ozaman arka sokaklar kalıtesız
Evet. Ama fazla miktarda değil. Çünki, uçurum yok Total ile AB arasında. Mesela geçen hafta 1 reytingdi. Mesela Stv dizileri. Totalde ilk 5te, AB'de ilk 60ta
ozaman arka sokaklar kalıtesız
Evet. Ama fazla miktarda değil. Çünki, uçurum yok Total ile AB arasında. Mesela geçen hafta 1 reytingdi. Mesela Stv dizileri. Totalde ilk 5te, AB'de ilk 60ta
çok zekisin
Hacım dur spoiler verme Zaten kalp rahatsizliği varmiş cocugun şuan sonunda öldu mu diye aklımdan geçirdim
21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.03 , 2) SHOW: 7 , 3) ATV: 3.5 , 4) FOX: 3.44 , 5) KNLTRK: 2.17
İzlemedim. Ama Sultan 22.30`da olduğu için 30 dakika özet olabilir. Bu arada da reklama girdi herhalderevan, arka sokaklar özetli mi yayımlandı ?
Totali AB'sinden fazla olan her dizi kalitesizdir bence
Arka Sokakların reklamından dolayı artmış olabilir Show Tv. 22.00`de biteceğine göre Recep İvedik reklamsız yayınlanıyorSBT artik son gün diye iyicene çocuk oyuncagina dönüstürmüs durumu sanirsam.. Önce Kanal D 8 reyting diyor, ardindan Show Tv 9 reyting..
revan, arka sokaklar özetli mi yayımlandı ?
ŞOK!
"Trt1'de Star Tv'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı."
Vay be Star devlet kanalına reklam vermiş.
ŞOK!
"Trt1'de Star Tv'nin yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı."
Vay be Star devlet kanalına reklam vermiş.