Bi durum oldu ondan yıkadıkız kaç yaşındasın sen annen yıkıyor hala 😱 profiline koyduğu emrah gibi oluyorsun demek ki annenin yanında @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06
Bi durum oldu ondan yıkadıkız kaç yaşındasın sen annen yıkıyor hala 😱 profiline koyduğu emrah gibi oluyorsun demek ki annenin yanında @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06
Ayrıldık aramızdaki herşey bittiAaa yani adet öyledir benim amacım seni serhatdan uzak tutmak hem siz hani ayrılmıştınız
ben demiştim o kadar çok x li videolar izleme oran buran tutulur diyeBi durum oldu ondan yıkadı
aaa daha yeni annem 40 tas suyla yıkadı beni İçimde temiz dışımda
90lı yıllarda sobanın yanında leğende yıkardı anneler çocuklarını çimmek diyordukkız kaç yaşındasın sen annen yıkıyor hala 😱 profiline koyduğu emrah gibi oluyorsun demek ki annenin yanında @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06
Onları vatikana götürcem. İçlerindeki şeytanlar çıksın
Aaaa eski baldızın hakkında ne biçim konusuyorsun Birkör bir topal vardır illa Kriterlerini düşür bacım @Çiğdem-aaa forumda doğru düzgün insan yok ki çiğdem asılsın
Bi daha düşün 50-60 olabilirim ama mihrabim dikyani olgun seviyor olabilirim ama 40 yaş üstü bana göre değil
seni @serhatt a havale ediyorum serhatcığım spoiye bak faruk memelerini atmışOnları vatikana götürcem. İçlerindeki şeytanlar çıksın
Aaaa eski baldızın hakkında ne biçim konusuyorsun Birkör bir topal vardır illa Kriterlerini düşür bacım @Çiğdem-
Bi daha düşün 50-60 olabilirim ama mihrabim dik
İstemiyorum zaten... @xemrexxx bana tekrar açılmaya karar verdi. 6 senedir yuz vermedim. Şansımı deniim miAaa yani adet öyledir benim amacım seni serhatdan uzak tutmak hem siz hani ayrılmıştınız
sen de @Çiğdem- gibi kocasız klıcan anca çağataya kenana veriyorsun yani yüz veriyorsunİstemiyorum zaten... @xemrexxx bana tekrar açılmaya karar verdi. 6 senedir yuz vermedim. Şansımı deniim mi
dedim ya yaş kriteri var kaportan sağlam olsa da içi geçmiştir seninKıllı, Hanzo seviyorsun doğru ya @Çiğdem-
Sayende Eskiden kaliteyle anılırdım.
hakettin bunu edepsiz
iki tarafın da kalitesini icnceledim sen düşük kalıyonSana hayatının fırsatını sunuyorum sen ille de Burak hanzosu diyorsun Ama bi açık kapıda bırakıyorsun. Anlamadım... @Çiğdem-
hakettin bunu edepsiz
Aaa şu fotoyu koyup durmaSayende Eskiden kaliteyle anılırdım.
Diğer taraf kim?iki tarafın da kalitesini icnceledim sen düşük kalıyon
oğlan da korkmuş diğer adama kapılıp gitmekten demek kiAaa şu fotoyu koyup durma
Jensen buna yorum yapmıştı 10.Sezondaykan sanırım fanların bizi öyle görmesinden rahatsız oluyordum şimdi yakınlasmamız bitti diyordu senariste demişler sanırım
Castiel daha geçen Michael'ın önune düşmüştü Castiel'de bi sorun var bence Dean rahatsız oluyor ve senarist yazmıyorsa. Demek ki bişey yok.. Ama Castiele yazıyorAaa şu fotoyu koyup durma
Jensen buna yorum yapmıştı 10.Sezondaykan sanırım fanların bizi öyle görmesinden rahatsız oluyordum şimdi yakınlasmamız bitti diyordu senariste demişler sanırım