17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
bir erkek olarak ilk kez bir filmde duygulandım. son sahne hayvan gibi hüngür hüngür ağşamıştım. tabi ağlamamdaki en büyük sebep şebnem ferahtı :)

Hacım dur spoiler verme :X Zaten kalp rahatsizliği varmiş cocugun şuan sonunda öldu mu diye aklımdan geçirdim :X

Aşk Tesadüfleri Sever izleyeceğim, bir türlü izleyemedim. Hala reklam. :)

Recep İvedik, Arka Sokakları hayatta geçemez. :D

Arka Sokaklar ve Hayatımın Rolü dizilerinde baya artış var inşallah her ikiside baya iyi gider.

Ve an itibariyle Arka Sokaklar zirvede! Arka Sokaklar'i zirvede görmek beni mutlu etti açikcasi..

@sbtanaliz: 20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 6.67 , 2) KANALD: 6.6 , 3) ATV: 3 , 4) FOX: 2.86 , 5) STAR: 2.46

Hayatimin Rolü ilerleyen dakikalarda bakalim yükselmeyi basarabilecek mi.. Iffet'in reytingleri de umarim iyi gelir..

bu konuda emreye katılıyorum bencede arka sokaklar kalitesiz bir dizi ..

- - - Ekleme - - -

tns gelince umarım ivedikleri ilk onda görmeyiz artık :))

Öyle degerlendirilebilir ama bence kalitesiz degil.. Yani sonuçta emek veriliyor.. Evet çok uzun sürüyor, daha önce bitmesi gerekiyordu belki ama ona ragmen oyuncu ekibi hala 20 saat çalisiyor sette..

Öyle degerlendirilebilir ama bence kalitesiz degil.. Yani sonuçta emek veriliyor.. Evet çok uzun sürüyor, daha önce bitmesi gerekiyordu belki ama ona ragmen oyuncu ekibi hala 20 saat çalisiyor sette..

oyuncu ekibinin çalışmalarına saygı duyuyoruz ama çok çalışmakla kalite elde edilmiyor saygı başka dizinin değerlendirmesi başka .. dizinin her bölümü bir önceinin aynı ezberlenmiş konular sadece isimler değişiyor ..

Arka Sokaklar sürekli kendini tekrar eden bir dizi degil bence. Her bölüm farkli hikayeler üretiliyor ve yaziliyor..

Sürekli etmese bile ediyor kendini tekrar. Sürekli edip etmemesi önemli değil.

Dizideki en saçma şey adamlar her olaya koşuyor. Bir ara asker kılığına bile girmişlerdi, dağdaki teröristlerle çatışmışlardı. :D Ayrıca dizide artık mekanlar bile aynı oluyor.