ben de şöyle düşünüyorum
aa ben öyle kolay tav olmamayol sana 2 parlak göstersem çiğdem ablan gibi yumuşarsın![]()
Hahahja yok canım ne alaka.
seni bu ikisinin arasına atayım gerçi @Yiğitt in nefretini alırsın bu nedenle ama olsunaa ben öyle kolay tav olmam![]()
bunu @vadikızı teyzem duymasın demek melek teyze gibi sert erkek seviyorsunHahahja yok canım ne alaka.![]()
Adamı sen paylaşana kadar tanıyan eden yoktu sen paylaştın ana haberlere kadar çıktıHahahja yok canım ne alaka.![]()
Ben kendisinin sanatçı kişiliğine hayranım.bunu @vadikızı teyzem duymasın demek melek teyze gibi sert erkek seviyorsun![]()
Herkes biliyor ablacım numara yapıyorlar ya.Adamı sen paylaşana kadar tanıyan eden yoktu sen paylaştın ana haberlere kadar çıktı
![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Bak bu ikisine hayır diyemem işte
evet ya kim ki bu kel herifAdamı sen paylaşana kadar tanıyan eden yoktu sen paylaştın ana haberlere kadar çıktı
![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
bunu @vadikızı teyzem duymasın demek melek teyze gibi sert erkek seviyorsun![]()
Ben kendisinin sanatçı kişiliğine hayranım.
Herkes biliyor ablacım numara yapıyorlar ya.![]()
Saçlı adam olsun dimi avatarın gibiaman bizden uzak olsun keller![]()
evet öyle olsun,saçlarını toplayınca da hoş oluyor çünkü parlaklarSaçlı adam olsun dimi avatarın gibi![]()
![]()
![]()
Çokta at kuyruğu gibi uzun olmasın kız gibievet öyle olsun,saçlarını toplayınca da hoş oluyor çünkü parlaklar![]()
TABİ CANIM AZICIK OLSUN BANA YETERÇokta at kuyruğu gibi uzun olmasın kız gibi![]()
![]()
![]()
Bir gün @serhatt ile Alamancı @kerem saç saça birbirine giricek @Harunnn60 için ya bakalım ne zamanGeçen günde bizi ağzından düşürmüyordu. @Çiğdem- hanım![]()
yapma şöyle sonra @Harunnn60 herkesten ilgi bekliyor ilgi gösterilmeyince cozutuyorBir gün @serhatt ile Alamancı @kerem saç saça birbirine giricek @Harunnn60 için ya bakalım ne zaman![]()
![]()
@xemrexxx