bir erkek olarak ilk kez bir filmde duygulandım. son sahne hayvan gibi hüngür hüngür ağşamıştım. tabi ağlamamdaki en büyük sebep şebnem ferahtı![]()
Hacım dur spoiler verme
bir erkek olarak ilk kez bir filmde duygulandım. son sahne hayvan gibi hüngür hüngür ağşamıştım. tabi ağlamamdaki en büyük sebep şebnem ferahtı![]()
Kanal D Arka Sokaklar sazı eline almış bravo. Bu diziyi değil karadayı, turuncudayı gelse geçemez![]()
Ve an itibariyle Arka Sokaklar zirvede! Arka Sokaklar'i zirvede görmek beni mutlu etti açikcasi..
7 yıldır zirvede görmekten bıkmadın mı ?![]()
Hayir, çünkü zirvede yer almayi hakeden bir dizi..
Umarim Yer Gök Ask ta ilerleyen dakikalarda yükselir..
Sürekli kendini tekrar eden dizi zirvede olmayı hak etmiyor bence.
Arka Sokaklar sürekli kendini tekrar eden bir dizi degil bence. Her bölüm farkli hikayeler üretiliyor ve yaziliyor..
Recep İvedik aldı zirveyi. Show TV haftaya da Recep İvedik 2'yi yayınlar kesin.![]()
bu konuda emreye katılıyorum bencede arka sokaklar kalitesiz bir dizi ..
- - - Ekleme - - -
tns gelince umarım ivedikleri ilk onda görmeyiz artık)
Totali AB'sinden fazla olan her dizi kalitesizdir bence![]()
Öyle degerlendirilebilir ama bence kalitesiz degil.. Yani sonuçta emek veriliyor.. Evet çok uzun sürüyor, daha önce bitmesi gerekiyordu belki ama ona ragmen oyuncu ekibi hala 20 saat çalisiyor sette..
Arka Sokaklar sürekli kendini tekrar eden bir dizi degil bence. Her bölüm farkli hikayeler üretiliyor ve yaziliyor..