem o hem de sezon finali geliyor pelo ölür falan bu durumda seni de forumdan banlamamız gerekir gitmeden bir öveyim dedim
Malesef istediğin olmayacak![]()
Sizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklıncaben istiyicem de olmayacak ha komik şey@Çiğdem-
seni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicemSizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklınca![]()
![]()
![]()
Ben açık etmesem inanıyordun knk
Brbirimize hiç uygun değiliz
O aklını kendine saklasınSizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklınca![]()
![]()
![]()
Sen de mezarına dönsen de biz de bi kafa dinlesekseni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Bak yine cins cins konuşmaya başladınseni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
benim mezarın üstü açık her an gelip ödünüzü patlatabilirim
seni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem@mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Oğlan mezarını foruma taşımaya çalısıyor sanırım hepimizi kovup forumda yatacakBak hiç @kerem demiyor hanım efendi![]()
Gelirsen bende senin kafanı patlatabilirimbenim mezarın üstü açık her an gelip ödünüzü patlatabilirim![]()
Nur içinde yatsınOğlan mezarını foruma taşımaya çalısıyor sanırım hepimizi kovup forumda yatacak![]()
![]()
![]()
ayol sana 2 parlak göstersem çiğdem ablan gibi yumuşarsınGelirsen bende senin kafanı patlatabilirim![]()