al sana 1.50Gördüm tabi @xemrexxx i çok iyi bilirim
Ben 1.65 Emrede 1.50 boyunda işte ordan hesapla tipini @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
al sana 1.50Gördüm tabi @xemrexxx i çok iyi bilirim
Ben 1.65 Emrede 1.50 boyunda işte ordan hesapla tipini @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash
önemli olan boyutu değil işlevi demişler yok onu direkt boy için dememişlerdi ama buraya uydu sanki@xemrexxx kendini bi göster bakalım bu hogathaya inanasım gelmiyor
höst bilgisayarında o ka parlak ve onlara sulanan cıbırların fotosu var onlardsan birini seç.ssSeni @xemrexxx ile baş göz edelim
Kendini göster baK ben bile gösterdimönemli olan boyutu değil işlevi demişler yok onu direkt boy için dememişlerdi ama buraya uydu sanki
Senin Halit beyin durumu ne olacak ayollhöst bilgisayarında o ka parlak ve onlara sulanan cıbırların fotosu var onlardsan birini seç.ss
2 sezon ara verirSenin Halit beyin durumu ne olacak ayoll
sana @Harunnn60 göstersin zaten forumda tipini bildklerimden senin emraha en çok benzeyen oKendini göster baK ben bile gösterdim
sana @Harunnn60 göstersin zaten forumda tipini bildklerimden senin emraha en çok benzeyen o
@Harunnn60 ın tripleriyle uğraşamaz @serhatt arada kayışları kopuyor @keremBi b*ka benzemiyor istemem kalsın
Harun Emrahın kendisi de olsa bakamam onasana @Harunnn60 göstersin zaten forumda tipini bildklerimden senin emraha en çok benzeyen o
aa biz ölümüne kankayız iyi günde kötü günde
Yalnız sen Emre'yi görmeden önce yer cücesi diyordun o ara nasıl tahmin ettirdin de tutturdun helal olsunGördüm tabi @xemrexxx i çok iyi bilirim
Hayret ilk tefa övmüş beni Şaşırttın @Çiğdem- @serhatt @keremsana @Harunnn60 göstersin zaten forumda tipini bildklerimden senin emraha en çok benzeyen o
kız iki sorundan aynı anda kurtuluyorum işte bunlar ''birleşsin'' birbirleriyle ilgilensinforumdan uzak dursunlar
Beni başından atmak için övüyor seni Sana yönlendircek aklı sıra
Malesef istediğin olmayacakkız iki sorundan aynı anda kurtuluyorum işte bunlar ''birleşsin'' birbirleriyle ilgilensinforumdan uzak dursunlar
Şunu entrikaları bitmez ki bende hayret dedim bi övdü beni ekran görüntüsü alacaktım @xemrexxxBeni başından atmak için övüyor seni Sana yönlendircek aklı sıra