Kızdım ama o yüzden netten sonra izlemedim. Normalde internetten politika haberlerini izliyordum.
Neye kızdın bakem hemen mesaj atım fatihe nasıl kızdırır seni
Kızdım ama o yüzden netten sonra izlemedim. Normalde internetten politika haberlerini izliyordum.
Muharrem abiye saygısızca davrandı. Ama geçer kızgınlığım Fatih'den başka kimimiz var ki.Neye kızdın bakem hemen mesaj atım fatihe nasıl kızdırır seni
Muharrem abiye saygısızca davrandı. Ama geçer kızgınlığım Fatih'den başka kimimiz var ki.
@xemrexxx Halitçi olarak Kenana gülüyordu başına geldi
Vadi , Kenan , Halit vlla @Yiğitt hepsinin köküne kibrit suyu döktü ayoll batmayan 3 efsaneyide halletti @mrt-06 @Forumdash[/QUOTE
2 sezon süren diziyle 6 bölümde kaldırılan diziyi mi kıyasladın hadsiz.ss
Sözünü kesti, dalga geçer gibi konuştu vs.Yaa programı tam izleyemedim dirilişe geçtiğim için ne saygısızlık etmişti
Ne mafyası beee Doğru düzgün çolugu çocugu olan baba-oğul dizisi yapasım var Dram yapıcamKenana Show da bir Ay yapım imzalı Mafya lazım @Forumdash
Sen Kenanı bitirmek istiyorsun belliNe mafyası beee Doğru düzgün çolugu çocugu olan baba-oğul dizisi yapasım var Dram yapıcam
Ağlatmak istiyorum. O3 'e neden gittim diye ağlatıcam
KARADAYI mafyaya bağlayınca düştü Polisiye ile 13'leri gördü 13'leri görünce forumda antileri arttı bi anda MahirFeide dedektifciliğini Sherlock amca bile yapmamiştirSen Kenanı bitirmek istiyorsun belli
Hayatı boyunca 2 dizisi çok etkili olmadı 1 Polisiye 2 Osmanlı yanı tarzı dısına çıkınca olmuyor bu adama Mafya Kabadayı oluyor başka olmuyor
Alacakanralık yanı gerçi 2 sezon sürdü oda diğerleri akdar çok bilinmesede oda iyiydi şu Fatih dizisiyle koz verdik @xemrexxx hep bunu önümüze sürer dururKARADAYI mafyaya bağlayınca düştü Polisiye ile 13'leri gördü 13'leri görünce forumda antileri arttı bi anda MahirFeide dedektifciliğini Sherlock amca bile yapmamiştir
MY kadrosu çekti o diziyi MY'yi devam ettiemeyen adamlar diye yukleniriz merak etmeAlacakanralık yanı gerçi 2 sezon sürdü oda diğerleri akdar çok bilinmesede oda iyiydi şu Fatih dizisiyle koz verdik @xemrexxx hep bunu önümüze sürer durur
Aaa olur aslında @xemrexxxMY kadrosu çekti o diziyi MY'yi devam ettiemeyen adamlar diye yukleniriz merak etme
MY kadrosu çekti o diziyi MY'yi devam ettiemeyen adamlar diye yukleniriz merak etme
Ayol my kadtosu çektiyse demek ki Kenan halitin 23te 1i kadar oyuncu çünkü my 139 bolum sürdü Fatih 6 bölüm kendi ayaklarına sıktı safozlar koşun @mrt-06 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Dosi @kerem @serhatt @S.G.A.T.Aaa olur aslında @xemrexxx
Kenanda @Forumdash varkan neden sizle iş yapıyor zaten dizi öncesi Filmde de Meryem batırmıştı adam akıllanmıyor @Forumdash
Kenanı evliliği ve ay yapımdan ayrılışı batırdı
ecünnü Sinemle evlendi ablam ötesi var mıevlilik ne alaka yahu