Yetmez yere yatıp sürüne sürüne gitmen lazımEĞİLEREK
Yetmez yere yatıp sürüne sürüne gitmen lazımEĞİLEREK
aa o kadar da değil,çok abarttınYetmez yere yatıp sürüne sürüne gitmen lazım
Perde takarkan işe yararsın işte iyi perdeci olur senden ev hanımlarının en üşendiği işaa o kadar da değil,çok abarttın
İnsanların fiziksel görünüşleriyle dalga geçmek ayıp
evi ben temizledğim için doğal olarak perdeleri de hep ben asıyorumPerde takarkan işe yararsın işte iyi perdeci olur senden ev hanımlarının en üşendiği iş
Perdeci başı deriz sana artıkevi ben temizledğim için doğal olarak perdeleri de hep ben asıyorum
Annemle biz Babam uğraşmaz abimde yok kiSizde kim asıyor
sizinkiler neden tek çocukta kaldı acabaAnnemle biz Babam uğraşmaz abimde yok ki
Bu forumda çokuz destere @Harunnn60 da tek çocuklar Bizi gördükten sonra daha yapmaya korkmuşlarsizinkiler neden tek çocukta kaldı acaba
Evet bencede korkmuşlarBu forumda çokuz destere @Harunnn60 da tek çocuklar Bizi gördükten sonra daha yapmaya korkmuşlar
Öyle de kız çocuklarına mal paylaşımı bizim köylerde yapılmıyor erkek olsaydı Şimdi herşey bana kalıyor işte maddi açıdan karlı sadeceEvet bencede korkmuşlar
Bi abin faaln olsaydı iyi olurdu
aa babanlar o kadar geri kafalı değildir heraldeÖyle de kız çocuklarına mal paylaşımı bizim köylerde yapılmıyor erkek olsaydı Şimdi herşey bana kalıyor işte maddi açıdan karlı sadece
Köy yeri öyleaa babanlar o kadar geri kafalı değildir heralde
Abin olsaydı da size gelin gelip senin ciğerini sökseydimKöy yeri öyle
Ben yatıyorum cicili bicili rüyalar
Sen gördün heralde Emreyi ki kısa olduğunu iddia ediyorsun sürekli
Gördüm tabi @xemrexxx i çok iyi bilirimSen gördün heralde Emreyi ki kısa olduğunu iddia ediyorsun sürekli
@xemrexxx kendini bi göster bakalım bu hogathaya inanasım gelmiyorGördüm tabi @xemrexxx i çok iyi bilirim
Ben 1.65 Emrede 1.50 boyunda işte ordan hesapla tipini @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash