aa o kadar da değil,çok abarttınYetmez yere yatıp sürüne sürüne gitmen lazım![]()
![]()
![]()
Perde takarkan işe yararsın işte iyi perdeci olur senden ev hanımlarının en üşendiği işaa o kadar da değil,çok abarttın
İnsanların fiziksel görünüşleriyle dalga geçmek ayıp![]()
evi ben temizledğim için doğal olarak perdeleri de hep ben asıyorumPerde takarkan işe yararsın işte iyi perdeci olur senden ev hanımlarının en üşendiği iş
![]()
![]()
![]()
Perdeci başı deriz sana artıkevi ben temizledğim için doğal olarak perdeleri de hep ben asıyorum![]()
Annemle bizSizde kim asıyor![]()
sizinkiler neden tek çocukta kaldı acabaAnnemle bizBabam uğraşmaz abimde yok ki
![]()
![]()
![]()
Bu forumda çokuz destere @Harunnn60 da tek çocuklarsizinkiler neden tek çocukta kaldı acaba![]()
Evet bencede korkmuşlar
Öyle de kız çocuklarına mal paylaşımı bizim köylerde yapılmıyor erkek olsaydıEvet bencede korkmuşlar
Bi abin faaln olsaydı iyi olurdu![]()
aa babanlar o kadar geri kafalı değildir heraldeÖyle de kız çocuklarına mal paylaşımı bizim köylerde yapılmıyor erkek olsaydıŞimdi herşey bana kalıyor işte maddi açıdan karlı sadece
![]()
![]()
![]()
Köy yeri öyleaa babanlar o kadar geri kafalı değildir heralde![]()
Abin olsaydı da size gelin gelip senin ciğerini sökseydimKöy yeri öyle![]()
![]()
Ben yatıyorum cicili bicili rüyalar![]()
aa parlaksa neden olmasın
Sen gördün heralde Emreyi ki kısa olduğunu iddia ediyorsun sürekli
Gördüm tabi @xemrexxx i çok iyi bilirimSen gördün heralde Emreyi ki kısa olduğunu iddia ediyorsun sürekli![]()
@xemrexxx kendini bi göster bakalım bu hogathaya inanasım gelmiyorGördüm tabi @xemrexxx i çok iyi bilirim![]()
![]()
Ben 1.65 Emrede 1.50 boyunda işte ordan hesapla tipini![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash