17 Mayıs 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Vatanım Sensin en azından 5'in üstüne çıkmalıydı yakışmıyor bu reytingler. :(

Kenana Show da bir Ay yapım imzalı Mafya lazım :A @Forumdash
Ne mafyası beee:( Doğru düzgün çolugu çocugu olan baba-oğul dizisi yapasım var:A Dram yapıcam:A
Ağlatmak istiyorum. O3 'e neden gittim diye ağlatıcam :A
Kenan-imirzalioglu-aglarken-resmi.jpg

Ne mafyası beee:( Doğru düzgün çolugu çocugu olan baba-oğul dizisi yapasım var:A Dram yapıcam:A
Ağlatmak istiyorum. O3 'e neden gittim diye ağlatıcam :A
Kenan-imirzalioglu-aglarken-resmi.jpg
Sen Kenanı bitirmek istiyorsun belli :A

Hayatı boyunca 2 dizisi çok etkili olmadı 1 Polisiye 2 Osmanlı yanı tarzı dısına çıkınca olmuyor bu adama Mafya Kabadayı oluyor başka olmuyor :A :A :A

Sen Kenanı bitirmek istiyorsun belli :A

Hayatı boyunca 2 dizisi çok etkili olmadı 1 Polisiye 2 Osmanlı yanı tarzı dısına çıkınca olmuyor bu adama Mafya Kabadayı oluyor başka olmuyor :A :A :A
KARADAYI mafyaya bağlayınca düştü :A Polisiye ile 13'leri gördü:A 13'leri görünce forumda antileri arttı bi anda:A MahirFeide dedektifciliğini Sherlock amca bile yapmamiştir:A

KARADAYI mafyaya bağlayınca düştü :A Polisiye ile 13'leri gördü:A 13'leri görünce forumda antileri arttı bi anda:A MahirFeide dedektifciliğini Sherlock amca bile yapmamiştir:A
Alacakanralık yanı gerçi 2 sezon sürdü oda diğerleri akdar çok bilinmesede oda iyiydi şu Fatih dizisiyle koz verdik @xemrexxx hep bunu önümüze sürer durur :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi