ben de şöyle düşünüyorum
aa ben öyle kolay tav olmamayol sana 2 parlak göstersem çiğdem ablan gibi yumuşarsın
seni bu ikisinin arasına atayım gerçi @Yiğitt in nefretini alırsın bu nedenle ama olsunaa ben öyle kolay tav olmam
bunu @vadikızı teyzem duymasın demek melek teyze gibi sert erkek seviyorsunHahahja yok canım ne alaka.
Adamı sen paylaşana kadar tanıyan eden yoktu sen paylaştın ana haberlere kadar çıktıHahahja yok canım ne alaka.
Ben kendisinin sanatçı kişiliğine hayranım.bunu @vadikızı teyzem duymasın demek melek teyze gibi sert erkek seviyorsun
Herkes biliyor ablacım numara yapıyorlar ya.Adamı sen paylaşana kadar tanıyan eden yoktu sen paylaştın ana haberlere kadar çıktı
@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Bak bu ikisine hayır diyemem işte
evet ya kim ki bu kel herifAdamı sen paylaşana kadar tanıyan eden yoktu sen paylaştın ana haberlere kadar çıktı
@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
bunu @vadikızı teyzem duymasın demek melek teyze gibi sert erkek seviyorsun
Ben kendisinin sanatçı kişiliğine hayranım.
Herkes biliyor ablacım numara yapıyorlar ya.
Saçlı adam olsun dimi avatarın gibiaman bizden uzak olsun keller
evet öyle olsun,saçlarını toplayınca da hoş oluyor çünkü parlaklarSaçlı adam olsun dimi avatarın gibi
Çokta at kuyruğu gibi uzun olmasın kız gibievet öyle olsun,saçlarını toplayınca da hoş oluyor çünkü parlaklar
TABİ CANIM AZICIK OLSUN BANA YETERÇokta at kuyruğu gibi uzun olmasın kız gibi
Bir gün @serhatt ile Alamancı @kerem saç saça birbirine giricek @Harunnn60 için ya bakalım ne zaman @xemrexxxGeçen günde bizi ağzından düşürmüyordu. @Çiğdem- hanım
yapma şöyle sonra @Harunnn60 herkesten ilgi bekliyor ilgi gösterilmeyince cozutuyorBir gün @serhatt ile Alamancı @kerem saç saça birbirine giricek @Harunnn60 için ya bakalım ne zaman @xemrexxx