Bi durum oldu ondan yıkadıkız kaç yaşındasın sen annen yıkıyor hala 😱 profiline koyduğu emrah gibi oluyorsun demek ki annenin yanında@Çiğdem- @Forumdash @mrt-06
Bi durum oldu ondan yıkadıkız kaç yaşındasın sen annen yıkıyor hala 😱 profiline koyduğu emrah gibi oluyorsun demek ki annenin yanında@Çiğdem- @Forumdash @mrt-06
Ayrıldık aramızdaki herşey bittiAaa yani adet öyledir benim amacım seni serhatdan uzak tutmak hem siz hani ayrılmıştınız![]()
![]()
![]()
ben demiştim o kadar çok x li videolar izleme oran buran tutulur diyeBi durum oldu ondan yıkadı![]()
aaa daha yeni annem 40 tas suyla yıkadı beniİçimde temiz dışımda
![]()
90lı yıllarda sobanın yanında leğende yıkardı anneler çocuklarını çimmek diyordukkız kaç yaşındasın sen annen yıkıyor hala 😱 profiline koyduğu emrah gibi oluyorsun demek ki annenin yanında@Çiğdem- @Forumdash @mrt-06
Onları vatikana götürcem. İçlerindeki şeytanlar çıksın
Aaaa eski baldızın hakkında ne biçim konusuyorsunaaa forumda doğru düzgün insan yok ki çiğdem asılsın![]()
Bi daha düşünyani olgun seviyor olabilirim ama 40 yaş üstü bana göre değil![]()
seni @serhatt a havale ediyorum serhatcığım spoiye bak faruk memelerini atmışOnları vatikana götürcem. İçlerindeki şeytanlar çıksın
Aaaa eski baldızın hakkında ne biçim konusuyorsunBirkör bir topal vardır illa
Kriterlerini düşür bacım
@Çiğdem-
Bi daha düşün50-60 olabilirim ama mihrabim dik
![]()
İstemiyorum zaten... @xemrexxx bana tekrar açılmaya karar verdi. 6 senedir yuz vermedim. Şansımı deniim miAaa yani adet öyledir benim amacım seni serhatdan uzak tutmak hem siz hani ayrılmıştınız![]()
![]()
![]()
sen de @Çiğdem- gibi kocasız klıcan anca çağataya kenana veriyorsun yani yüz veriyorsunİstemiyorum zaten... @xemrexxx bana tekrar açılmaya karar verdi. 6 senedir yuz vermedim. Şansımı deniim mi![]()
dedim ya yaş kriteri varKıllı, Hanzo seviyorsun doğru ya@Çiğdem-
Sayende
hakettin bunu edepsiz
iki tarafın da kalitesini icnceledim sen düşük kalıyonSana hayatının fırsatını sunuyorum sen ille de Burak hanzosu diyorsunAma bi açık kapıda bırakıyorsun. Anlamadım... @Çiğdem-
hakettin bunu edepsiz
![]()
Aaa şu fotoyu koyup durmaSayendeEskiden kaliteyle anılırdım.
Diğer taraf kim?iki tarafın da kalitesini icnceledim sen düşük kalıyon![]()
oğlan da korkmuş diğer adama kapılıp gitmekten demek kiAaa şu fotoyu koyup durma![]()
Jensen buna yorum yapmıştı 10.Sezondaykan sanırım fanların bizi öyle görmesinden rahatsız oluyordum şimdi yakınlasmamız bitti diyordu senariste demişler sanırım![]()
![]()
![]()
Castiel daha geçen Michael'ın önune düşmüştüAaa şu fotoyu koyup durma![]()
Jensen buna yorum yapmıştı 10.Sezondaykan sanırım fanların bizi öyle görmesinden rahatsız oluyordum şimdi yakınlasmamız bitti diyordu senariste demişler sanırım![]()
![]()
![]()