Senle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüce @Harunnn60Bide ben görebilsem
Senle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüce @Harunnn60Bide ben görebilsem
herkesin fantezi dünyası kendine sen ne karışıyonSenle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüce @Harunnn60
eee hem o hem de sezon finali geliyor pelo ölür falan bu durumda seni de forumdan banlamamız gerekir gitmeden bir öveyim dedimŞunu entrikaları bitmez ki bende hayret dedim bi övdü beni ekran görüntüsü alacaktım @xemrexxx
seni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem @mrt-06 @Harunnn60 @serhattSizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklınca
Ben açık etmesem inanıyordun knkŞunu entrikaları bitmez ki bende hayret dedim bi övdü beni ekran görüntüsü alacaktım @xemrexxx
Brbirimize hiç uygun değilizSenle @xemrexxx yanyana gelse çok komik olur sen deve gibisin oda cüce @Harunnn60
O aklını kendine saklasınSizi baş göz edip bal ayına yollayıp kurutlacak aklınca
Sen de mezarına dönsen de biz de bi kafa dinlesek @Harunnn60 @Çiğdem-seni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Bak yine cins cins konuşmaya başladınseni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
benim mezarın üstü açık her an gelip ödünüzü patlatabilirimSen de mezarına dönsen de biz de bi kafa dinlesek @Harunnn60 @Çiğdem-
seni de ayına aman @destere ne yollıcam forumda sessiz sakin kafamı dinlicem @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
Sen de mezarına dönsen de biz de bi kafa dinlesek @Harunnn60 @Çiğdem-
Oğlan mezarını foruma taşımaya çalısıyor sanırım hepimizi kovup forumda yatacakBak hiç @kerem demiyor hanım efendi
Gelirsen bende senin kafanı patlatabilirimbenim mezarın üstü açık her an gelip ödünüzü patlatabilirim
Nur içinde yatsınOğlan mezarını foruma taşımaya çalısıyor sanırım hepimizi kovup forumda yatacak
ayol sana 2 parlak göstersem çiğdem ablan gibi yumuşarsınGelirsen bende senin kafanı patlatabilirim