ozaman arka sokaklar kalıtesız
Evet. Ama fazla miktarda değil. Çünki, uçurum yok Total ile AB arasında. Mesela geçen hafta 1 reytingdi. Mesela Stv dizileri. Totalde ilk 5te, AB'de ilk 60ta
ozaman arka sokaklar kalıtesız
Evet. Ama fazla miktarda değil. Çünki, uçurum yok Total ile AB arasında. Mesela geçen hafta 1 reytingdi. Mesela Stv dizileri. Totalde ilk 5te, AB'de ilk 60ta
çok zekisin
Hacım dur spoiler vermeZaten kalp rahatsizliği varmiş cocugun şuan sonunda öldu mu diye aklımdan geçirdim
21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.03 , 2) SHOW: 7 , 3) ATV: 3.5 , 4) FOX: 3.44 , 5) KNLTRK: 2.17
İzlemedim. Ama Sultan 22.30`da olduğu için 30 dakika özet olabilir. Bu arada da reklama girdi herhalderevan, arka sokaklar özetli mi yayımlandı ?
Totali AB'sinden fazla olan her dizi kalitesizdir bence
Arka Sokakların reklamından dolayı artmış olabilir Show Tv. 22.00`de biteceğine göre Recep İvedik reklamsız yayınlanıyorSBT artik son gün diye iyicene çocuk oyuncagina dönüstürmüs durumu sanirsam.. Önce Kanal D 8 reyting diyor, ardindan Show Tv 9 reyting..
revan, arka sokaklar özetli mi yayımlandı ?
ŞOK!
"Trt1'de Star Tv'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı."
Vay be Star devlet kanalına reklam vermiş.
ŞOK!
"Trt1'de Star Tv'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı."
Vay be Star devlet kanalına reklam vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?